Şimdi Ara

Digitürk mü? Dsmart mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
21.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu soru hakkındaki tavsiyelere bnm de ihtiyacım var. Digitürk mü dsmart mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    O 12,5 Te La'nın içinde temel olarak kabul edilen ulusal kanallar var..

    Seyretmek istediğin her kanal için ayrıca para veriyorsun..


    Bu doğru mu?



    Digitürkün Ailenin Yıldızı paketi ya da Dsmartın Hoşgeldin Paketinin içinde belirttikleri gibi belgesel, film vs. kanalları yok mu? Ekstra para mı verilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Sokakta altyapı varsa en iyisi Turksat Kablo

    www.turksatkablo.com.tr

    anasayfa yani giriş sayfasının en altında mahalle ve sokağa göre arama yapabiliyorsun..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Keşke olsada alsak sözde 2017 de çalışma olacaktı yalan oldu bi gelse türk telekomdan illetinden kurtarıcam bi yayılamadı böyle firma olamaz yani.
  • dsmart üyeliği iptal ettirmeyin diye nerdeyse bedavaya vericek. 10-15 liraya mega paket kullanan dolu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Yayılması için mahalle muhtarının mahalleliden talep toplamasını sağlayın. Toplu başvurularda mahallenize gelme ihtimali yüksek.. Hatta bbirbirine komşu olan bir kaç mahalle başvursun.. Böylece sizin oraya altyapıyı getirmeleri daha kolay olur. Hem kendi mahalle muhtarınızla hem de komşu mahallelerin muhtarlarıyla konuşun, ikna etme ve kulis çalışmaları yapın..

    Çünkü çoğu kimse bilmediği için Türk Telekom'a mahkum oluyor.
  • D smartın belgesel kanalına laf atanlar. Sadece viasat history tek başına Digitürk e yeter. Digitürkün d smart belgeselden tek farkı ıd xtra gibi Harika bir kanala sahip olması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türksat internette avantajlı ancak görüntü olarak bir cacık olmaz. D-smart kullanıyorum. Internet yanına verilen uyduneti açmıyorum bile çünkü 3 yakınım kullanıyor ve görüntü kalitesi berbat. Ayrıca yağmur fırtına varsa yayın kesiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arada kalmış durumdayım.Viasat ve Nba sürekli takip ettiğim kanallar ve d smart bunların yayın haklarına sahip ama tv sektöründe küçülmeye doğru yol alıyor,diğer yandan neredeyse tüm spor organizasyonlarını dijitürk yayınlıyor.Sizce hangisi dostlar?
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    dsmart...
  • Dsmart tavsiye edenlerin hangi akla mantığa uyarak tavsiye ettiklerini anlamak güç.

    Hiç bir ekstrası yok. Gerçek film kanalları için ekstra ödemeniz lazım üç beş kuruşa film kanalları açık dedikleri şey zaten tırt. Ta 2000 li yılların başında hatta 90 lı 80 li yılların filmleri falan çıkıyor. Nadiren iyi film denk gelir. Bana kalırsa beyaz tv daha iyi.

    Belgeseller desen her platformda olanlar zaten discovery ve son zaman nat geo wild geldi herhalde. oda dijiturk te çoook daha önceden vardı..

    İntihar etmek, psikolojik sorunlar yaşamak, sinir krizi vs. geçirmek isteyenler varsa alsın d smart

    İptal ettirmenin neredeyse mümkün olmadığını unutmayın. D smart rezilliktir.

    Dijitürk ü iptal ettirmek istediğimizde bir kere teklifte bulundular kesinlikle iptal ettirmek istediğimiz söyledik. Sonrada ek bir ücret ödemeden bir sorun yaşamadan iptal oldu.

    Ama D smart iptal ettirmek isterseniz benim gibi başka bir şehre 60 km yol yapıp gitmek zorunda kalabilirsiniz. Birde üstüne sözleşme bitttiği halde 70 lira bilmemne faturası ödemek zorunda kalabilirsiniz. Defalarca tacize ve tehdide maruz kalabilirsiniz. Bunlar yüzünden insan akıl hastanesine düşebilir. Aman diyim akıl ve ruh sağlığınızı seviyorsanız Dsmart tan uzak durun.

    pharm4vita

    Başka bir platform olabilir viasat ve nba için. dijitürk ve dsmart a mecbur olmayabilirsin bi araştırmak lazım.
    Herkes için yaptığım şu tavsiye senin içinde geçerli :
    Aman diyim akıl ve ruh sağlığınızı seviyorsanız Dsmart tan uzak durun.

