Şimdi Ara

Digitürk ve D-smart'a para kazandırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
18.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anladığım kadarıyla hd kanalların bazıları şifreye geçiyormuş. Sakın ola bu kan emicilere para kazandırmayın...

    Lig tv izlemeyeceğiz diyorsanız izlemeyin kardeşim Türkiye'deki rezalet futbolun neresini izliyorsunuz zaten...


    Burda kablo tv olsa düşünmeden geçerim adam 20 tlye veriyor nerdeyse bütün kanalları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 1 Ekim 2014; 15:25:05 >



  • Ben yaklaşık 2 senedir D-Smart kullanıyorum. Hatta sözleşmem bitti güzel bir teklifle 3. seneye imza attım. İnternetle birlikte (16 mbit) full paket 72 TL ödüyorum. HD kanallardan ziyade Şampiyonlar Ligi, F1,La Liga ve NBA için aldım. Zaten internete hemen hemen bu parayı öderken paket iyi geldi bana. Yinede sadece HD kanal için bende bulaşmanızı öneririm.
  • ccam server alın hayatınızın tadınızı çıkarın sansürsüz yayın d-smart dıgıtürkden sansürün kralı yapılıyor hayla para veriyorsunuz bide destekleyenler ne demeli kalitesiz yayın bugun arsenal -g.saray maçını izlicem spikerin sesini kapatıcam sadece futbolcuların sesleri tribünlerin arlarındaki konuşmları topa vudugun o çıkardıgı net sesi rahat bir şekilde koltuguma uzanarak izlicem sizede tavsiye ederim ccam-serverı malaesef ülkemizde ccam server çogu nedir bilmiyor
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Ben ccam kullanıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    ccam server alın hayatınızın tadınızı çıkarın sansürsüz yayın d-smart dıgıtürkden sansürün kralı yapılıyor hayla para veriyorsunuz bide destekleyenler ne demeli kalitesiz yayın bugun arsenal -g.saray maçını izlicem spikerin sesini kapatıcam sadece futbolcuların sesleri tribünlerin arlarındaki konuşmları topa vudugun o çıkardıgı net sesi rahat bir şekilde koltuguma uzanarak izlicem sizede tavsiye ederim ccam-serverı malaesef ülkemizde ccam server çogu nedir bilmiyor

    cccam server'da ucuz değil ki. Düzgün çalışan bir server yıllık 150 lira. D-smart cam modül yıllık 125 lira. Üstelik HD kanalları ve özel olarak satılan maçlar hariç ligleri de veriyor.

    http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi

    Aktivasyon parası da yok, cebinizden 2 yıllık 250 TL çıkıyor. Bunu da 9 x 27,78 TL = 250,00 TL olacak şekilde 9 taksitle alabiliyorsunuz. ccam server satanlar parayı hep nakit istiyor.

    D-Smart'ın ayrıca Türkçe desteği de var. Platformları sevmiyorum ama cccam-server ile karşılaştırıldığında daha avantajlı oluyor. Tabi geniş çaplı bir cccam-server satın alır v 5-6 ayrı uydu izlerseniz daha avantajlı olur ama Türkiye için düşünürsek avantajlı değil.

    Üstelik CCcam-server satın aldığınız kişinin sözüyle hareket ediyorsunuz, adamların hiçbir garantisi yok, pat diye kanallar kapanabiliyor. Yasallık konusuna ise hiç girmiyorum.




  • DarkPanter D kullanıcısına yanıt
    ccam serverla bilgi bilmediniz belli benim aldıgım server şuan yabancı kaynaklı türkiyeden almadım istersem türkiyedende alırım saglam servercılar var piyasada bana söylermisin sky sport gibi kaliteli yayın yapıyorlarmı cicitürk
    ve d-smartın ah burada flash xp le istersen kendin ccam a atabilrisn dreambox editle ip tv linklerini ekleyebilrlisnin
    avrupada sky italia-sky germany-sky uk geniş abone sayısı 100 milyonun üzerinde türkiyde yerli paltforumlar 1 milyon civarında arada daglar kadar kalite farkı varr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    ccam serverla bilgi bilmediniz belli benim aldıgım server şuan yabancı kaynaklı türkiyeden almadım istersem türkiyedende alırım saglam servercılar var piyasada bana söylermisin sky sport gibi kaliteli yayın yapıyorlarmı cicitürk
    ve d-smartın ah burada flash xp le istersen kendin ccam a atabilrisn dreambox editle ip tv linklerini ekleyebilrlisnin
    avrupada sky italia-sky germany-sky uk geniş abone sayısı 100 milyonun üzerinde türkiyde yerli paltforumlar 1 milyon civarında arada daglar kadar kalite farkı varr

    Haklısınız özür dilerim bilmiyorum. Bu işlerden hiç anlamıyorum ve CCcam-server'ın ne kadar güvenli ve sağlam olduğunu, dreambox 500s ile IP TV izlenebildiğini bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Güzel paylaşımınız ve aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ederim. Bende bundan sonra yurt dışından CCcam-server alıp kullanmaya özen göstereceğim.




