Bildirim
Digitürk Plus cihazını 5.1 ses sistemine bağlama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
optik olarakmı bagladın baglamadınsa alamasın. _____________________________ ? -
Sinema sistemim biraz eski model.Optik girişi yok.Başka çaresi yok mudur?Arkasındaki stereo çıkışlardan ses siteminin aux girişlerine bağlayarak 2.1 şeklinde kullanabiliyorum ancak. _____________________________ -
Analog olarak 2.1 alabilirsin. _____________________________ ? -
O zaman optik girişi olan bir sistem almaktan başka çare yok
.Sağolasın
_____________________________ -
Zaten 2 tane 5.0 var . _____________________________ ? -
Hangi kanallar? _____________________________ -
movıemax ve belgesel kanalıydı digeri. _____________________________ ? -
Moviemaxpremier HD de dd yazısını gördüm.Geçen gün DiziMax HD'de de denk geldim dd olarak .Ama belgesel kanallarında hiç denk gelmedim NationalGeographic HD ya da NationalGeographic WILD HD var. _____________________________ -
N. geoğraphic 5.0 dizi kanaları kapalı onlarında hd olanı evet 5.0 _____________________________ ? -
Ben mini ekonomik paketteyim.Ayda 32,90 vererek Dizimax HD, DizimaxMore HD, MoviemaxPremier HD, MoviemaxStars HD, FoxSports HD, EuroSport HD, NationalGeographic HD ve NationalGeographic WILD HD kanallarını ve birçok kanalı daha izleyebiliyorum.Çok hesaplı bir paket.Daha bir sürü kanal daha açık.Ayrıca VOD filmleri ilk iki ay bedava. _____________________________ -
o zaman sistemi degiştir çünkü bunların çogu 5.0 . _____________________________ ? -
Evet başka çare yok.Sağolasın _____________________________ -
Sende sağol . _____________________________ ? -
Peki arkadaşlar bu digiturk plus için önerbileceğiniz optik çıkışlı 5.1 ses sitemi ne olur acaba ? _____________________________ Doğru yolda olsanız bile, eğer orada öylece beklerseniz ezilirsiniz. ***Experience is the best teacher.*** -
Ya analog optik dekoder alacaksınız(konusu var 185tl mi ne fiyatı) ya da optik çıkışlı bir ses sistemi, hangisi daha iyiyse sizin için seçin. Dönüştürücü ile istediğiniz 5+1 i digiye bağlayabilirsiniz... _____________________________ -
Ben kendi evimde Logitech Z-5500 ile kullanıyorum çok memnunum. Yalnız tek optik girişi var Z5500'ün ben optik çoğaltıcı aldım bir tane böylece hem ps3, hem digitürk hemde wd live player ı bağladım.
quote:
Orijinalden alıntı: zgrmtl
Peki arkadaşlar bu digiturk plus için önerbileceğiniz optik çıkışlı 5.1 ses sitemi ne olur acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler