genelde tv yi ilk açtığızda bein kanallarına gidince ilk birkaç saniye öyle yapıyor sonrasında sıkıntı yok |
Digiturk Modül [ANA KONU] (172. sayfa)

-
-
Dostum bir foto gönderirmisin modülün gireceği yer zaten 5mm 1cm bile deil oraya modül giriyor kart 2mm kalınlığında yani senin dediğin gibi sadece kartın gireceği yer olması biraz ihtimal dışı çünkü yuvaya çok çeşitli modüller giriyor cryptowork irdeto vieacces şifrelemesi olan modüller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afakan55 -- 25 Ağustos 2025; 15:41:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bu yeni sezonda sorun yaşamaya başladım. ama diğer digiturk kanalları açık sadece beinsportslar yok.
nasıl bir frekans aratabilirm?
-
liverpool maçı 4k da yine hdr den doğru renkler ile çevirilmemiş. soluk renkler ile yayın yapıyor 4k kanallı. bein 3 de aynı maç doğal ve canlı renkler ile yayın yapıyor.
Evet HDR yayın olunca böyle oluyor parlaklık kısık kalıyor yani bişeyler gene eksik digitürk farkı !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Şuan da yayına bakıyorum ve bu yayın çoğu 4k süperlig maçından daha iyi kalitede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu_emmi1905 -- 25 Ağustos 2025; 23:8:32 >
Yayın kalite olarak rahat 2k derim rahat öyle geldi bana
Hocam süper ligde yayınladıklarının 2 katı daha iyidir bu yayın kuvvetli ihtimal.. şaşırtıcı oldu devamı gelir umarım
Evet görüntü kalitesi fena değil ama bu soluk ve sarımtrak renklere hiçbir önemi yok.
-
Maç neden sarımtıtak görünüyor acaba arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saçma sarı görüntüden kurtulmak için bu kanalı izlerken TV’yi HDR moda almanın bir yolu yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Legoloman
Bu saçma sarı görüntüden kurtulmak için bu kanalı izlerken TV’yi HDR moda almanın bir yolu yok mu?Kanalın hdr desteği olmadığından sizin hdr açıp açmamanızın bir önemi yok. Digitürk yayını kaynaktan alıp upscale yapıp geri iletirken yaptıkları yayın ayarları nedeniyle oluyor bu olay kendileri kaynaklı.
Hatta geçen fener maçının ilk yarısında da bu ayarları açık unutmuşlar ilk yarı sapsarıydı fener maçı ikinci yarı düzelttiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ağustos 2025; 23:22:4 > -
Özetle yine kend ahmaklıklarının ceremesini biz çekiyoruz yani.
Bir tane şu işten anlayan adam çalışmaz mı ya şu firmada. Bıktırdılar artık.
Nasıl olsa denetleyen yok rakip yok ihaleyi ite kaka destek olarak verdiler bu halka bu yayıncılık yeter diyorlar adamlarda haklı.
-
Yani oylede aslinda ama bazen dusunuyorum baska kim alabilir diye… Digiturk sarana 1000 basar bence yinede.
süper ligden bir kayıt vardı onu açtım bir de 4k dan bu maçı açtım süper ligi sanki bulanık izliyormuşuz bu kadar fark olur
-
Biraz ayarlarla oynadim. Goruntu modunu dinamige aldigimda, renkler biraz duzeliyor. Normalde goruntu modunu her zaman standartta birakirim. 1. Foto dinamik, 2. Foto standart.
Edit: bir sey fark ettim. Standartta oldugunda, camera devamli boyle cekiyor. Cok ilginc, neden acaba. Normal bizim turk 4k maclarinda boyle olmuyor. Dinamik modundada olmadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 26 Ağustos 2025; 0:1:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ben de oynuyorum ama tam renkli olmuyor o sarılık gitmedi
-
Maalesef oyle hocam, ama yine dinamikte iyi oluyor. Goruntu netligi efsane ama. Yahu digiturk, olurmusun bu maclarida HDRli versen? Hem zapper hem plus kutulari HDR destekliyor, neredeyse butun 4k tvlerde destekliyor, neden ya nedennnn
Düzeltme: ölürmüsün olacak tabi, umarim sizi su klavye ile rahatsiz etmiyorumdur, turk alfabesindeki harfleri kullanmadigim icin. Rahatsiz edici oluyorsa (okurken), degistiririm tabi klavyeyi. Ama harf eklendigi icin, klavye bayagi kuculuyor, parmaklar alisik degil :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 26 Ağustos 2025; 0:6:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X