Stalker 2 Ultimate sürümü almıştım ama elim hala iade tuşuna gitmiyor. Çıkışına kadar bekleyelim bakalım belki şaşırtırlar ama bu saatten sonra zor gibi. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (16553. sayfa)

-
-
Katılıyorum, çıktığında deneyip bir görmek lazım nasıl nedir ne değildir diye.
-
Bugün 20:00'de indirime giren, en dip fiyatlı bazı oyunlar:
Victoria 3 - 174₺ (Resmi Türkçe)
The Ascent - 50₺
Psychonauts 2 - 23₺ (Game Pass'te var)
Road 96 - 21₺
Jalopy - 8₺ (Resmi Türkçe)
For The King - 8₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Ağustos 2023; 21:8:25 >
-
Ben %50 indirimle 105 liraya almıştım zamanında. 100 saate yakın da gömdüm.
105 lira verip yarım oyunu oynamak mı yoksa 255 verip tam oyun mu dersen ikincisini tercih ederim. Sonuçta ne eklerlerse eklesinler şu vakitten sonra sıfırdan başlayacak motivasyonu tekrar bulamam. Zaten şu fiyatı enflasyonla o zamankinden bile ucuz. Şu sayfalarda ne oyunlar öneriliyor bu paralara.
No Man’s Sky sisteme sonradan girmenin daha avantajlı olduğu oyunlardan
Firma tüm söz verdiklerini ve fazlasını zaman içerisinde oyuna eklese de işin yavaş yavaş tadı kaçmaya başladı. Bence oynamak için şu sıralar tam zamanı. Bundan sonra da bir ara complete edition, final edition gibi bir şeyler yapıp daha uzatmadan bitirmeleri lazım bu oyunun geliştirmesini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
party hard 1 ve 2 etailextr5 kodu ile 12 tl. oyun çok iyi, fiyat da çok uygun. iki oyunda steamde zamlanmıştı. orda 295 tl yapıyor toplamda.
https://etail.com.tr/party-hard-16
https://etail.com.tr/party-hard-2-16
-
Sen buralara gelir miydin
-
This War of Mine - Complete Edition : (15,25 ₺) Xbox PC ve Xbox Series X|S konsol, ikisini de destekliyor. Ana oyunun tam sürümünü, The Little Ones DLC'sini ve Father's Promise DLC'sini içeren en kapsamlı paket.
- - - - - - - - -
WRC 10 FIA World Rally Championship Xbox Series X|S : (52,20 ₺) Sadece Xbox Series X|S konsol
- - - - - - - - -
RiMS Racing Xbox Series X|S : (58,40 ₺) Sadece Xbox Series X|S konsol
- - - - - - - - -
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Sürümü : Xbox Series X|S konsol fiyatı 41,12 ₺. PC fiyatını bulamadım. (Game Pass'e dahil)
- - - - - - - - -
Titanfall 2: Ultimate Edition : Xbox Series X|S konsol fiyatı 35,35 ₺. PC fiyatını bulamadım. (Game Pass'e dahil)
-
Dün etailden 4 oyun almıştım, aktive ettim, şimdi steam deckte tesadüfen gördüm worms armageddon oyunu da eklenmiş, satın alımlara aktivasyonlara girdim öyle bir durum yok. Sizce nasıl olmuş olabilir, bir keyde 2 oyun olmuş olur mu mesela?
-
key aktivasyonlara bak hesap detaylarında, orda yazar.
-
aynı pişmanlık bende de var hocam. astroneer oyunu var no man's sky çakması gibi duruyor onu almıştım ama insan nms'de istiyor.
-
Bende de olmuştu. Bir aralar Planet Alpha oyunuyla beraber veriyorlarmış. O zamandan kalmış.
-
Valla bravo, o zaman buradan duyurmuş olalım, etailden planet alpha ile worms armageddon da geliyor, steam fiyatı sadece wormsun 129 tl
-
NMS'yi 50 liradan almıştım. Ne büyük yatırım olmuş 😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen...
az önce şöyle bi sepet yaptım ve worms de eklenmiş
-
Sözde düşmüştü yine fırlamış, bunun düşeceğine hala inanan kaldı mı?
-
Armored Core 6'nın fiyatı çıkışıyla birlikte 900 TL'ye DÜŞMÜŞ. Almak isteyen elini çabuk tutsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFS Rivals'ı Steam'den daha ucuza alabileceğim bi site vs var mı arkadaşlar? EA App keyi de olur.
-
Tekrar zamlandı
.
-
96 tl ye steam üzerinden gift olarak sağlayabilirim.
-
Yorumlara baktım, çoğunluğu firma holiganı gibi yorum yazmış, Bazıları destek olmak için almış, bazıları yeni soulslike oyun yapsınlar hemen diye vs.
Bu kafaları anlamak mümkün değil. Firmaya destek olmak ise amacın, adamların hissesini satın al, ne bileyim banka hesaplarına para gönder... Hiç oynamayacağın veya sevmediğin bir oyunu alma be kardeşim! Bir de olumlu yorum basıyorsun "gud" yazıp!
Bu nedenle piyasa birbirinin kopyası, berbat optimizasyonlu, bomboş şeylerle doldu. Sonra değil 70$, 100$ bile yaparlar oyunları. Ki artık pek çok oyun, en az 3 parçaya bölünerek çıkıyor. DLC ile de insanları söğüşlüyorlar. Hatta adam ultimate edition satıyor lafta ön sipariş ile ama sadece 2 DLC dahil diyip 10 DLC çıkarıyor; 8'i pakete dahil olmuyor.
Bu insanoğluna yemin ediyorum bütün kötü şeyler müstahak!
Öte yandan Persona'nın yeni oyunları da ön siparişe açılmış. Bilin bakalım hangi ülkelerde satış görünmüyor?
Bu arada Saykodelik 2 23 TL şu anda. Bence alınır.
https://store.steampowered.com/app/607080/Psychonauts_2/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X