Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18176. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 109 Misafir (64 Mobil) - 51 Masaüstü66 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
363.636
Cevap
2.821
Favori
23.326.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Giriş

Dark Ties harici bir oyun değil, Yakuza Kiwami 3'e çıkacak yeni bir DLC hocam. DLC açıklaması:

DARK TIES

Yakuza 3’ten hatırlayacağın Yoshitaka Mine’nin yepyeni öyküsünü, oyuna dâhil edilen ayrı bir oyunda deneyimle. Bir zamanlar başarılı bir start-up şirketini yönetirken bir anda her şeyini kaybetti ve kendi rızasıyla karanlık yakuza dünyasına girdi. Yaşadıklarından sonra boşluğa düşen bu genç adamın gerçek bağları bulma arayışı, onu boks odaklı heyecanlı dövüşlerle ve birbirinden farklı diğer deneyimlerle dolu dramatik bir yolculuğa sürüklüyor.

Yani, daha önce Yakuza 3 Remastered'ı oynayanlar, yeni DLC'yi deneyimleyebilmek için Yakuza Kiwami 3'ü de satın almak zorundalar maalesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 24 Eylül 2025; 21:35:0 >

@bulduren o zaman iyiymiş hocam, geçen ay Titan Quest 2 almıştık zam yiyecek ilerde diye. Adamlar açık açık yazmış oyun geliştikçe fiyatı artacak diye ham haline yatırım yaptık forumcaDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Doğrudur hocam, ben hikayede Kiwami 2'nin başında kalmıştım. O yüzden karakteri falan tanımıyorum veya hatırlamıyorum.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Kiwami 3 Completed Edition falan yapsanıza, ek paketi pazarlamak için yaptıkları çakallıklara gel.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

GT7

Demon Souls

hadi Sony Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

The Deed Steam'de %100 İndirimli

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 80% on ICARUS on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1149460/ICARUS

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 90% on Gord - Deluxe Edition on Steam
    https://store.steampowered.com/sub/930301
    AMD Ryzen 7 7700 / MSI B650 Gaming Plus Wifi / GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost / G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB 6400Mhz CL32 / KINGSTON KC3000 2TB NVMe M.2 / SEAGATE 1TB / SEAGATE 3TB / CREATIVE Sound Blaster ZX / SENNHEISER G4me Zero / RAZER Blackwidow Ultimate 2013 / RAZER Ouroboros / RAZER Vespula / COOLER MASTER Haf X 942 Black / THERMALRIGHT Peerless Assassin 120SE ARGB / CORSAIR RM650X / LG Ultragear 27GN65R-B
  • Normalde bu yıl için ön sipariş geçmeyi düşündüğüm tek oyun olan Crimson Desert'ın çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı belli oldu. Türkçe çıkacağı için fiyatlandırma konusunda şüphe etmediğimiz yapımdan 70$ şakası geldi.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.xbox.com
    Hollow Knight: Silksong ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/hollow-knight-silksong/9n116v0599hb

bende bunu yazmaya gelmiştim. aldım hemen. sakın kaçırmayın.

Oyunun fiyatı 250 küsürlere yükselmemiş miydi? Nasıl bu fiyata düşebilir :D 56 TL'den alamayanlara çok daha iyi bir fırsat meydana gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 25 Eylül 2025; 9:41:52 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Şu Silksong'u gördükçe iyice almayasım geliyor resmen ya (hoş, GP'de var, yüzüne bile bakmadım), ama o fiyat da ne olmuş öyle, aynen yukarıda arkadaşın dediği gibi 50 küsür TL'den alanlar ne yapacak şimdi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Crimson Desert sürprizi çok komik oldu. Yapımcı Türk dostu Türkçe gelecek fiyatlama da öyle olacaktır diyenler vardı. Sallamamış adamlar yerel fiyatlama falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 25 Eylül 2025; 9:40:45 >

Oynarmıyım bilmiyorum ama ben de aldım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Yakında bu oyun için üstüne para verecekler.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 56 TL olarak çıktığı dönem almıştım, keşke asıl fiyatlandırma hatasını tekrardan Cronos: The New Dawn için yapsalar.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Şaka bir yana 56 TL olarak kaçırmış arkadaşlar için güzel bir fırsat olmuş tekrardan.

Dinlediği şarkılarda piste çıkıp, dans edilmesini emreden zencilerin sözünü dinleyen bir dimağ olarak kaçırmayın denildiği için aldım.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • -Rango- kullanıcısına yanıt
    Hatalı fiyat olarak çıkan oyun daha da hatalı fiyat olarak tekrar geldi 😂😂. Bunu da gördü bu gözler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Freemium kullanıcısına yanıt

Gord paketini anında aldım. Çok teşekkür ederim. bu tarz oyunları çok severim. Nasıl gözümden kaçmış anlamadım...

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.

Teşekkürler. Asla oynamayacağım ama yine de aldım. Dursun kütüphanede :) belki ev halkından oynamak isteyen çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Durduk yere hiç oynamayacağım bir oyunu aldım, üstelik gamepass a bedava ve bende gamepass var.

Microsoft'da oyun fiyatlarına el atanlardan birisi Türk herhalde, hatalı fiyat ayağına güzellik yapıyor kısa süreliğine Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Hangi oyun çıksa microsoft storeda genel olarak hatalı fiyat olarak çıkıyor.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.