< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (175. sayfa)

-
-
Boxoffice kanalı izle öde kanalı hocam. Digiturk Online İşlemlerden tek seanslık kiralama yaparak kanalı izleyebiliyorsunuz ancak diğer kanallar için böyle bir hata alıyorsanız bir sıkıntı olabilir. Yani Sporun Yıldızı paketiniz varken beIN Sports 1 kanalını izlerken böyle bir hata alıyorsanız Müşteri Hizmetleri ile görüşmenizde fayda var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
*bu servis kullanılmıyor* sorunu hala çözülmedi
Servis de gelmiyor
1 ay oldu
Tavsiyesi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
boxoffice kanalının izle öde kanalı olduğunu biliyorum hocam. ama tüm kanallarda bu uyarıyı veriyor. müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sinyal gönderiyorlar ama bir işe yaramıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen hafta 4k daki PL maci duzgun verdiler, filitresiz. Galiba haloldu o mevzu. Dilersen yarin bi bakip yazayim istersen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbul da modül alabileceğim bayii var mı ?
-
Ben Sarıyer Çaybaşı'ndaki bayiden aldım, sorabilirsiniz..
-
halbuki verdikleri kutuların yerine kaliteli ve görüntü kalitesi yüksek cihaz verseler kimse modul istemez verdikleri dandik kutularla olmaz
-
Kutu bence artık hiç verilmemesi lazım. Artık nerede ise herkesin televizyonunda CAM girişi ve dahili uydu alıcısı var. Hepsinde ethernet portu ve WiFi var. Hepsinde kayıt, gerileme, durdurmaya ayrılmış USB 3.00 HDD için USB portu var.
Bunların hepsi TV'nin kendi işletim sistemi ve tek kumanda üzerinden yapılıyor. Hiçbir şey cihazı terk etmiyor. Bence en iyisi.
Ayrıca madem "Sıfır Atık" projesi diye bir şey var. Kutu en saçma şey. Kutunun kendisi, güç kablosu, HDMI kablosu, uydu kablosu, kumandası, vb hepsi fazla atık. Kutunun gördüğü tek görev zaten şifre çözmek, müşteriyi doğrulamak. CAM modül de aynı şeyi yapıyor.
Kutunun tek faydası eğer TV'niz CAM girişi yoksa veya dahili uydu alıcısı yoksa ortaya çıkıyor. Bunlar varsa bence kutuya gerek yok. Digiturk ve diğer firmaların Next ile anlaşması var diye millete zorla kutu dayatıyorlar. Hem Next hem Digiturk zengin olsun diye biz kutuyla uğraşıyoruz.
Bana ne kardeşim istemiyorum kutu, vermiyorum 550 TL sana. Gönder bana ücretsiz kargo ile bana özel mödülümü, ben televizyonuma takayım, uydu kablo takayım, taramamı yapıp kanal listemi düzenleyeyim, bitti. Bunun için eve herif sokmaya, 550 TL vermeye gerek mi var???
-
kesinlikle öyle ama tv lerinde işlemcisinin gelişmesi lazım çünkü modülde artık okuma hızından kaynaklımı bilmiyorum kanal geçişleri biraz yavaş ayrıca kutuda diretmenin nedenleri çok tabiki kutu ücreti servis ücreti arıza ücereti kurulum ücreti
ve modul kısmını geliştirmeleri lazım örneğin modulu takınca kanalları otomatik bulup güncellemsi gibi çünkü çoğu insan tv nin uydu ayarlarını bilmiyor beceremiyorlar
-
iyi olur hocam
-
hocam iletişim bilgileri var mı ? kimse yardımcı olmak istemiyor bayilerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X