< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bence tamamen farklı, dijital demeyelim de ona otomatik klima diyelim ve bence analog klimayla çok büyük konfor farkı var soğutmada.
|
klasik "benim arabamda olmayan donanım gereksiz donanımdır" mantığı aslında. böyle bakarsak anahtarsız giriş-çalıştırma, yağmur-far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası bunlarda gereksiz donanımlar.
|
Dijital klimanın konforunu arıyorum. Çok büyük nimetlerden
|
Doğru söylüyorsunuz. Yanlış biliyorum. Heritage'ın kelime manası da miras demektir. Ancak daha çok atalardan kalan manevi/kültürel miras anlamında kullanılır. Böyle bir araçta cyberpunk tipi yeni fütüristik bir klima arayüzü kullanmamaları sanırım isabetli olmuş.
Bana şöyle demişsiniz.. "Araştırmadan yorum yapmayın" Bilakis size RR ile ilgili kaynak link bile vermiştim. Açıp baktıysanız RR müşterileri en çok klima sistemi ile şımartılıyorlar. ama bir dakka. Bizim konumuz neydi? Dijital klima abartılması... İyi de biz de dijital klimanın kontrolcülerini değil, işlevinin sıradan klima sistemlerine göre farklarını tartışıyorduk. Sizden ricam. Okuyup anlamadan yorum yapmayın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 4 Temmuz 2020; 1:17:12 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|