Şimdi Ara

Digitürk'ün En iyi Kutusu Humax 9505HD ( Videoyu izleyin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle bu kutuya geçtikten sonra farkı anlıyorsunuz.

Videolar Eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 27 Ocak 2016; 22:32:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk'ün En İyi Kutusu: Humax 9505HD

Digitürk'ün en iyi kutusu hangisi diye merak ediyorsanız, Humax 9505HD modeline göz atmalısınız. Bu gelişmiş uydu alıcısı, üstün görüntü kalitesi, çok çeşitli özellikler ve kullanıcı dostu arayüzü ile öne çıkıyor.

Humax 9505HD'in Özellikleri:

• 4K Ultra HD Çözünürlük: Muhteşem bir izleme deneyimi için keskin ve net görüntülerin keyfini çıkarın.
    • Çalışan Bağlantı: Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı sayesinde internette gezinin, uygulamaları akıtın ve cihazlarınızı kolayca bağlayın.
    • Uygulama Desteği: YouTube, Netflix ve diğer popüler uygulamaların keyfini doğrudan kutunuzdan çıkarın.
    • IPTV Desteği: İnternet üzerinden canlı TV ve isteğe bağlı içeriklere erişin.
    • Çoklu Kayıt: İki kanalı aynı anda kaydedin ve sevdiğiniz programları istediğiniz zaman izleyin.
    • Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay gezinme ve özelleştirme için tasarlanmış sezgisel arayüz.

Avantajları:

• Üstün görüntü kalitesi
    • Geniş özellikler yelpazesi
    • Kullanıcı dostu arayüz
    • Çalışan bağlantı seçenekleri
    • Çoklu kayıt yetenekleri

Eğer Digitürk'ün en iyi kutusunu arıyorsanız, Humax 9505HD vazgeçilmez bir seçenektir. İster canlı TV izliyor ister uygulamaları akıtıyor olun, bu gelişmiş alıcı size üstün bir izleme deneyimi sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet benim annemde eski kutulardan var hiç çekilmiyor gerçekten donması mı dersiniz kanalların kendi kendine ileri doğru takılı kalması mı dersiniz.Bu ise yağ gibi daha aldığımdan beri cihaz 1 kere dondu onun dışında hiç bir problem yaşamadım.Üstelik 3 mbps internetle hd kalitede film ve dizi izliyorsun portal'dan.Nasıl bir altyapı kullanılıyorsa uydu kalitesinde veriyorlar bir de içerikleri.Kesinlikle tercih edilmesi gereken tek kutu budur digitürk'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

evet benim annemde eski kutulardan var hiç çekilmiyor gerçekten donması mı dersiniz kanalların kendi kendine ileri doğru takılı kalması mı dersiniz.Bu ise yağ gibi daha aldığımdan beri cihaz 1 kere dondu onun dışında hiç bir problem yaşamadım.Üstelik 3 mbps internetle hd kalitede film ve dizi izliyorsun portal'dan.Nasıl bir altyapı kullanılıyorsa uydu kalitesinde veriyorlar bir de içerikleri.Kesinlikle tercih edilmesi gereken tek kutu budur digitürk'te.

Ben en çok demin şeye şaşırdım.

Favori 1
    Favori 2
    Favori 3
    Favori 4

Diye kısımlar var ya oraların isimlerini "Favori 1" örnek Özel karakterler şapkalı A yada Ç Ö gibi harfler ile bile değiştirebilme imkanı çok hoşuma gitti.

Direkt her favori kanal liste ismini aile fertleri üyeleri yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

evet benim annemde eski kutulardan var hiç çekilmiyor gerçekten donması mı dersiniz kanalların kendi kendine ileri doğru takılı kalması mı dersiniz.Bu ise yağ gibi daha aldığımdan beri cihaz 1 kere dondu onun dışında hiç bir problem yaşamadım.Üstelik 3 mbps internetle hd kalitede film ve dizi izliyorsun portal'dan.Nasıl bir altyapı kullanılıyorsa uydu kalitesinde veriyorlar bir de içerikleri.Kesinlikle tercih edilmesi gereken tek kutu budur digitürk'te.

Ben en çok demin şeye şaşırdım.

Favori 1
    Favori 2
    Favori 3
    Favori 4

Diye kısımlar var ya oraların isimlerini "Favori 1" örnek Özel karakterler şapkalı A yada Ç Ö gibi harfler ile bile değiştirebilme imkanı çok hoşuma gitti.

Direkt her favori kanal liste ismini aile fertleri üyeleri yaptım

Alıntıları Göster
    30 tl değişim parası talep ediyorlar
    servis tarafından..
    pardon benım plus kutu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 28 Ocak 2016; 11:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

servis tarafından..
    pardon benım plus kutu..

Walla benim bir arkadaşım var Plus kutu kullanıyor. Her sene taahüt bitince direkt olarak iptal dilekçesi fakslıyorum dedi daha sonra onlar tutuşup beni aramaya başlıyorlar, sonraki adımda aramalarını açmıyorum işim var sonra arayın diyormuş.

