Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CastieL32 , CastieL32 , Rocha , EaGLe Power , EaGLe Power Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü4 Mobil
5 sn
349.996
Cevap
2.721
Favori
21.344.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Virtua Tennis 4 bulabilir miyiz bi yerlerden ya

    Yaklaşık 50€'dan aşağı bulamazsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denondj


    quote:

    Orijinalden alıntı: akif15

    This War of Mine dört gün bedava oynanabiliyor şu an.
    Almak isteyenlerede fiyatı 9,30TL'ye düşmüş... STEAM

    bu oyunu 75 saat, 144 saat oynayanlar var steamde, bi story modu var ve bitiyor gibi bir oyun değil mi ya tam çözemedim. Nasıl o kadar uzun oynayabiliyor oynayanlar?



    Hikaye DLC'leri ek olarak evet. Üç tane olması planlanıyor ama şimdilik bir tanesi çıktı ve çok kısa bir oynanış süresi var. Yine de değer. Ancak ana oyunun belli bir hikayesi yok. Mevzu şu, ülkede savaş çıkıyor ve oyun size sivil olan birkaç karakter veriyor -isterseniz bu karakterleri siz de seçebiliyorsunuz, rastgele de olabiliyor- ve bu karakterleri yöneterek savaş bitene kadar hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Savaşı asker olarak değil de sivil olarak yaşıyorsunuz bu oyunda. Bu yüzden oyun size farklı karakterlerle, farklı şekillerde ve farklı zorluklarda oynanış sunuyor. Silah bulmak, erzak bulmak veya eviniz için malzeme bulmak için her gece yağmaya çıkıyorsunuz. Bazen başkalarının evinden çalıyorsunuz ve bu durum karakterlerinizin motivasyonunu düşürüyor. Bazen birilerini öldürmek zorunda kalıyorsunuz, karakteriniz depresyona giriyor. Ya da mesela tek kurşunda gidebiliyorsunuz, bu da geri kalan karakterlerin motivasyonunu etkiliyor. Oyunda uyku, açlık ve barınma gibi olaylar gerçekte olduğu gibi ön planda. Örneğin kış mevsimi geldiğinde, evinizde hala soba yoksa karakterleriniz hastalanabiliyor ve hatta donarak ölebiliyorlar. Haliyle soba için malzeme lazım. Yemek yemek için erzak lazım. Bunları edinmek için de ya takas yapmanız lazım, ya kuytu köşeden bulmanız lazım ya da türlü aksiyonlara girerek hırsızlık yapmanız lazım. Oyun görünüş olarak size 2D olarak, küçük çaplı olarak gözükse de gerçekten çok geniş ve oynadıkça oynama isteği uyandırıyor. Bütün bu dediklerimi 1-2 saate anlarsınız. Deneyin derim. Zaten birkaç günlüğüne ücretsizmiş. Hem oyun Türkçe dil de destekliyor. Bence fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Bu arada oyuna girdiğinizde hiçbir şey anlamazsanız hemen çıkmayıp şans tanıyın derim. Beğeneceğinizi düşünüyorum. İyi oyunlar. :)




  • telefonda indirimde 3 liraya mı ne almıştım. pc başında zamanımı bu tarz oyunlarda harcamayı çok sevmiyorum oyunu her ne kadar sevsemde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Raider

    İndirim yok hocam?

    Geçen hafta salı akşamından bu haftaki salı akşamına kadar sürdü Square Enix indirimleri. Satın almak istediğiniz oyunları kaçırmamak için o oyunları istek listenize ekleyin derim. Listede olunca, oyun indirime girdiğinde size bildirim maili yolluyor Steam. Bu açıdan istek listenize eklemekte fayda var. Maalesef Just Cause 3 indirimini paylaşan arkadaş, indirimin bitmesine bir saatten az süre kala, kalan süreye bakmadan paylaşmış. Yapacak bir şey yok. :)
  • http://store.steampowered.com/bundle/4907/Metro_Redux_Bundle/
    http://store.steampowered.com/app/282070/This_War_of_Mine/

    Fiyatları dibine kadar değer arkadaşlar. Bu şaheserleri herkese tavsiye ederim. Oynamayan varsa bir bakmalı.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Bilgi için ederim,lakin bende Metro2033 var bir kaç saat oynamışlığımda var,bu önerdiğiniz Metro 2033 Redux farklı bir oyun mu yoksa aynı oyunmu bir türlü anlıyamadım elimdekinin mağaza sayfasına git dediğimde steam mağazaya atıyor bir hata mı var,benmi yanlış yapıyorum anlayamadım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 4 Nisan 2018; 14:19:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZacharyIscariot

    Sadece tenis oyunu satın almak istiyorsanız, Tennis World Tour veya AO Tennis bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Buna rağmen nostalji veya sadece Virtua Tennis 4'ü istiyorsanız yardımcı olabilirim fakat şimdiden belirtmeliyim ki fiyatı düşündüğünüzün üzerinde olabilir.

