Şimdi Ara

Digiturk Play satın almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beceremedim bunu nereden nasıl alıyoruz . Çok pahalı değilse aylık satın almak istiyorum . Linklerle falan canımız çıkıyor . Lİnkler ha bire kırılıyor . Ve görüntü çok kötü oluyor . bıktım . Önerir misiniz Digiplay i ? Görüntü kalitesi izlediğimiz ( sopcast olmayan ) linklerden iyi mi ?

@JessieJ

hocam bana verdiğin linkte lig maçlarımızın linki veriliyor mu ?

• Geçen sene güzeldi,189 TL'ye (10 taksit) 1200k görüntü veriyorlardı.

Şimdi fiyat 250 TL'nin üstüne çıktı,görüntü kalitesi yarıya -600k- düştü.
    32" tv'de izliyorum -izlemeye çalışıyorum- ve maç zevkim yarılandı.Görüntü bana göre çamur gibi.
    480p veya altı bir çözünürlüğe denk izlediğimiz kalite.

Ha kaliteli -HD- paketi alayım dersen 369 TL fiyat çekmişler.500-550 TL'ye tv paketi satıyor teknomarketler,
    neden gidip internet saçmalığını satın alayım o zaman.

Aylık 5 TL'den premium paket de aldım.EPL maçlarını izliyorum,orada kalite 1200k,çok hoş.
    STSL maçlarına gelince çok canım sıkılıyor.

Eğer 20-23" bir monitörde izleyecekseniz ve görüntüye karşı ciddi bir takıntınız yoksa alın.
    Aksi taktirde alırsanız benim gibi her maç tepeniz atacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Geçen sene güzeldi,189 TL'ye (10 taksit) 1200k görüntü veriyorlardı.

32" tv'de izliyorum -izlemeye çalışıyorum- ve maç zevkim yarılandı.Görüntü bana göre çamur gibi.

Ha kaliteli -HD- paketi alayım dersen 369 TL fiyat çekmişler.500-550 TL'ye tv paketi satıyor teknomarketler,

Aylık 5 TL'den premium paket de aldım.EPL maçlarını izliyorum,orada kalite 1200k,çok hoş.

Eğer 20-23" bir monitörde izleyecekseniz ve görüntüye karşı ciddi bir takıntınız yoksa alın.

pc mi 40'' tv ye bağlıyorum yattı bu iş . pahalıymış .

• 6 aylık 100 tl ye veren yerler var görüntü kaliteside gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

6 aylık 100 tl ye veren yerler var görüntü kaliteside gayet iyi

Nesi iyi,sokağa atılan para

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Ben beceremedim bunu nereden nasıl alıyoruz . Çok pahalı değilse aylık satın almak istiyorum . Linklerle falan canımız çıkıyor . Lİnkler ha bire kırılıyor . Ve görüntü çok kötü oluyor . bıktım . Önerir misiniz Digiplay i ? Görüntü kalitesi izlediğimiz ( sopcast olmayan ) linklerden iyi mi ?

@JessieJ

hocam bana verdiğin linkte lig maçlarımızın linki veriliyor mu ?

Malesef verilmiyor.
  • Ben 3 senedir izliyorum dt playden, bu sezon başı özel kampanyadan yararlanıp 200 tl civarıydı galiba aldım 1200k izliyorum tv bağlayıp. Bence çok kullanışlı, evde olmasam pc veya telefondan sorunsuz izliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu dusuk kalite olayi ben satin aldigimda yoktu yeni mi cikti? Gs hazirlik maclarinin oldugun donem almistim. 239 tl verdim sanirim, 3 ayda Premium uyelik verdiler. Simdi ben bunun dusuk veya yuksek kalite oldugunu nereden anlayacagim? Goruntu fena degil, arada bozuluyor ama sonra duzeliyor. Macin izlendigi playerin altinda 1200k da yaziyor bende, yuksek cozunurlukte de izleyebilecegim anlamina mi geliyor simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Bu dusuk kalite olayi ben satin aldigimda yoktu yeni mi cikti? Gs hazirlik maclarinin oldugun donem almistim. 239 tl verdim sanirim, 3 ayda Premium uyelik verdiler. Simdi ben bunun dusuk veya yuksek kalite oldugunu nereden anlayacagim? Goruntu fena degil, arada bozuluyor ama sonra duzeliyor. Macin izlendigi playerin altinda 1200k da yaziyor bende, yuksek cozunurlukte de izleyebilecegim anlamina mi geliyor simdi

1200k seçeneği varsa geçen seneki pakettir.Ağustos ortasına kadar geçen seneki paketi veriyorlardı.Ben ağır davrandım,yeniletmek için.Sonra bu saçmalık çıktı başımıza.
    En fazla 600k seçeneği var benim paketimde.Tam bir rezillik.Siz tam zamanında almışsınız.

Bu saçmalığı gördükten sonra almayacaktım ama her maç kafelere gitmek istemedim.Şimdi de pişmanım açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

1200k seçeneği varsa geçen seneki pakettir.Ağustos ortasına kadar geçen seneki paketi veriyorlardı.Ben ağır davrandım,yeniletmek için.Sonra bu saçmalık çıktı başımıza.
    En fazla 600k seçeneği var benim paketimde.Tam bir rezillik.Siz tam zamanında almışsınız.

Bu saçmalığı gördükten sonra almayacaktım ama her maç kafelere gitmek istemedim.Şimdi de pişmanım açıkçası.

