Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nasaz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 37 Misafir (3 Mobil) - 35 Masaüstü3 Mobil
5 sn
360.428
Cevap
2.790
Favori
22.729.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

5te başlattım 6 buçukta bitti 52 gb. 100mb harbiden süper bir şeymiş.
    kablosuz mu bağlanıyorsunuz ve modem uzak mı? Bizde de 100mb var ama modemin olduğu oda dışında yavaşlama oluyor.

Bizim evde moderm abimin odasında ve benim odam da hız yavaş. Modeme bir ayar yapmışlardı ve reset düğmesine basılmadığı sürece ayar değişmez demişlerdi. O ayar sonrası odam da wifi ile 85-90 mb görüyordum. Bağlantıda sorun olsa bile en fazla 55-60 mb düşüyordu odam da hız.

Ama bu aralar odamda hız 35 ile 25 mb arasına düştü. Kablo net kullanıyorum. Kendimiz moderm alalım diyorum ama abim başka modermler çalışmıyor muş diyor. Tanıdığı bilgisayarcı var onlar başka moderm alıp kendi yerlerinde denemişler kablo netin verdiği moderm dışında modermler çalışmamış. Abim o sebeple boşuna para verip moderm almayalım diyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kablolu hocam benimki de kablonet. İnifinity 401 modem. Telefonlarda uzakta çekiyor ama hız düşüklüğü var tabi. 5 ghzden bağlanırsanız o iyi çekiyor tüm evde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bir de yurtdışında 500lük 1000lik paketler var
    Yapmayın hocam kalbime incek :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kablolu hocam benimki de kablonet. İnifinity 401 modem. Telefonlarda uzakta çekiyor ama hız düşüklüğü var tabi. 5 ghzden bağlanırsanız o iyi çekiyor tüm evde
    5 ghz ile mi bağlanmak lazım. Bize yeni moderm verdiler bir kaç ay önce. Eski modem de 5 yoktu. Bize 5 ghz ile bağlanmayın çünkü o çok yavaş dediler. Az önce modemin olduğu odaya gittim pc alıp orada da 50 ile bağlandı. Bir 5 ghz de deneyim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

5 ghz ile mi bağlanmak lazım. Bize yeni moderm verdiler bir kaç ay önce. Eski modem de 5 yoktu. Bize 5 ghz ile bağlanmayın çünkü o çok yavaş dediler. Az önce modemin olduğu odaya gittim pc alıp orada da 50 ile bağlandı. Bir 5 ghz de deneyim olmadı.

Alıntıları Göster
    hocam yanlış demişler. 5ghz de neredeyse full hız alırsın fakat çekim alanı normal wifi ye gore daha az ve daha kolay etkileniyor. mesela ben 100mbit kullanırken wifi ile 95/100 arası alıyordum sabit bir şekilde
  • store.steampowered.com
    The Game Awards 2019
    https://store.steampowered.com/sale/thegameawards

hatırlatıcı eklerseniz 2 emote veriyor

Epicte escapists ücretsiz
    Epic Games Mağazası
    The Escapists - Plan yap. Gizlice ilerle. Başarıya ulaş.
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/the-escapists/home

• GOG Connect'e yeni oyunlar eklenmiş.

• Kart düşürmek ve hızlı satmak için ne kullanıyorsunuz şu an? Çok uzun zaman oldu kullanmayalı baya birikmiş kartlar, biraz satıyım da para gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Kart düşürmek ve hızlı satmak için ne kullanıyorsunuz şu an? Çok uzun zaman oldu kullanmayalı baya birikmiş kartlar, biraz satıyım da para gelsin
    Geçen biri ıdle daddy önerdi telefona yükleyip açıyosun program arkaplanda düşürüyor.Program androidde mevcut.

• Red Dead Redemption 2 -20% indirime girmiş.Girmez diye düşünmüştük,hatta demiştim.Bekleyenlere hayırlı olsun.Bende alıp 2 saat sonra iade etmiştim.

https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Aralık 2019; 21:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Red Dead Redemption 2 -20% indirime girmiş.Girmez diye düşünmüştük,hatta demiştim.Bekleyenlere hayırlı olsun.Bende alıp 2 saat sonra iade etmiştim.

https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/
    Oha kapıyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

hocam yanlış demişler. 5ghz de neredeyse full hız alırsın fakat çekim alanı normal wifi ye gore daha az ve daha kolay etkileniyor. mesela ben 100mbit kullanırken wifi ile 95/100 arası alıyordum sabit bir şekilde

Alıntıları Göster
    O zaman hiç ona geçmeyim çünkü 2.4 bile evin bazı yerlerinde çekmiyor ve bazı yerlerinde hız düşüyor. Bu arada yarın modem firmasını arayacağım çünkü modemin olduğu odada da hız düşük çıktı. Kablo neti arasam bir şey yapamayacaklar çünkü modemi üreten firma bir ayar yapınca hız maksimuma çıkıyormuş.