    Ben yarın 60 km öteye yolculuk yapacağım cihaz teslim etmek için. Birde 70 kusur lire iptal ettirme bedeli ödeyeceğim. Sözleşme bittiği halde. 1 kere fax çekmek yeterlidir ama biz 2 kere çekmek zorunda kaldık. Bir dizi telefon görüşmesi yaptık. Önceleri zaten dikkate almıyorlar. Daha sonra 3 -5 kez görüşme yapıyorsun. Üstüne cihazı zamanında getirmezseniz 350 liranızı alırız diye tehdit ediyorlar. Düşün yani 7 yıllık dsmart üyesiyiz. Otomatik ödeme talimatı ile ödüyoruz üstelik. İnsan cihaz hediyemiz olsun der. İstediğiniz zaman burdan sözleşmenizi yenileyelim isterseniz der. İyi kötü uyduruk bir belgesel film spor kanalı açık bırakırda kullanıcı kazanmaya çalışır. İsterse aylık bir ödeme olmadan film paketi vs. satar bunca yıllı üyeye. Yada film başına ücretlendirme yapar. Filmci ye film çektireceğime veya internette illegal izleyeceğime oturduğum yerden izler parasını öderim uygun olursa. Yahu hiç yoktan istatistik amaçlı gene kalsın derler hiç yoktan. İlk yıllar bayağı bir para ödedik şimdiki gibi 25 lira vs. değil yani.

    Viasat için ekstra ücret ödemen gerekebilir. Bunu mutlaka sorman gerekir yoksa aldatırlar emin ol.




  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.Çevremdeki çoğu kişi Dsmart öneriyor ama siz memnun kalmamışsınız anlaşılan.Bulunduğum yerde kablo tv altyapısı yok,telekoma ise bulaşmak istemiyorum.Dsmart ve digiturk platformları dışında pek alternatifim bulunmuyor maalesef.Digiturkün fahiş fiyatlarından sonra tek seçenek dsmart gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pharm4vita

    Bilgi için teşekkürler.Çevremdeki çoğu kişi Dsmart öneriyor ama siz memnun kalmamışsınız anlaşılan.Bulunduğum yerde kablo tv altyapısı yok,telekoma ise bulaşmak istemiyorum.Dsmart ve digiturk platformları dışında pek alternatifim bulunmuyor maalesef.Digiturkün fahiş fiyatlarından sonra tek seçenek dsmart gibi duruyor

    O halde sadece uydu cihazıyla takılmanızı ve viasat ı şimdilik unutmanızı tavsiye ederim.

    Dsmart bir seçenek olarak düşünülemez çünkü.

    En son mesaja bir bak alıntı yaptım vatandaşın yaşadıklarını.

    https://forum.donanimhaber.com/d-smart-iptal-taahhut-bitimi-uyelik-iptali-sureci--90119483-2#131249150

    İllaki bir seçenek vardır diye düşünmüştüm. Dijitürk te viasat yok şimdilik.


    Birde filbox var alternatif mesela. Düşünülür bence. Cihaz 300 TL içinde viasat var. bir kere alıp bir yıl kullanıyorsun ekstra ödeme yok. İnternet bağlantısı istemiyor. Uydu üzerinden. Sadece nba kalıyor geriye senin için. Üstelik cihazda senin oluyor. Sadece filbox kanallarını izleyemiyorsun. İstersen içerik yenilemesi yapıp bir yıl daha izlemeye devam ediyorsun yıl bittiğinde.
    İçerik yenilemesi daha ucuz oluyor. şimdiki fiyatı 149 TL. Bence kafa ağrıtmayan bir sistem. Al sana alternatif.




  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    illaki belgesel izliycem dıyorsanız kablo tv yoksa ya dsmart alın yada tivibu alın tüm platformları göz gezdirmiş birisi olarak dsmart veya tivibu alın digitürkün spor dışında hiçbir anlamı yok. hatta tivibuyu düşük fiyata alabılıyorsanız direk onu tercih edebilirsiniz fakat verdıklerı uydu çok berbat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenParsTR -- 7 Şubat 2018; 8:31:36 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    digitürk almada ne alırsan al tek kelime ile şunu derim:DİGİTÜRK DENEN İLLETTEN UZAK DURRR...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Çoğu tv platformu için ayrı başlık açıp tavsiye istememe rağmen kablo tv dışında çoğu kullanıcı kullandıkları platformu önermedi ama onunda altyapısı yok maalesef.Siz hangi sebeplerden dolayı tavsiye etmiyorsunuz? Spor için tek seçenek Digiturk kaldı yayın ihalelerinden sonra.
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyeyim birçok sebeplerden dolayı:kafalarına göre her müşteriye uyguladıkları fiyat politakaları,iptallerde zorluk çıkarmaları iptalden sonra hiçbir borcun kalmasa bile ekipmanları eksiksiz teslim etsen bile altı sene sonra bile sana utanmadan fatura gönderip kanuni işlem başlatmalarını,kalitesiz görüntüsü,turksatta bile bedava olan özelliklede hd kanalların bulunmaması,uyduda bedava olan kanallardan para istemeleri,herşeyi futbol spor görmeleri,kalitesiz çanak ve durmadan donan cihazları vs.vs.şimdilik aklımda olanlar bunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana unutmadan trt müzik dışında bir tane türkçe müzik kanalı yok...UNUTMA VEDE YANMA UZAKKK DURRR...
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Super Lig aşırı öncelikli değilse aylik internet üzerinden spor extra paketi alınabilir mayısa kadar. İngiltere ve Fransa futbol ligleri dışında diğer yabancı liglerin antlasmaları bitmekte sezon sonu. 3 ay için spor yayını izlemek için en iyi seçeneklerden birisi. (Not: bu sezon fiyat politikasından dolayı iptal sonrasi digiturk un hiçbir hizmetinı almadım ) Sezon sonunu beklersiniz iyi olabilir, süper lig öncelikli değilse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.