Teğmen
26 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Sodexo kullanıcısı olarak Ankarada kullandığınız veya gördüğünüz fiyatı gereksiz şişirilmemiş restoran, kahveci veya market vb bildiğiniz yerler varsa öğrenmek isterim. Eve kahve bile getritemiyorum lan.

Öncelikle merhaba. Çeşitli windows servislerini kapattıktan sonra olsa gerek windows appstore ve ona bağlı olan uygulamaları kullanamıyorum. powershell komutu,wsreset,kullanıcı adıyla bağdaşan registry keyi silmek, sfc taraması herhangi bir işime yaramadı. Sorunu kökünden halletmem gerek. Bununla alakalı yardımcı olabilecek var mı ?
Merhabalar bilgisayarım benden habersiz formata gittiği için yedekleme yapamadım ve 8 10 yıldır pcyi ilk aldığım günden beri D sürücüsünde biriktirdiğim dosyalarım gitmiş ve sürücü tek parça haline gelmiş. Kaybettiğim dosyalar genellikle tek ve büyük bir klasör içinde birkaç klasörden oluşan mğzik resim ve çeşitli zımbırtılardı. Bu dosyaları aynı olduğu şekilde klasörün tamamıyla kurtarabilecek bir program biliyor musunuz ?
Merhabalar dh, Geçen gün gaza gelip win 7 den win10 a yükselttim fakat win8 ve sonrasında gelen tüm windowslarda bilgisayarım aşırı ısınma yüzünden kendini oyun oynarken (bazen oynamadan) kapatıyordu win10 da da bu sıkıntıyla karşılaştım ve tekrar usb ile dosyalarımı kaybetmek istemeyerekten format attım. Windows old dosyası win10 olmasına rağmen windows 10 daki kullanıcı ayarlarını kayıt dosyalarını, kullanıcı haklarını ve diğer tüm dosyaları eski haline getirmem mümkün müdür ? 2 Saat sürücüleri tekrar yüklemek ve tekrar bunun gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum.Windows olddaki win10 u dostan tekrar açma şansım ve windows kolay aktarımla bunu yapabilir miyim ? Windows 7 gurularından cevap bekliyorum
Core2 duo e4700 işlemcimi güvenlik sınırları içerisinde overclock yapmak istiyorum zaten pek fazla menzili de yok. Stok fan ile fsb,çarpan ve voltaj değerlerini kaça çıkartabilirim ? Geçen gün kendim kafadan atma bi ayar yaptım pc 30 dakka bios ekranında takıldı ve klavyeye güç gelmedi. Anakartım Foxconn45cmx/gmx/cmx-k, phoenix awardbios 6.00
Şu bilgisayarı 2015 yılında biraz daha kullanabilmem lazım oc nincalarını bekliyorum
Başlıkta belirtmiş olduğum bir windows 8 sürümü müdür nedir bilen varsa beni aydınlatabilir mi ? Disk imajına ve keyine sahibim 7 den 8 e yükseltme yapabilirmiyim bunun keyiyle veya yeni duyurulan windowsun 8 sahiplerine bedava olacağı söylenmişti bu key ile diğer windowsa sahip olabilir miyim?
Nvidia driver sürümümü 333.88 ama her restart yaptığımda bazı oyunlarçeşitli hatalar vermeye başlıyor driver setubunu tkerar kurduğum zaman düzelior ama driver zaten yüklü bunun neden kaynaklandığını anlayamadım herhangi bir antivirüs vırt zırtta kullanmıyorum sadece bazen hijackthis gibi malwarebytes gibi programları kullanıp kullandıktan sonra siliyorum yardım ederseniz sevinirim
Nvidia driver sürümümü 333.88 ama her restart yaptığımda bazı oyunlarçeşitli hatalar vermeye başlıyor driver setubunu tkerar kurduğum zaman düzelior ama driver zaten yüklü bunun neden kaynaklandığını anlayamadım herhangi bir antivirüs vırt zırtta kullanmıyorum sadece bazen hijackthis gibi malwarebytes gibi programları kullanıp kullandıktan sonra siliyorum yardım ederseniz sevinirim
genelin klasik sorunu olan av yi açamadığı için oyun konsolunu çalıştıramayanlar derneğinden geliyorum eski beko üretimi bir arçelik televizyonum var cücük tek hoparlörlü birşey kumandasını zar zor çalıştırdım fakat av/tv tuşuna basınca gidip kendini kapatma zaman ayarlamasını açıyor yani hiçbir şekilde avı açamıyorum manuel programdan veya başka bir yoldan ava ulaşmam mümkün değil mi ?
Arkadaşlar aranızda kullanan varsa babam için versiyonu ps2 orjinal veya sahte veya kadro güncellemeli eski sürümde olabilir bir pes arıyorum birde olabilirse türkçe spikerli yapmak istiyorum yamasını ps2 de nasıl uyguluyoruz bilen varsa yardımlarınızı bekliorum ..
Hakkında
Meslek: öĞRENCİ
İlgi Alanları: PC
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
turktelekom
Oyun Platformu
pc
Steam
suprememaster257
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
LOL
Shaco
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.812 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.