Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asi_mawi , yellow canary01 , Drago , Drago Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir - 33 Masaüstü1 Mobil
5 sn
354.761
Cevap
2.749
Favori
21.945.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
580 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Shift 2 aldım normalde oyun almayı düşünmüyordum ama şu sıralar ps4te Gran Turismo'nun gazıyla pcde de sim yarış oynayasım geldi. Edit Grid 2'yi de oynuyorum bi yandan. Grid Autosport önerir misiniz 14 TL?

    Ben de aldım Grid Autosport , şahsen öneririm . Çok fazla yarış oyunu yok zaten. Düşkünü değilim yarış oyunlarının ama Grid serisi iyi bir seri kesinlikle
  • Arkadaşlar 76 ₺ bakiye var Grim Dawn aldım Hack & Slash olarak başka önerebilceğiniz oyun varmı? Şu an sepete Metro Redux Bundle ve Mordor GOTY ekledim. Sizce alınmaya değer mi SP uzun hikayeli oyun arıyorum iyi oyunlar herkese
  • Bugünden itibaren (aslında 25 ekimden itibaren) steami bıraktım beyler. Sebep de patates bir laptopda oyunlardan hiç keyif alamıyordum o yüzden. Belki yepyeni pc alana kadar girmem belki arada girer mesajları kontrol ederim belli olmaz. Beni burada tanıyıp steamde tanımayan insan çok var sürekli nick değiştiriyorum şuan güncel hesabım zaten imzamda var. Ekleseniz de belki laptop açtığımda girer kabul ederim en fazla. Çıkaran arkadaşlara da kırılmam. Ben burda dhde devam edeceğim ama şimdilik steam maceram son buldu. Size iyi alışverişler indirimlerde belki tavsiye veririm. Ekşide de yazmaya devam edeceğim. İyi geceler iyi alışverişler (:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of Mordor harika bir oyun. Normal senaryosunu 20-22 saatte bitirdim. Yan görevlerle baya zaman geçirebiliyorsunuz. Şu anda da DLC hikayelerini oynuyorum onlarda gayet sardı.



    Beyler Rainbow Six almayı düşünüyorum ama 26 TL lik mi yoksa 140 lığı mı alsam bilemedim. 26 lığı alıp denesem 2 saatte sarıp sarmayacağını anlar mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    tolgakutukcu ve pphammer ben ilk kez sizlerden duymaktayım bu olayları. Daha önce hiç şikayet eden görmedim ve o sebeple güvendiğim bir site olduğu için oradan 3-4 defa oyun aldım ve hiç sorun yaşamadım. Bu arada orada satıcı seçenekleri oluyor. Direk site kendisi de satıyor yada başkası da satıyor. Güvenilir olmayan satıcıya filan denk gelinirse bilemem.

    Bu arada ben oradan daha önce ininal kart ve sanal kart ile oyun aldım. Minecraft oyununu da sanal kart ile aldım.

    O zaman sanal kartla g2a nin kendi satıcısından Minecraft almaya çalışayım ya da güvenilir bir satıcıdan şansımı deneyeyim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam cüzdan kodu arıyorum elinde olan varsa uygun fiyata anlaşalım. aklımda birkaç oyun var çekmem gerek
  • Kaan Berk K kullanıcısına yanıt
    Hocam GOTY de tüm dlc ler mevcut değil mi?
  • muratdanis kullanıcısına yanıt
    %85 i görünce aklımın kenarında duran Sleeping Dogs u ben de çektim hocam. Bu fiyata çok iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Shift 2 aldım normalde oyun almayı düşünmüyordum ama şu sıralar ps4te Gran Turismo'nun gazıyla pcde de sim yarış oynayasım geldi. Edit Grid 2'yi de oynuyorum bi yandan. Grid Autosport önerir misiniz 14 TL?

    Ben de aldım Grid Autosport , şahsen öneririm . Çok fazla yarış oyunu yok zaten. Düşkünü değilim yarış oyunlarının ama Grid serisi iyi bir seri kesinlikle

    Hocam ps4te oynadığım Driveclub ve gran turismodan sonra shift 2 grafikleri high'da gerçekten cok kötü geldi iade ettim hemen. Grid 2'nin grafiklerini beğendim bi de pcde 60 fps kaldırıyor bu yuzden grid autosport'u da deneyeceğim. Teşekkürler tavsiye için.




  • Evet hocam ben de o versiyonu aldım zaten. 25-26 saat oynamışım hala bir sürü yan görev yapmadığım onu da belirteyim.
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    İyi ki sormuşum o zaman, faydamız olduysa ne mutlu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NAVAL ACTION 32 TL, ilk defa bu fiyata düşünce direk aldım. Alfa aşaması olmasına rağmen millet 3000 saat falan oynamış oyunu. Korsan, gemi temalı ve bir miktar gerçekçi gemi oyunu, yarı simulasyon sevenler için güzel bir oyun. Sanırım piyasadaki tek ve gerçekçiye yakın yelkenli gemi, korsan, ticaret oyunu.

    http://store.steampowered.com/app/311310/Naval_Action/






  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    GT oynamadım ancak DC beklentiniz olmasın, DC grafikleri daha iyi Gridden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    steam cüzdan kodu arıyorum elinde olan varsa uygun fiyata anlaşalım. aklımda birkaç oyun var çekmem gerek

    @Zeiden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Eu4 veya Hoi4'den birisini alacağım. Henüz karar vermedim ama Eu4'e biraz daha yakınım. Hem bu iki oyun arasında hangisini tercih etmeliyim hem hangi paketleri almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Divinity original sin 1. Oyunu nasil alinirmi 2. Oyunu alacagim ama hikayesi varmi varsa 1.ciyide alayim? Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok detay ve ayrıntı hoşuma gider diyosan Eu4.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hberkecam -- 29 Ekim 2017; 0:12:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genel olarak tarihi seviyorsan Eu4 ww2 seviyorsan Hoi4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 29 Ekim 2017; 0:20:30 >
  • Crusader Kings al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring

    Divinity original sin 1. Oyunu nasil alinirmi 2. Oyunu alacagim ama hikayesi varmi varsa 1.ciyide alayim? Simdiden tesekkurler

    Hikaye bağlantısı var lakin Original Sin 1 ile 2 arasındaki hikaye bağı, Witcher 2 ile Witcher 3'ün arasındakinden dahi daha az. İki oyun arasında 1000 sene var. İlk oyunu oynarsanız elbette daha çok zevk alırsınız ama Divinity Original Sin 2 kendi başına bir şaheser zaten. Kaleme aldığım bir incelemesi dahi mevcut:http://www.oyunfest.com/divinity-original-sin-2-pc-inceleme.html




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.