Bendeki goruntunun yarisi kadar kaliteliyse o zaman berbattir yahu. Cunku benim bile arada camur gibi oluyor bi sure sonra duzeliyor. Tabi bu derbi maclarinda oluyor genelde. Ben sadece deplasman maclarini izlemek icin dusunmustum ama sonradan almisken butun takimlari izleyeyim diye sezonluk paket aldim. Iyiki de zamaninda almisim desene.

• Abi ona para verecegine git bayiye ben 3 büyük almak istiyorum de 30 lira para hic kurulum falan yok, sana cihazi veriyorlar gidiyorsun eve takiyorsun izlemeye basliyorsun sadece Ligtv 1 acik oluyor birde mac olmadikca 2-3 acik oluyor.10 ay 30 öde lig bitince 20 ödersin maç olmayinca paket indiriyorlar, lig baslayinca tekrar 30a dönersin.

• Benim pakette de 1200k var. Ama bir de 1800k paket varmış biraz daha para ödersen o pakete geçebiliyorsun ve daha da yüksek çözünürlük sunuyor. Ama değer mi değmez mi bilmiyorum.

Ben gecen seneye kadar Fenerbahçeliler derneğin de izliyordum ama dernek 1 önceki sene boş bir araziye taşındı ve taşındığı yere sıfırdan mekan yapınca doğal olarak 5 TL olan normal maçların fiyatı 10 TL derbilerin 10 TL olan fiyatı 15-20 TL çıktı. Maç + yemek masrafı birlik de bir sezon bana 500-550 TL mal olacağını hesap edince gecen sezon ve bu sezon digiturk Play aldım.
  • Ben paketi alırken geçen seneki gibi 1200k kalitede sanıyordum şimdi plazmaya bağlayınca dandik görüntü oluyor çıldırıyorum.Bi şekilde mail atıp şikayet etmek lazım.Geçen sene bazılarına şikayet durumlarında HD paket ya da ekstra paket hediye ettiklerini okumuştum forumda.Belki 1200k'ya çekerler kaliteyi şikayet etsek.
  • İlk popüler olduğu yıl 99 TLYE 2600 kbps cam gibi veriyordu.

Şimdi ondan daha kötüsü için 399 istiyorlar şaka gibi

Bende bunlara inat sistemlerini çözdüm nalet gitsin bu firmaya, digitürk blunun görüntüsü çok daha iyi
     Digiturk Play satın almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Ben paketi alırken geçen seneki gibi 1200k kalitede sanıyordum şimdi plazmaya bağlayınca dandik görüntü oluyor çıldırıyorum.Bi şekilde mail atıp şikayet etmek lazım.Geçen sene bazılarına şikayet durumlarında HD paket ya da ekstra paket hediye ettiklerini okumuştum forumda.Belki 1200k'ya çekerler kaliteyi şikayet etsek.

Ben mail attım,canlı destekte konuştum ek olarak da müşteri hizmetlerini aradım.
    Hepsi de geçiştirdi."Yapabileceğimiz bişey yok" muhabbetine girdiler.
  • quote:

quote:

Ben paketi alırken geçen seneki gibi 1200k kalitede sanıyordum şimdi plazmaya bağlayınca dandik görüntü oluyor çıldırıyorum.Bi şekilde mail atıp şikayet etmek lazım.Geçen sene bazılarına şikayet durumlarında HD paket ya da ekstra paket hediye ettiklerini okumuştum forumda.Belki 1200k'ya çekerler kaliteyi şikayet etsek.

Ben mail attım,canlı destekte konuştum ek olarak da müşteri hizmetlerini aradım.

Sizde niye 600k hocam. Ben 1200k da izliyorum hep.
    Geçen sene 1,5 sezonluk paket kampanyasından almıştım. 320 lira mı öyle birşeydi.
    Paket içinde görüntü kalitesi seçeneği olduğunu bilmiyordum. Yeni mi çıktı bu?
    Görüntü kalitesi internet hızına göre dinamik ayarlanıyor diye biliyorum ben. Ve en az 8mbps bağlantı istiyor 1200k için. Bende 16mbps var, problemsiz izliyorum 1200k da.
    Bazen internet hızı düştüğünde çamura dönüyor 600k ya düşüyor, sonra geri toparlıyor ama. Genel olarak görüntü kalitesi iyi yani.

• Aferin aferin, para kazandırmaya devam edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

quote:

Sizde niye 600k hocam. Ben 1200k da izliyorum hep.
    Geçen sene 1,5 sezonluk paket kampanyasından almıştım. 320 lira mı öyle birşeydi.
    Paket içinde görüntü kalitesi seçeneği olduğunu bilmiyordum. Yeni mi çıktı bu?
    Görüntü kalitesi internet hızına göre dinamik ayarlanıyor diye biliyorum ben. Ve en az 8mbps bağlantı istiyor 1200k için. Bende 16mbps var, problemsiz izliyorum 1200k da.
    Bazen internet hızı düştüğünde çamura dönüyor 600k ya düşüyor, sonra geri toparlıyor ama. Genel olarak görüntü kalitesi iyi yani.

Ilginc en iyi 600k biz de.1200 olmamasi lazim eger 240 liraliklardan alindiysa

• Tv'den toplam 378 TL'ye mal olacak şekilde izliyorum uydu alıcısıyla
  • Ağustos'un ortasına kadar alınan paketlerde geçen seneki 1200k tarifesini uyguladılar.O zamandan sonra alınan paketlerdeki max çözünürlük 600k

Bundan sonraki dönemde tüm kullanıcılara 600k tarifesi uygulanacak.Tabii ciddi bir tepki veririz vs. ayrı mesele.

@zarkabul @Atixengineer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.