O ayarlardan sonra artık indireceğim oyunları indiririm.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    İndirime girmez moruk biz mal mıyız epicten alıyoruz moruk rockstar kar payı bırakmıyor moruk indirim olacağını düşünen pese4cüdür moruk her geçen gün bilgisiz ergen veletler konuştukça batmaya devam ediyor. Neyse tecrübeleniyorlar böyle böyle

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Sadece tek bir görev için Special Edition alsam mı diye düşünmüştüm ama neyse normal alıp geçtim indirimi görür görmez.

Edit: Valla alacaktım bugün düşünüyordum indirime girdi bu bi' ilahi işaret olmalı kesin al dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5759 -- 12 Aralık 2019; 21:21:2 >

• Hakikaten alakamız yokmuş. 7 gün sonra girdi çünkü.
  • Ya bazen bakıyorum eski oyunların tadını hiçbirşeyden alamıyorum, bu sizde de oluyor mu? Okadar sıkıldım ki hep aynı tür oyunlardan artık age of empires sardım onu oynuyorum paso, total war oynuyorum. Strateji oyunlarına döndüm çünkü hiçbir oyun artık tat vermiyor. Total war warhammer nasıldır, alınır mı? artık ruhumuz mu büyüyor niye tat almıyoruz ya, sistem topladım. En baba oyun da bile 5 dakika sonra pfff diyip çıkıyorum. Age of öylemi ama yerim onu eu 4 alınır mı? warhammer alınır mı? eu4'te dlc belası çokmuş galiba pek beceremiyorum paradox oyunlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraxx -- 12 Aralık 2019; 21:29:14 >
  • Kalk kapat sil steami bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Abraxx

Ya bazen bakıyorum eski oyunların tadını hiçbirşeyden alamıyorum, bu sizde de oluyor mu? Okadar sıkıldım ki hep aynı tür oyunlardan artık age of empires sardım onu oynuyorum paso, total war oynuyorum. Strateji oyunlarına döndüm çünkü hiçbir oyun artık tat vermiyor. Total war warhammer nasıldır, alınır mı? artık ruhumuz mu büyüyor niye tat almıyoruz ya, sistem topladım. En baba oyun da bile 5 dakika sonra pfff diyip çıkıyorum. Age of öylemi ama yerim onu eu 4 alınır mı? warhammer alınır mı? eu4'te dlc belası çokmuş galiba pek beceremiyorum paradox oyunlarını.
    Total War seviyorsanız ve Attila yoksa alabilirsiniz sisteminiz iyiyse. Warhammer serisini almayı ben de düşünüyorum, oldukça güzele benziyor. EU 4 falan güzel ama DLC'leri çok fazla, DLC takıntınız yoksa alabilirsiniz ama varsa biraz çok tutar indirimde bile. Stellaris bakabilirsiniz. Hearts of Iron bakabilirsiniz. Paradox oyunları bunlar da. Ve evet aynı şey bana da oluyor, eski oyunların tadı bir başka özellikle strateji.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Total War seviyorsanız ve Attila yoksa alabilirsiniz sisteminiz iyiyse. Warhammer serisini almayı ben de düşünüyorum, oldukça güzele benziyor. EU 4 falan güzel ama DLC'leri çok fazla, DLC takıntınız yoksa alabilirsiniz ama varsa biraz çok tutar indirimde bile. Stellaris bakabilirsiniz. Hearts of Iron bakabilirsiniz. Paradox oyunları bunlar da. Ve evet aynı şey bana da oluyor, eski oyunların tadı bir başka özellikle strateji.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam cevap için, galiba genel olarak böyle insanlar sıkılıyor bir süre sonra. Attila var oynuyorum, fakat o oyunun ben optimizasyonuna tüküreyim. Ultra da akmam gerekirken düşüre düşüre pixelleri sayıyorum. Ama yine de güzel mi? evet. Hunlar yeter normal de her oyun türünü severim ama eski tadı birtek strateji oyunları veriyor. Warhammer almalımıyım sizce?

• Wolfenstein II 60 dolardan 40 dolara düştüğü için şuan indirimle beraber en düşük fiyatında 40 tl
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.