Şimdi Ara

Dijital fotoğraf makinesi tavsiyesi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar maksimum 600 ytl bütçe ile ekstra özellikten ziyade fotoğraf çekimi (video hiç önemli değil) ve optik zoom u iyi makine almak istiyorum.Ben Olympus SP-560 düşünüyorum sizce nasıl bir cihaz ? Ve sizlerin tavsiyeleriniz nedir ?

Teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 15 Eylül 2008; 13:17:30 >

Kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,her birimiz birer simurg olmayı göze almadıkça,bataklığımızda,tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız..

Rize
  • dostum fz28 topiğinden bir inceleme yap bakalım düşündüğün modelden daha iyi

• Arkadaşlar tekrar tekrar aynı konular a aynı cevaplar aşağı yukarı hepsinde @sugarboy zaten aşağı yukar hepsinde fz28 öneriyor hepiniz fz28 alıp kurtulun

şaka bi yana forumda biraz araştırma yapsanız almayı düşündüğünüz modellerin topiklerinde kullanıcılarına özellikleri hakkında sorular sorsanız resimlerine baksanız çok daha iyi olur hangi modeli alayımdan ziyade model hakkında merak ettiklerinizi ilgili topiklerinde sorsanız v.s

Ben dahil çoğu arkadaşda cevap vermekten usandık çünkü hep birbirinin aynı sorular

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

Arkadaşlar tekrar tekrar aynı konular a aynı cevaplar aşağı yukarı hepsinde @sugarboy zaten aşağı yukar hepsinde fz28 öneriyor hepiniz fz28 alıp kurtulun

şaka bi yana forumda biraz araştırma yapsanız almayı düşündüğünüz modellerin topiklerinde kullanıcılarına özellikleri hakkında sorular sorsanız resimlerine baksanız çok daha iyi olur hangi modeli alayımdan ziyade model hakkında merak ettiklerinizi ilgili topiklerinde sorsanız v.s

Ben dahil çoğu arkadaşda cevap vermekten usandık çünkü hep birbirinin aynı sorular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Kamera Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.