Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: medya7beni , Mr.Seko Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 31 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü2 Mobil
5 sn
360.448
Cevap
2.790
Favori
22.731.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Nerede
    Origin'in kendi uygulamasından.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    MoÇü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bana gözükmedi, zaten üyeyim diye herhalde
  • Wasteland 2 Gog Galaxy 2.0 da gözüküyor mu oyunu aldım ama gözükmüyor bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Teşekkürler bana gözükmedi, zaten üyeyim diye herhalde
    Olabilir sıkıntı yok. Alacak olan varsa aldıktan sonra tekrar iptal etsin ay sonu 4 euro çekmesin.

Geçen ay access basic'i beleşe verince Titanfall 2'yi oynamıştım. Oynamayı düşünenler olursa kesinlikle tavsiye ederim uzun süredir senaryo modundan bu kadar keyif almamıştım efsane gerçekten. Multiplayer'i de çok güzel. Oyuncu konusunda da sıkıntı yok şuan için.
  • PES 2020 Demo'suna sahip idim pekala oynanabiliyordu şimdi 23GB'ye ne indirdi bu baktım demo'dan bi farkı yok?
  • Ne olurdu şu Access Basic'de A Plague Tale: Innocence da olsa. Vampyr, Plague Tale, Dead Space 3, Saboteur falan 1-2 ayda aradan çıkardı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ne olurdu şu Access Basic'de A Plague Tale: Innocence da olsa. Vampyr, Plague Tale, Dead Space 3, Saboteur falan 1-2 ayda aradan çıkardı herhalde.
    Saboteur keşke devamı gelse veya en azından güncellenmiş grafik motoru ile yenilense.
  • Windows store a sövmeye geldim. Mevcut oyuna güncelleme geliyor, güncelleme yapmadığı gibi, oyunu baştan indirmekten başka seçenek bırakmıyor. Yazılım devi mici senin ta......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruvhart

Wasteland 2 Gog Galaxy 2.0 da gözüküyor mu oyunu aldım ama gözükmüyor bende.
    Gözüküyor da biraz geç düşüyor. Sol üstten Sync yapın. Gerçi az önce Wasteland 1'i etkinleştirdim, Sync yapmama rağmen halen gözükmüyor.

Edit. kütüphaneye düşmüş şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Aralık 2019; 2:30:32 >
  • Humble Choice üzerinden alınan Shadow of the Tomb Raider ve Blasphemous oyunları etkinleştirilirken (RU/CIS) yazıyormuş. Herhangi bir sıkıntı olur mu? TR'den rahatlıkla etkinleştirilmiş ama aklıma takıldı.
  • acofaco kullanıcısına yanıt
    olmaz. Ben de burada 2. el forumundan My Time at Portia aldım. bende de bu şekilde yazıyordu ama sorun yaşamadım. Oynuyorum hâlâ
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Gözüküyor da biraz geç düşüyor. Sol üstten Sync yapın. Gerçi az önce Wasteland 1'i etkinleştirdim, Sync yapmama rağmen halen gözükmüyor.

Edit. kütüphaneye düşmüş şimdi.

Alıntıları Göster
    gog galaxy 2.0 dan memnun musunuz hocam

• acofaco kullanıcısına yanıt
    Evet bende de Shadow of the Tomb Raider(RU/CIS+) yazıyordu. Fakat store girince "Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition is already in your Steam library" yazıyor. Bizdeki düz sürüm mü değil mi çözemedim.

Edit: Bakmak için oyunu yükledim ve maalesef düz sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 12 Aralık 2019; 15:31:58 >
  • EU IV 15₺ olmuş, DLC'leri olmadan gideri var mı? Extreme Edition alabilirim gerekli ise?

Oynamış olanların görüşlerini merak ediyorum.
    https://store.steampowered.com/app/236850/Europa_Universalis_IV/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 12 Aralık 2019; 13:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    lafı açılmışken, ben de my time at portia keyimi elden çıkarmak istiyorum, talibi varsa takas falan bir şekilde vereyim gitsin :)
  • Arkadaşlar Epic'de Detroit Become Human gece mi çıkacak.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Aynen bunu yapmama rağmen gözükmemişti dün, bugün baktım gözüküyor şimdi teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar Epic'de Detroit Become Human gece mi çıkacak.

Saat vermediler ama 19.00 diye tatmin ediyorum

• geçen hafta mı neydi xbox gamepass in süresi dolmuştu ve 3 aylık 5.90 kampanyası gözükmüyordu şimdi bir daha baktım 5.90 dan gözüktü bende her seferinde yeni hesap açacaz sanıyordum biraz zaman geçmesi gerekiyormuş demek ki

bugün fh4 e battle royale ve toyota supra geliyor bilmiyen varsa onunda haberini vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

geçen hafta mı neydi xbox gamepass in süresi dolmuştu ve 3 aylık 5.90 kampanyası gözükmüyordu şimdi bir daha baktım 5.90 dan gözüktü bende her seferinde yeni hesap açacaz sanıyordum biraz zaman geçmesi gerekiyormuş demek ki

bugün fh4 e battle royale ve toyota supra geliyor bilmiyen varsa onunda haberini vereyim
    Bende 14.99 gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.