    Kutu alip sattim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

    lgi için ederim,lakin bende Metro2033 var bir kaç saat oynamışlığımda var,bu önerdiğiniz Metro 2033 Redux farklı bir oyun mu yoksa aynı oyumu bir türlü anlıyamadım elimdekinin mağaza sayfasına git dediğimde steam mağazaya atıyor bir hata mı var,benmi yanlış yapıyorum anlayamadım?

    Elinizdekinin geliştirilip tekrar satışa sunulmuş hali bu Redux. O yüzden 2033 ve Last Light'ın düz sürümleri Steam'den kaldırıldı.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Şanssızlık oyun bende var ama expansion pass istiyordum başka zamana kaldı artık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar "Call of Juarez The Cartel" oyunu Steam'den kalktı. Şuradan oyunu alın, kaçırmayın. (17,65 TL)

    https://www.g2a.com/call-of-juarez-the-cartel-steam-key-global-i10000020293004
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Steam'den kalkan oyunların kalan son kodları çok hızlı değerlenir. Arkadaş 17,65 TL demiş şu an ucuz 21,35 TL görünüyor, buna bir de masraflar eklenecek.
    Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan, masraf ödemeden daha ucuz bir fiyata almak istiyorsanız imzama bakın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet, ben alırken 1 saat önce en ucuz 17,65 TL idi. Bu yüzden burada paylaştım zaten. Hızlıca bitecektir, sakın kaçırmayın.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Call of Juarez: Gunslinger hemen 49 TL'ye fırlamış. O stok bittiğinde ise 73 TL'ye çıkacak. Daha kaç gün oldu.
  • Cevabımı alıntıladıktan sonra, kutu alım satımına değinmişsiniz. Cümlenizi biraz daha açabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZacharyIscariot

    Cevabımı alıntıladıktan sonra, kutu alım satımına değinmişsiniz. Cümlenizi biraz daha açabilir misiniz?

    Oyun içinde kazandığınız parayla oyun içinden kutu alıyosunuz. Sonra onu markette satıyosunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 4 Nisan 2018; 19:32:59 >
  • Orange Juice kullanıcısına yanıt
    Cuphead,Nier Automata,herhangi bir Final Fantasy oyunu,Bastion,Pyre,Transistor,Mass Effect 2,Life is strange şuan aklıma gelenler
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    bi oyun steamden kaldırıldı diye neden hemen alayım ki. fiyatı artıyormuş, peh. steamden kaldırıldıysa kötü bi oyundur zaten, bi sebebi vardır kaldırılmasının.
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Mafia 1 de steam den kaldırılmıştı. Keza Alan Wake de kaldırıldı. Ama kaliteli oyunlar bunlar. Almak şart değil tabi ki ama ilerde alacak olursanız bir daha böyle bir fırsatınız olmayabilir veya fiyatı uçurumlar kadar artmış olabilir ( 150 cs go keyi gibi ). Denmek istenen budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 4 Nisan 2018; 21:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Komik bir yorum.

    Bu büyük firmalar oyunlarını yaparlarken bir çok kurumla anlaşma yapıp çeşitli konularda lisans / limitli telif hakkı alıyorlar. Oyunda kullanılan bu lisansın süresi dolduğunda yapımcı stüdyo lisans sahibi ile yeni bir anlaşma yapılana kadar oyunu satamıyor veya anlaşmaya göre temelli satıştan kaldırıyor. Bu lisanslar ne olabilir: oyunda kullanılan müzikler, seslendirme, oyunda kullanılan çeşitli modüller, karakterin telif hakkı, grafik motoru ve aklıma gelmeyen çeşitli şeyler.

    Yani üst mesaja da katılarak oyunun Steam'den silinmesi oyunun kalitesiz olduğunu göstermez. Call of Juarez oyunları zaten epey iyidir. Şimdiye kadar Steam'den kaldırılan oyunların bazıları:https://steam-tracker.com/




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.