Şimdi Ara

Digiturk Web Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon başlamadan önce yıllık lig paketi almıştım. İlk 3-4 hafta Move Media Player'dan maçlar rahat rahat izleniyordu. Sonra Silverlight diye bişey çıkardılar ve maçlar izlenmez oldu. Bu program maçları yüksek çözünürlükte izlemek isteyenler için yapılmış. (Benim öyle bi derdim yok) Silverlight'ın bende gösterdiği maksimum hız 200 Kpbs. 200 Kpbs'de ekrandaki yazılar okunmuyor gerisini siz düşünün artık. İşin kötü yanı bu program geldikten sonra benim rahat rahat maçları izlediğim Move Media Player açılmaz oldu. Benden kaynaklanan bir durum mudur bilmiyorum, yayını tıkladığım zaman görüntü bi türlü gelmiyor. Maçları eski oynatıcıdan izlemek istiyorum, çözüm önerileriniz nedir beyler?

-Internet hızı 1 Mpbs.
    -Silverlight için her türlü hız arttırma programı denendi. (IDM, cFosSpeed) Allah belasını versin, en fazla 200 oldu.

• bağlantı hızı ve bölgendeki alt yapıdan kaynaklanıyor ben derbiyi bile cam gibi izledim hem de laptop tan lcd tv ye aktarım yaptıgım halde görüntü kalitesi çok iyiydi 1200 lerden düşmedi
  • Maç yayını sırasında Silverlight ekranı açılınca sağ üstte "Bu yayını alternatif player'da izlemek için tıklayın" türünde bir yazı yazıyor. Oraya tıklarsanız Move Player ile izleyebilirsiniz.
  • @arda1811 aynen kardeşim bende laptopdan lcdye verip izledim 1800ün altına hiç düşmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Maç yayını sırasında Silverlight ekranı açılınca sağ üstte "Bu yayını alternatif player'da izlemek için tıklayın" türünde bir yazı yazıyor. Oraya tıklarsanız Move Player ile izleyebilirsiniz.

Abi işte sıkıntı orda. Yazıya tıklıyorum görüntü gelmiyor.
  • senin gibiler için yapılmış alternatif player var ona tıkla move playerde açılır ... explorer , crome ve mozilla hepsiyle dene.... açılır pencerelerede izin ver tamamdır ...
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv plus web izleme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aylık ne kadar bu web tv
    bizim burdaki kafe kapanmıs ya 5 tlye izliyordum arada macları ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

aylık ne kadar bu web tv
    bizim burdaki kafe kapanmıs ya 5 tlye izliyordum arada macları ne güzel

Aylık 19.90'a denk geliyordu sanırım.

Kampanya dahilinde yıllık 99'a almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

İyi günler beyler.

Sezon başlamadan önce yıllık lig paketi almıştım. İlk 3-4 hafta Move Media Player'dan maçlar rahat rahat izleniyordu. Sonra Silverlight diye bişey çıkardılar ve maçlar izlenmez oldu. Bu program maçları yüksek çözünürlükte izlemek isteyenler için yapılmış. (Benim öyle bi derdim yok) Silverlight'ın bende gösterdiği maksimum hız 200 Kpbs. 200 Kpbs'de ekrandaki yazılar okunmuyor gerisini siz düşünün artık. İşin kötü yanı bu program geldikten sonra benim rahat rahat maçları izlediğim Move Media Player açılmaz oldu. Benden kaynaklanan bir durum mudur bilmiyorum, yayını tıkladığım zaman görüntü bi türlü gelmiyor. Maçları eski oynatıcıdan izlemek istiyorum, çözüm önerileriniz nedir beyler?

-Internet hızı 1 Mpbs.
    -Silverlight için her türlü hız arttırma programı denendi. (IDM, cFosSpeed) Allah belasını versin, en fazla 200 oldu.

Hocam

MovePlayer'i açınca görüntü gelmiyor sanırım. ?

Yeniden kurmayı dener misin ?

http://hotfile.com/dl/79151463/5fb0c9e/MoveMediaPlayerWin_071505000010.exe.html

• sitede sorun mu var hata veriyor bağlantıda?
  • gel de küfretme
  • Yayın gitti şimdi de açılmıyor.

Zirzop herifler.
  • bu ne yaaaa, uçtu iyice site...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

İyi günler beyler.

-Internet hızı 1 Mpbs.

Hocam

MovePlayer'i açınca görüntü gelmiyor sanırım. ?

Yeniden kurmayı dener misin ?

http://hotfile.com/dl/79151463/5fb0c9e/MoveMediaPlayerWin_071505000010.exe.html

Olmadı.

• webtv koca bi fiyasko.
    100kb üstüne çıkamıyorum. oysa ilk zamanlarında 2600 le izliyodum.

kafasına eserse bi 20 30 sn lik 600 800 arası çıkıyor sonra hoop yine 100 ve çamur gibi görüntü...

Alternatif player çalışıyor 600 700 kb görüyor, ama maçları 3 dk geriden izlemek pek keyifli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 30 Ekim 2010; 11:09:59 >
  • quote:

Olmadı.

O zaman işletim sisteminde bir sorun var gibi..
  • quote:

quote:

Olmadı.

Bakalım hocam halledicem artık bi şekilde.

İlgilenen herkese teşekkürler.

@SPaCeLoRD

Bu dangalaklar neden sezon başındaki yayını bozdu onu anlamadım. İlk 3 hafta ne güzel izliyorduk.
  • quote:

quote:

quote:

Olmadı.

Bakalım hocam halledicem artık bi şekilde.

İlgilenen herkese teşekkürler.

@SPaCeLoRD

Bu dangalaklar neden sezon başındaki yayını bozdu onu anlamadım. İlk 3 hafta ne güzel izliyorduk.

ilk haftalarda bildiğim kadarıyla görüntü şuanki alternatif player'dan geliyordu, HD izlemek için alternatifi kullanıyorduk. Sonrasında ne olduysa 16:9 a geçtiler ve yayın standartta HD oldu. ama o günden sonra dikiş tutmadı bende. belki 1 maç tutmuştur ama hatırlayamıyorum şimdi. gün geçtikçe de kötüleşiyor. Anlam veremiyorum.

ve ben mi yeni fatkettim yoksa hep mi öyleydi ama yayını 2-3 saat geriye alabiliyoruz, bu yeni mi eklendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.