  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    yurt dışından hangi siteden satın alma yaptınız ?

    bir de ben uydu alıcı üzerinden kullanmayacağım. sadece pc üzerinden kullanmak istiyorum. mümkün müdür ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

    Arkadaşlar Tuyad'a şu gönderdiğim mesajı sizinde göndermenizi rica ediyorum en azından hiç bir şey yapmamaktansa bir şansımızı denemiş oluruz.

    info@tuyad.org

    Konu:Türksat'da Şifresiz Kanallar Hakkında Tuyad Başkanlığına
    Saygıdeğer Tuyad başkanı ve Saygıder Tuyad Dernek Üyelerine:

    Öncellikle Turksat 4/A'ya yapılan geçişler ile birlikte bir çok ulusal kanallar HD ve Şifresiz olarak yayına başladılar ve üstelik bunu Resmi bir şekilde duyurmalarının ardından izleyiciler büyük bir sevinç ile karşıladı ve HD Televizyonlar HD uydu alıcıları alındı fakat gel görelimki sadece bu durum 13 gün sürdü dün gece itibariyle Kanal D,Star Tv ve Samanyolu Tv'lerin HD yayınları Türksat üzerinden şifreyi girmiştir üstelik Türksat Frekans Listesinde şifresiz görünmelerine rağmen korkarızki daha bir çok izlenen bazı Kanallarda HD yayınlarının şifreli olacağı yazılıyor tabikide sizde diyebilirsinizki Kanallar Özel Kanallar ve Şifreli yayın yapma hakkında sahiptir evet belki Şifreli yayın yapma hakkına sahipler ancak bu milleti kandırma hakkına sahip değiller ve bizde Objektifliğinize inandığımız saygıdeğer Tuyad derneği üyelerine konuyu değerlendirmelerini rica ediyoruz.

    Ad Soyad






  • Platformlar maç yayınlarını ticari işletmelere yüksek bedellerle sattığı sürece ve insanlarda bu ticarethanelere para vererek maç yayınlarını izlemeye gittiği sürece platformların sonu gelmez. Bireysel kullanıcıdan 1 alıyorsa ticari kullanıcıdan 10 alıyorlar ve bu sayede ayakta kalıyorlar.
  • @fredydexter Hocam merhabalar şuanda bende piyasa araştırması yapıyorum en uygun olanı almayı düşünüyorum şu yabancı kaynak ile iletişime gecebileceğim bir kaynak atabilirmisin pmden. Sanırım memnunsun kaç uydu kullanıyorsun?



    @DarkPanter Paylaştığın DS modul mega paket mi hatan olmasın çünkü DS'ın sitesinde mega paket 1200TL.O 250 TL lik modül çöp (dizi paketi).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905 -- 3 Ekim 2014; 14:41:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceko1905

    @DarkPanter Paylaştığın DS modul mega paket mi hatan olmasın çünkü DS'ın sitesinde mega paket 1200TL.O 250 TL lik modül çöp (dizi paketi).

    Mega değil ama iş görüyor.

    D-Smart modülle mega (full paket) nakit 437 lira.http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-full-paket

    Media Markt bunu uzun bir dönem 359 liradan sattı.

    Teknosa'da 250 liraya satılan modül ile giriş aile paketi + belgesel paketi + hd paket + dizi paketi izlenebiliyor. Maç, Sinema ve Yetişkin paketi dışındakilerin hepsini izlettiriyor. Fiyat ara sıra 199 liraya düşüyor. Lazımsa takip edip alabilirsiniz.

    Maç, sinema ve yetişkin yayınlarla işi olmayanlar genelde bunu tercih ediyor. Özellikle Bulgaristan, Yunanistan gibi civar ülkelerde yaşayan Türklerinde bolca tercih ettiği bir paket. 199 liraya düştüğünde yakalayıp alırsanız aylık 8.29 liraya geliyor. Benim gibi platformları sevmeyenlerdenseniz ve çok para ödemek istiyorsanız d-smart için en akıllı alternatif bu.

    Paketleri cam modül ile alınca fiyatları farklı kutulu alınca farklı oluyor.




  • amacınız futbol maçları izlemek ise kesinlikle cccam server ve motorlu çanağa sahip olmalısınız. şampiyonlar liginde ve avrupa liginde izleyemediğim maç olmadı. laliga, premier lig, f1, motogp hiç sorun değil, pek çok kanalada yayınlanıyor, (hd olarak) hatta bazı uydularda türkçe dil desteği olan yayınlar bile var. ancak uydudan pek anlamıyorsanız pek bulaşmayın, öyle uydu alıcısına server bilgisi yükleterek olmuyor, yaşayacağınız sorunları kendinizin çözebilmesi gerekir.
  • kesinlikle katılıyorum hepsi para tuzağı
    dt ten kurtuldum turksata geçtim rahat ettim
  • Dijitürk iptali sonrası kampanyalı fil aldım. Kliksa ve n11 de 210 liraya geldi. 2 tane aldım. Belgesellerde izlemekten sıra gelmiyor. 1080 p. Yıllığı 9 küsür tl. Başarılı HD cihazın video ve ses çıkışıda var ve kanal geçşi hızlı.
  • yani hırsızlara mı para kazandıralım? bunu mu istiyorsunuz? kaçak yayın alıp 150 tlya satan hırsızların geçim kaynağı mı olalım?

    elektrik çalan kürtlere gelince owww kendiniz yapınca helal olsun size. hiçbir farkı yok ikisinin.

    ccam hırsızlık değil de nedir?

    insanların emeklerini çalmayın
  • tuğs@n kullanıcısına yanıt
    bence en iyisini yapmışsın çok yerinde bir karar...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    geç bile kaldım ama zararın neresinden dönsen kar dır
  • Ip tv candır gerisi heyecan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuğs@n kullanıcısına yanıt
    evet çok geçmiş olsun herkes bunlardan bir önce kurtulsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.