Bu dangalaklar neden sezon başındaki yayını bozdu onu anlamadım. İlk 3 hafta ne güzel izliyorduk.
ilk haftalarda bildiğim kadarıyla görüntü şuanki alternatif player'dan geliyordu, HD izlemek için alternatifi kullanıyorduk. Sonrasında ne olduysa 16:9 a geçtiler ve yayın standartta HD oldu. ama o günden sonra dikiş tutmadı bende. belki 1 maç tutmuştur ama hatırlayamıyorum şimdi. gün geçtikçe de kötüleşiyor. Anlam veremiyorum.
ve ben mi yeni fatkettim yoksa hep mi öyleydi ama yayını 2-3 saat geriye alabiliyoruz, bu yeni mi eklendi
yayını geriye alma hep vardı ama dediğin gibi kalite git gide azalıyor
Silverlight geldiğinden beri var o özellik.
İlk zamanlardaki kalite yok. fakat aldığımdan beride interneti kullanmazsam 2600 ile izliyorum maçları. Bazen maç başında 800 den yukarı çıkamıyorum. Firefox'u kapatıp yeniden açıyorum düzeliyor maç sonuna kadarda 2600 ile izliyorum maçları. Maç sırasında internet kesinlikle kulanılmamalı yoksa otomatik olarak hız düşmeye başlıyor. IE ve Mozilla dışında çalışmıyor sanırım. Şu ana kadar memnunum.
Yayını geri alma hep vardı. İlk zamanlardaki 2600 ile şimdiki 2600 arasında kalite düşüklüğü var ama görüntü hala 2600 de çok iyi bence. 99 liraya 3 kişi ortak aldığımız için ucuza geldi bize.
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
İlk zamanlardaki kalite yok. fakat aldığımdan beride interneti kullanmazsam 2600 ile izliyorum maçları. Bazen maç başında 800 den yukarı çıkamıyorum. Firefox'u kapatıp yeniden açıyorum düzeliyor maç sonuna kadarda 2600 ile izliyorum maçları. Maç sırasında internet kesinlikle kulanılmamalı yoksa otomatik olarak hız düşmeye başlıyor. IE ve Mozilla dışında çalışmıyor sanırım. Şu ana kadar memnunum.
Yayını geri alma hep vardı. İlk zamanlardaki 2600 ile şimdiki 2600 arasında kalite düşüklüğü var ama görüntü hala 2600 de çok iyi bence. 99 liraya 3 kişi ortak aldığımız için ucuza geldi bize.
2600 değil 800-1000 ile izleyebilsem bile yetecek bana fakat o kaliteye bile çıkmıyor.
dreambox işine girin derim ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme