Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17900. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (2 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil
5 sn
358.031
Cevap
2.775
Favori
22.422.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar Viyana’da markette satılan 20 euro steam bakiyesi aldım ve denedim, hesabıma 20,86 usd yüklendi, bilginize 😃

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

Arkadaşlar Viyana’da markette satılan 20 euro steam bakiyesi aldım ve denedim, hesabıma 20,86 usd yüklendi, bilginize 😃

Oradan almakla internetten almak arasında ne fark var hocam? Daha uyguna mı geliyor?

• fanatical
    112 Operator | PC Mac Steam Game | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/game/112-operator

VPN ile bedava.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeMasterr

Her indirime girdiğinde buraya bu oyun için spam atmaya devem edeceğim.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.xbox.com
    No Man's Sky ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/no-mans-sky/bqvqtl3pch05

Zaten steamdeki indirimli fiyatı bile 24 dolarken normal fiyatıyla aldığım oyun şuan 68 lira. Ve yıllardır ücretsiz güncellemeler ile destekleniyor. Uzay,crafting ve survival sevenlere tavsiye edilir.

Ben bu oyunu geçenlerde indirdim ama hiç birşey anlamadım gezegene girip çıkma uzay mekiği kullanma cok çok hoşuma gitti ama oyun amaçsız hissettirdi oyunu sevmek istiyorum ama anlamadım oyunu bana bu oyunu sevdirebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada burası aktif olduğu için buraya yazmak istiyorum tavsiyenize ihtiyacım var bazı oyunların steam deckteki grafiklerini veya performansını beğenmiyorum yanına baska bi makine daha alıyım diyorum 7.5/8k param var bu bütçeye güzel bi kasa mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 29 Ocak 2025; 20:58:14 >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

8kya steam deckten iyisini geçtim kötüsünü de bulamazsınız

7-8k ya anca retro oyun açan anbernic tarzı cihaz alırsınız bence steam deck ile mutlu olmaya bakın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 29 Ocak 2025; 21:37:32 >

Kasa+güç kaynağı alınır

• aerolona kullanıcısına yanıt

Horizon Forbidden West ile kopyala yapıştır aynı sistem gereksinimleri. Hatırladığım kadarıyla Horizon iyi bir porttu her anlamda. Bu da onun kadar iyi olursa çok hoş olur.

• Paister P kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartım ile yurtdışı alışverişlerde ekstra mil kazanıyorum, olay o.

Attığın linke baktım da 0 Euro diyor, onun olayı ne 😃

• RxCan kullanıcısına yanıt

Horizon 2070 ile high 55-60 fps rahat oynanıyordu.Gayet iyi bir port geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

oyunun ne olduğu hakkında en ufak bir fikrin yok diye yorumladım.

"online elden ring" değil bu oyun önce onu bi kavramak lazım.

oyun ister 3 kişilik co op, istersen tek başına oynayabileceğin bir boss rush. rakip yine bosslar yani gerçek insanlarla kapışmıyorsun. 3 kişi girince bossları birlikte kesmeye çalışıyorsun birbirinizle de yarışmıyorsunuz.

roguelike oyunun türü ve amaç hızlıca ekipman toplayıp belli sürede bossları kesmekle ilgili. PVP yok oyunda.

Yanlış yorumlamışsın. Ben, tam tabirleri bilmiyorum sadece. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Söylediklerinden sonra, Emin Çıtak'tan, oyunun ne olduğuna dair olan videosuna baktım.

Evet. Oyun online değilmiş ama neymiş? Co op girilirse, daha çok kazanç, daha hızlı yükseliş zart zurt getiren bi mantık. Yok zamanla alan daraltmalar falan ayıp değil mi? Hiç sana yakışıyo mu Elden Ringciğim?Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Elden Ring ya da DLC'sinin ruhuyla örtüşür, benzer zevki verir gibi geliyo mu sana?

Bana gelmiyo işte.

Vakti olmayan yaşlı tayfayı, koşturmasınlar kardeşim. Canımız roguelike çekerse, açar Hades oynarız biz.

Fromsoft, işine bak kardeşim. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

@r0ket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 30 Ocak 2025; 0:9:34 >

• Battlefield 1 ve 5 i satin aldim. Biri 2 dolar digeri 2.5. Online akariz bakalim

• Pi kullanıcısına yanıt

Battlefield 1 güzel indirim görmüş yıllar geçmiş olmasına rağmen online olarak halen canlılığını koruyor. Ayrıca bu tüm DLC'lerin tek pakette toplandığı Revolution sürüm, dolayısı standart sürüm dışında ile ek olarak 19 map ile geliyor.

• hDundar kullanıcısına yanıt

O siteye kayıt olup Steam hesabınızı bağlarsanız VPN ile o oyunu bedavaya alabiliyorsunuz, oyun anahtarlarının bölge kısıtlaması yok herkes kullanabiliyor ama bu anahtarı Türkiye'de yaşayanlar maalesef alamıyor o yüzden VPN açmak gerekiyor, sanırım siz alabiliyorsunuz. Kısacası Fanatical Steam hesabınıza ekleyebileceğiniz oyunu ücretsiz kampanya olarak veriyor, arada böyle firmalarla anlaşıp veriyorlar.

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

Ara ara bakıyordum millet oynarken. Fiyatı bana göre coktu. Bu sekilde olunca en azından denemiş olurum diye aldım hocam. Guzel oyun evet Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Amazon prime gaming blood west oyunun bugün ücretsiz olarak verecek diye haberler vardı oyun basınında 2 hafta önce sanırım. Eklenmemiş henüz. Bilgisi olan var mı doğru mu haber acaba ?

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

Genelde perşembe akşamı saat 8-9 gibi yükleniyor. Bugün bi kontrol edersiniz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.