Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.520
Cevap
96
Favori
233.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kutu ve modül arasındaki fark ne desem? Yani modül burada daha mantıklı olmuyor mu acaba..? Yani kutu daha meşakkatli gibi gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 7 Eylül 2025; 19:2:26 >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Evet. Modül daha avantajli.Sifreyi kutu veya modul cozuyor baska fark yok daha once anlattigim gibi kumanda kablo karmasasi yok modulde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Yani o zaman insanlar neden kutu alır ki boş yere... Modül daha pratik...

Müşteri hizmetlerini arayıp direkt modül getirmelerini söylüyoruz değil mi? Başka bir şey belirtmeye gerek yok herhalde?

Aynen oyle

Teşekkür ederim.

O vakit ilkin TV'de CI modül girişi var mı yok mu bakayım. Umarım vardır. Yoksa napacağım? Mecburi kutuya mı döneceğim?

Evet hocam

Umarım CI girişi vardır. Tekrardan çok sağ olun...

hocam direk modul abonelikleri ve satışı yok zaten özellikle ben kutu istemiyorum derseniz illa modül istiyorum derseniz ve ellerinde varsa getirirler ama vermemek için sizi ikna etmeye çalışırlar modul sıkıntı çıkarıır gibi şeyler

• asil1425 A kullanıcısına yanıt

Ama neden böyle yapıyorlar ki?

Modül daha mı ucuz da kutu vermek istiyorlar?

Neden illa kutu vermek için diretiyorlar..? Anlayamadım.

Mantıken tv de CI girişi varsa modül getirmelerini diyeceğim.

Şayet yok derlerse kutuyu alip sonra module çevrilebilir mi Acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 8 Eylül 2025; 10:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cevirilir fakat 500 tl servis ucreti odersiniz

• repatita kullanıcısına yanıt

Eğer iptal ile tehdit ederse ücretsiz değişim yapıyorlar.

• repatita kullanıcısına yanıt

Hayır anlamadığım nokta ben en başta modül istiyorum. Yok diyorlar. Sonrasında kutu verip module çeviriyorlar. Servis 500 TL alsın diye mi hepsi..?

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Kutuyu alır almaz iptale gidip yine modül getirirler mi?

Yoksa bi süresi var mıydı?

• şuanda modül veriyorlarmı acaba bayilerde yok bursada hiç yok

"Modül yoksa istemiyorum, kutu istemiyorum, aboneliği iptal edin" diyorsunuz. Onlar da "Modül için tekrar bakacağız" diye oyalıyorlar. Sonra "Modül bulduk tamam" diyorlar. Ama eve gelecek arkadaş size uğramadan beş dakika önce sizi arayıp "Abi modül yok kutu getiriyorum haa" diyor sizle dalga geçer gibi. Siz de "Hiç gelme kardeşim, aboneliği iptal et hadi görüşürüz" diye suratına kapatıyorsunuz. Nasıl bir hikmetse adam 2 dakika sonra "Tamam abi modülü buldum" diye sizi tekrar arıyor.

Evet modül almak için bu kadar takla atmanız gerek. Kutu vermelerinin sebebi prim, servis ve tamir ücreti, vb. O yüzden modül vermek istemiyorlar.

"Ben 550 TL servis ücretini kabul etmiyorum modül için" diyorsunuz. Çok sert olun. "Sizin kutu sevdanız yüzünden ben televizyonuma modül takacaklar diye 550 TL vermiyorum" diyin ve iptal ile tehdit edin. O zaman değişim talebini ücretsiz değişim talebine çeviriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 8 Eylül 2025; 23:27:47 >

Ben 16 agustosta uyelik basvurusu yapip dediklerinizin aynisini yaptim. Modul veremeyiz dediler,gelmeyin dedim. Bir daha da aramadilar. Basvurum hala iptale dusmedi ve connect uzerinden izlemeye devam edebiliyorum. Benim durumumda olan kimse yoktur sanirim. 15 gun icinde connectin kapanmasi gerekiyordu.

Bende kutu aldim dsha sonra module cevirmek istedim yok deyip durdular surekli.yok cekiyorlar satarkende istemistim yine yok demislerdi. Yaklasik 20 gun once BTK' ya sikayet ettim. Hala bir yanit alamadim. Neden insanlara zorla kutu dayatirlar anlamiyorum. Cift kumanda oluyor ve evde bir cihaz daha kablosu baglantisi vs vs bela bisey kutu. Uydu alicisi ureten bir akrabamiz vardi gecenlerde gordum onu hala uydu uretiyormusun diye sormustum uydunun isi bitti artik yillardir uretmiyoruz tvlerin icine girdi uydu dedi. Bu cagda hala insanalara uydu dayatiyorlar

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt

O vakit siz de iptal etmeyi deneyin. Çünkü modül rahat diyorlar...

Anlattıklarınızdan sonra niyeyse işlemler gözümde büyüyüverdi :)

Bakalım...

Hemen başvuru yapsak -kutu da dahil- hafta sonu oynanacak maçlara yetişir mi ? Hemen geliyorlar mı acaba?

Ayrıca gelirken bina içi kurulum vs ekstra para alma durumları var mıdır?

• Bugun itibaeri ile modul konusunda BTK'ya yaptigim sikayete cevap verdiler. "08.08.2025 tarihinde modul istemissiniz ancak yokmus" verilen cevap bu, bayiyi tekrar sorma geregi bile duymamislar nasil bir firma bu. simdi ikini itiraz hakkimi.kullanacagim. en son tuketici haklarina verecegim modul kullanmak isteyipde kullanamayan abonelerin dikkatine

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.