< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17903. sayfa)
-
-
Sevdirebilir miyim emin değilim ama ben de fazla uzaydır crafttingdir bu tarz oyunlara vakit ayırmayı seven biri değildim. Oyun daha çok kendi istediğini yap türünde olduğu için bir ana hikayesi olsa da seslendirme veya AAA bir oyun gibi bölümleri bir hikayesi de yok. Daha çok bir GTA online ve rust/forest öğelerinin birleşimi gibi denebilir. Hem herkeste aynı şeylerin farklı seviyeleri ve özellikteki halleri var fakat herkes kendi base ini kurmaya veya etraftaki aktiviteler ile para kazanmaya vesayre çalışıyor. Üstelik oyunda istediğin zaman zorluk değiştirme veya oyunu, kreatif modda başlatarak her şeyi bedavan elde etme gibi seçenkler mevcut. Yani ben bir amaç istemiyorum, beni ortaya bırak ben birşeyler keşfedeyim diyorsan oynanabilecek oyunlardan bir tanesi.
-
Tabi bunu iğnelemek için söylüyorum, yoksa ben de Türkçe desteği isterim ayrı konu da...
Yerel-bölgesel fiyatlandırma konusunda uzun uzun yazışmıştık, "hırsızın hiç mi suçu yok" diye bir söylem vardır, tamam ülkemiz ekonomisi şöyledir, böyledir, sebep olan kimdir bellidir vesaire bunların hepsini biliyoruz, ancak ülkemizin 5'te 1'i büyüklüğündeki-satış potansiyelindeki ülkeye yerel fiyatlandırma yapan adamı eleştirmeyenler, şimdi aynı ülkeye yerelleştirme yapılmasını eleştirip Türkçe yok diyor.
Ben bu ikircikliğe karşıyım, onun için yazdım aslında.
Türkçe içerik olmasını ben de destekliyorum.
Ancak burada "vay efendim Türkçe yok, almayın, aldırmayın" gibi bir yere gitmesini ve forumlarda yer edinmesini de bi nebze anlamsız buluyorum.
Benim için abartılacak, büyük bir sorun değil şahsen. İngilizce biliyorum, çok zorlanırsam çeviri yükler ederim, çok süper zor işler değil.
"Yerel fiyatlandırma" konusu benim için daha büyük dert. O sıralar onu anlatmaya çalıştık ama bi dövmedikleri kalmıştı bazılarının Madem öyle, "yerelleştirme"ye de ben karşıyım anasını satayım
Yerel fiyatlandırmaya karşı çıkan da nasıl yerelleştirmeyi savunabilir o da daha da garip bu arada.
Hatta net hatırlıyorum, daha dandik ülkelere bölgesel fiyatlama yaparken Türkiye'ye yapmamasını eleştirince, "zorunda değil" falan demişlerdi. Eh Türkçe yapmak zorunda da değiller kardeşim.. Bitti.
Bu durumla ilgisi olmayanlar üzerine alınmasınlar, eski tartışmaya istinaden yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 31 Ocak 2025; 13:3:37 >
-
Artık değil. Yapay zeka çıktı. Sen Türkçe konuştuğunda karşındaki kişi İngilizce olarak duyacak. O İngilizce konuştuğunda da sen Türkçe duyacaksın. Hem de senin kendi sesinden. Hatta direkt dünyadaki tüm dilleri algılayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahahaha yiyin birbirinizi ete para vermeyin.
biz yıllarca türkçe çeviri forumlarında dil döktük hiç bişi olmadı. boşa yırtınmayın.
-
Tamamiyle boşa zaman kaybı saçmalık.Eli yüzü düzgün tr altyazı güncel olsa fazlasıyla yeter.
-
Sıpaydi için forumda Makine Çeviri çıkmak üzere. Geri bildirime göre de çok güzel hale geliyor yamalar. Belli seviyede İngilizcem var oyunları yüzde 80-85 anlarım ama oyunların resmi Türkçe çıkmasını elbette isterim.Ayrıca kimse istemiyorsa başka bir dili öğrenmek zorunda değil.
-
Yabay zeka doğru yerde ve zamanda iyi hoş bir şey ama onla pek sınırlı kalmayacak gibi. Bazı açılardan tehlikeli bir şey.
Hele neyin yapay zeka ile yapıldığı neyin gerçek olduğu fark edilmeyecek halde geldiğinde çok büyük tehlike arz edecek. Düşünsene söylemediğin bir lafı söylemişsin gibi olacak ve bu yüzden hapse girebilirsin. Veya tersi söylediğin bir lafı ben söylemedim yapay zeka ile yapılmış diyip hapse girmekten kurtulabilirsin.
Özellikle ülkemiz de. Daha büyük tehlike.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X