Şimdi Ara

Digitürk Receiver'dan Projektör'e Görüntü Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Evimde digitürk DCR DT 9002 A modelli receiver var. Receiver'ın arkadaki girişlerin fotoğrafını en altta vereceğim.
    Bir projektör var elimde ve Lig maçlarını izlemek için bu projektörü receiver'a bağlamak istiyorum ancak neyi nasıl yapacağım hangi kabloyla digitürk'den receivar'a görüntüyü aktarabilirim hiçbir fikrim yok. Elektronik dükkanına gittim oradaki görevli lale kabloyu önerdi ancak bir işe yaramadı sanırım. Görüntüyü aktarabilmem için hangi kabloyu almam gerekli ? Bana bu konu'da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

     Digitürk Receiver'dan Projektör'e Görüntü Aktarma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzknMirza -- 17 Şubat 2011; 3:50:53 >







  • Normalde scart-to-compozit kablo işinizi görmesi lazım. Ancak bu kabloların hepsi scarttan compozite vermeyebilir tam tersini yapanda var. Görünüşleri aynıdır.
    (Sizin aldığınız kablo compozitten scarta aktarıyor olabilir.) Elektrikçide denetin ve scartın kaynak diğer uçların hedef olacağını söyleyin.
    Scarttan alınan görüntüyü Compozit (sarı lale görüntü, kırmızı-beyaz ses taşır) ile projectörün sarı renkli yerine bağlayın ve pj ayarlarından gerekli girişi seçin.
  • bir milyoncu dükkanlarda scart çağlatıcı diye birşey var. mavi renkliydi.
  • yüklediğin resimdeki en soldaki çıkış vga in mi out mu out'sa bir vga kablo alarak (resimde iki ucuda mavi renkli olan)bir uçunu cihaza diğer ucunuda projeksiyona takabilirsin yada resmini eklediğim scart kablodan alıp renkli uçları projeksiyon cihazına bağlayıp görüntü alabilirsin

     Digitürk Receiver'dan Projektör'e Görüntü Aktarma


     Digitürk Receiver'dan Projektör'e Görüntü Aktarma


     Digitürk Receiver'dan Projektör'e Görüntü Aktarma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankerh -- 22 Şubat 2011; 14:22:57 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.