Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.775
Cevap
126
Favori
318.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

16 Ağustostan sonra digiturk kanal listesi bozulmuştu hocam bir türlü ayarlayamadık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TMRT

Leşliği şöyle açıklayayım. 77.kanalda GS - Göztepe maçı var. Aynı anda 86.kanalda da TRT Spor’da Batmanspor Sivasspor maçı var. 77’den 86’ya geçin sonra 77’ye geri gelin. Yukarıda Allah var, Batman’daki yayın daha kaliteli ve net. Hatta neredeyse kristal gibi kaliteli ve tribündeki seyircinin yüzlerine kadar seçiliyor. Bir de Bein Sportsa bakın. Koskoca GS stadında görüntü çamur adeta. 77.kanalda Bırakın tribündeki seyirciyi seçmeyi oyuncuların kim olduğu belli olmayacak neredeyse öyle bir çamurluk ve öyle bir çözünürlük. Vallahi Batman maçı daha kaliteli ne diyeyim artık. Şu an dediğimi yapın ve görün. Bunlar nasıl böyle leşe bağladı ben gerçekten anlayamıyorum ya.
    Kendimi alıntılayayım. An itibarıyla TFF 3.Lig karşılaşması Eskişehirspor - Alanyaspor. Kanal Tivibu Spor. Oyuncu numaraları göz ile çok net seçiliyor ve çözünürlük gayet tatminkar. En azından full HD sanıyorum. Bu maçı izlerken 77’ye Kasımpaşa Amed maçına geçin ve leş görüntüyü görün. Oyuncu falan seçemiyorsunuz öyle leş bir çözünürlük yine. Trabzon maçın da bakacağım. Bundan farksız olacağı kesin.

Digiturk Modül [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)

• TMRT kullanıcısına yanıt

Ben izleyemedim, fark var miydi? Belki Salah var diye Arap izleyiciler icin daha iyi kamera kullanmislardir.

Bence fark yoktu. Tivibu Spor’dan 77’ye dönünce yine leşe bağlıyor. En başta bunun sebebi, Bitrate çok düşük kanalda maalesef. Büyük ekran yüksek çözünürlük tv de kabak gibi sırıtıyor. Trt Spor veya Tivibu Spor’da bu kadar sırıtmıyor.

• Umarım gerçekleşir. Ama kaliteden yana pek umudum yok.

Bein grubu yeni sezon için taş patlasa 200 milyon dolar verir dolar kurunu da 30'dan falan hesaplatır kimse de bu parayı kabul etmez anadolu takımlarına yayın geliri kuş kadar kalıyor çünkü.

Turkcell ve tivibu ortak girecek diyorlar, tivibu uydu ve internet üzerinden verirler yayınları modül durumu ne olur orası belirsiz muhtemelen vermezler.

Modül sistemi devam etse tabi ki güzel olur ama şu görüntüyü artık düzeltsinler, kutuya dönmeye razıyım.

Bu arada Turkcell TV+’da ne zaman maç izlemeyi denesem hiç memnun kalmıyorum, bence kalite konusunda çok yetersiz. Umarım digital kısım onlarda olmaz. (Tivibu’da hiç maç izlemedim)

İlk defa alacağım. Kalkınma öncelikli şehirler arasında yaşıyorum.

Acaba uygun kampanyalar neler var?

Bir de kutu yerine küçük kart gibi bir şey de veriyorlarmış. Bunu nasıl alırız? - Kaynak: forum.donanimhaber.com

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Tivibu da maç izledim normal ulusal kanal da tv100 de yayında bir iki defa kopma oluyor veya görüntü gittiği de benzeri durumlar . Maç konusu olursa daha ciddiye alırlar herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende samsung 65qn85d var tv olarak , daha once servis birkac tane modul denedi taktiginda dogrulama basarili deyip daha hic gormedi modulu , sifreleri falan cozmedi ters duz yaptilar ugrastilar falan televizyonla eslestiremediler , cl yuvasi bozuk dediler , d dsmart modulu aldim o şifreli kanallari çözmeye başladı yuva calisiyor , digiturk modulunu neden okumuyor acaba ayari falan mi var

Ortak alacaklar. Ligi hem Turkcell TV+ hem Tabii yayınlayacak. Kulüpler birliğinin desteğini de almış gibi görünüyorlar.

• Şu anda her şey dedikodu ve söylentiden ibaret. Sezon sonuna doğru yaz döneminde yapılacak ihale sonrasında hepimiz resmi halini görmüş oluruz.

Umarım teknolojik olarak adam akıllı bir hizmet verecek ve yatırım yapacak bir firma alır da biz de keyifle izleriz.

Tekrar söyleyeyim, benim bu ligi kaliteli izlemek konusunda umudum sıfır artık.

• Bu nasıl iştir! Maçları ve belgesel kanalları izlemek için ilk defa digiturk kullanacağım. Daha doğrusu üye olmak istedim ama başaramadım. digiturk.com.tr sitesinden internet gerekmeyen yıldız dolu paketi (kutulu) seçiyorum. Adres bilgilerimi girdiğimde 'Adresinizde internet hizmeti için yeterli altyapı bulunmuyor. Sizi arayalım' mesajı çıkıyor. Oysa bulunduğum evde limitsiz intsrnet de var. Zaten benim kullanacağım digiturkun internetle bir alakası da olmayacak. Aramıyorlar da... dün aradılar. Alo alo dedim, ses veren olmadı yüzüme kapttılar. Siz bu üye olma işini nasıl başardınız? İzmir Dikili'deyim. Sitesinde bana en yakın bayi de 110km ötede görünüyor. Çevremdeki Cafelerde digitürk var bangır bangır maç izliyorlar..

Hocam merhaba

Kredi kartlı yıldız dolu paketi için;

https://www.digiturk.com.tr/paket-detayi/tv-paketleri/yildiz-dolu-paketi-kredi-kartli

Faturalı yıldız dolu paketi için;

https://www.digiturk.com.tr/paket-detayi/tv-paketleri/yildiz-dolu-paketi-taahhutlu

Belkide siz yanlışlıkla internetli seçip ilerlemeyi denediniz.

Bende digitürk kutulu + interneti var, kendi adresimi seçince bile devam ettiriyor hata vermiyor.

• Alphan1912 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Evet gönderdiğiniz ilk linkle kayıt oldum. Eminim. Şu an 1 talebim olduğu gözüküyor o yüzden yeni talep açamıyorum. Aramalarını bekleyeceğim. Olmadı müşteri hizmetlerini arayıp ulaşabilirsem çözmeye çalışacağım. Vardır bunda da bir hayır..

Hocam yeni üyelik için aslında biraz geç kalmışsınız, haziran - temmuz - ağustos aylarında çok daha uygun fiyatlı kampanyalar vardı. Ziraat bankkart vardı en son uygun fiyatlı ama bildiğim kadarıyla 3 eylülde sona erdi. Hayırlısı olsun.

https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/digiturk-yildiz-dolu-paketinize-1000-tl-jest-lira?IsArchived=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphan1912 -- 10 Eylül 2026; 1:17:22 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.