Bildirim
Digiturk Modül [ANA KONU] (24. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
TV'nizde dahili dvb-s/s2 uydu alıcı da varsa olur o şekilde.
Benim 40h6410 samsung tv'de aynı aparatla takılıyordu digiturk modül+kart. Yıllarca bu şekilde izledim yatak odasında digiturku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar bende sonunda modül üyeliği aldım biraz önce 4k yayın istiyorum sadece 400. Kanal digitürk 4k eutelsattamı çalışıyor yoksa Türksat uydudada var mı?Türksat uyduda müzik ve belgedel kanalları daha fazla gibi eğer ikiside oluyorsa 4kda Türksat çektireyim
Bende de modüllü üyelik mevcut ve son konuştuğumda uydu birleşimi yaptıkları için modülde Digiturk 400kanal açılmıyordu hocam. Konuşup ona göre 4k üyeliğiniz başlatın derim.
Müşteri hizmetlerinede güven olmaz ki hocam hepsi farklı birşey diyor sırf 4k için aldım olmazsa çok üzülürüm.4k olmuyorsa zaten Türksat bağlatmak daha avantajlı en azından trt4k izlerizquote:
Orijinalden alıntı: MikaHakkinen
Bende de modüllü üyelik mevcut ve son konuştuğumda uydu birleşimi yaptıkları için modülde Digiturk 400kanal açılmıyordu hocam. Konuşup ona göre 4k üyeliğiniz başlatın derim.
Müşteri hizmetleri konusunda haklısın ama bu sefer doğru söylediler 400. kanal olmasına rağmen yayın yoktu. Tekrar arattığıda kanalı bulmadı maalesef.. 4k aboneliği başlatma boşu boşuna..
Modülde 4k lı modül var mı acaba?yoksa hepsi 4k yı destekliyor mu evimde zaten 1 yıllık peşin ödemeli sporun yıldızı vardı sırf4k modül olsun diye aldım bunu ama 4k olmazsa benim için hiç bir artısı olmuyor
Selamlar hocam modül üyeliğini nasıl aldınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: smolwarf
Selamlar hocam modül üyeliğini nasıl aldınızwww.onilatavm.com
Digiturk Ailenin Yıldızı + Dizi Paketi Modüllü & HD Kutulu - Son 7 adet ile Sınırlıdır ! 0533 3967613 Vatsap Digiturk Digiturk Digiturk Ailenin Yıldızı + Dizi Paketi #Taraftar Paketi Hediye #0533 3967613 Vatsaphttps://www.onilatavm.com/urun/digiturk-ailenin-yildizi-dizi-paketi-taraftar-paketi-hediye
Bu bayiden aldım ama henüz şifre gelmedi yarın geleceğini söylediler beklemedeyim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spor paketi veriliyormu bilginiz varmııı
Spor paketi 1049₺ dediler bende liglerin ne zaman başlıyacağını bilmediğimden bu paketi aldım hocamquote:
Orijinalden alıntı: smolwarf
Spor paketi veriliyormu bilginiz varmııı
Peki hocam ailenin yıdlızını aldıktan sonra üzerine spor paketini modül üzerinden açtırabiliyormuyuzzz
Açtırılıyormuş hocam ama ne kadsr oluyor net bilgim yok Metin beye sormuştum aylık yanlış hatırlamıyorsam 82₺ diye söylemişti
Firmadan çarşamba almıştım bugün konuştum kargoda gelecek felan diyor.firmayı anlıyamadım daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba?onilatavm firma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 17 Nisan 2020; 22:17:49 >
-
-
-
-
Bende de modül var ve ilginçtir 4K kanal önceleri frekans taramasından bulmama rağmen şimdi çıkmıyor. Digiturk ün yapmış olduğu işlerden ben bir şey anlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MikaHakkinen
Saygılar
Merhabalar modül üueliğinde brinconnect kullanabiliyor muyuz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X