En sonunda iptal ettireceğim diyince plus kutuyu 1 sene daha ücretsiz verelim diye onlar teklif ediyormuş son 2 senedir böyle oldu para ödemiyorum diyor

Gerçi bu plus değil normal kutu para istememeleri lazım. Bende plus kutudan buna geçtim çünkü menüleri Digitürk portalı fln çok yavaş açıyordu.

• quote:

quote:

servis tarafından..
    pardon benım plus kutu..

Walla benim bir arkadaşım var Plus kutu kullanıyor. Her sene taahüt bitince direkt olarak iptal dilekçesi fakslıyorum dedi daha sonra onlar tutuşup beni aramaya başlıyorlar, sonraki adımda aramalarını açmıyorum işim var sonra arayın diyormuş.

En sonunda iptal ettireceğim diyince plus kutuyu 1 sene daha ücretsiz verelim diye onlar teklif ediyormuş son 2 senedir böyle oldu para ödemiyorum diyor

Gerçi bu plus değil normal kutu para istememeleri lazım. Bende plus kutudan buna geçtim çünkü menüleri Digitürk portalı fln çok yavaş açıyordu.

ben de para ödemiyorum ..
    servis aradı
    plus kutu yeni model yokmuş zaten

IQ plus olursa 35 tl alırım dedi..

• quote:

quote:

quote:

servis tarafından..
    pardon benım plus kutu..

ben de para ödemiyorum ..
    servis aradı
    plus kutu yeni model yokmuş zaten

IQ plus olursa 35 tl alırım dedi..

Anladım benim tavsiye ettiğim model plus Iq değil işte

Tercih meselesi yani ben digitürk sonradan izleyi çok kullandığım için 9505 ilaç gibi geldi

• Arkadaşlar kurulum dün gerçekleşti. 9504hd kurdular. 9505hd ile arasında görüntü farkı nasıldır? 9505e mi geçmeliyim?

Daha önce dt5103 kullanmıştım. 9504hdnin kanal geçişleri daha yavaş gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 2 Şubat 2016; 23:22:21 >
  • 9505 te internet bağlantısı var mı arkfaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Arkadaşlar kurulum dün gerçekleşti. 9504hd kurdular. 9505hd ile arasında görüntü farkı nasıldır? 9505e mi geçmeliyim?

Daha önce dt5103 kullanmıştım. 9504hdnin kanal geçişleri daha yavaş gibi geldi bana.

Hocam ben 9505 ten 5103 hd geçtim ondanda 9504 geçtim görüntü kalitesi olarak 9504 ikisinide döver sadece biraz ağır 9505 kanal geçişleri ve web çok hızlı bence hiç değişmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Arkadaşlar kurulum dün gerçekleşti. 9504hd kurdular. 9505hd ile arasında görüntü farkı nasıldır? 9505e mi geçmeliyim?

Hocam ben 9505 ten 5103 hd geçtim ondanda 9504 geçtim görüntü kalitesi olarak 9504 ikisinide döver sadece biraz ağır 9505 kanal geçişleri ve web çok hızlı bence hiç değişmeyin

Alıntıları Göster
    yav digiturkun tercih ettiği hiçbir cihaz iyi değil ki!hepsinde ayrı sıkıntılar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

yav digiturkun tercih ettiği hiçbir cihaz iyi değil ki!hepsinde ayrı sıkıntılar var.

Tüm platform receiverlerin de kusur ararsanız bulursunuz ancak; dt için humax serilerini tek geçerim 9xxx serilerinin her ikiside var bende şu ana kadar dt de kullandığım receiverler arasında en iyileri diyebilirim... ben dt için humax ı öneririm pişman olmazsınız
  • digiturk servisine kendimiz gitsek degistirebiliyo muyuZ para aliyoalar mi?
  • En hızlı falan olduğunu sanmıyorum bu kutunun normal bir hızda hızlı dediğimiz kutu 0.3 sn de kanal gelmesi lazım.
  • Dün kurdukları alet 4 sn de geçiyor 1 sn kadarda donup devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakninja

Dün kurdukları alet 4 sn de geçiyor 1 sn kadarda donup devam ediyor.

Hangi model ?
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Üstad şu an işyerindeyim de 5103 mu ne sanırım.Valla gına geldi.Değiştirek için kuran servisi aradım bi 35 daha istediler.Haftaya digiturk sözleşmem bitecek o anda deniyeyim diyorum değişim şansımı.
  • quote:

Üstad şu an işyerindeyim de 5103 mu ne sanırım.Valla gına geldi.Değiştirek için kuran servisi aradım bi 35 daha istediler.Haftaya digiturk sözleşmem bitecek o anda deniyeyim diyorum değişim şansımı.

:(
  • quote:

quote:

:(

Alıntıları Göster
    9503 ile menüler falan aynı sanırım. Farkı ne acaba bilen var mı?
  • Hocam kanal geçişleri hızlı derken şakamı yaptınız acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.