Şimdi Ara

digiturk lig tv ve d-smart aynı anda izlenemez mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
14.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki vestelin verdiği reciever+lig tv 41.90 ytl olan modül+kart ayrı mı gelio reciever dan
    çıkarıp başka bir cihazda kullanılabilir mi?

ve en önemli soru: vestelin kampanyasında gelen bu modül turksattan mı yayın alıo?

eğer öyleyse vestel bayiine gidilir, kampanya dahilinde cihaz artı modül-kart alınır.. eve gelinir d-smart'ın reciever'ına takılır izlenir

Orjinalden alıntı: Gri a.K.a vRc1

peki vestelin verdiği reciever+lig tv 41.90 ytl olan modül+kart ayrı mı gelio reciever dan
    çıkarıp başka bir cihazda kullanılabilir mi?

ve en önemli soru: vestelin kampanyasında gelen bu modül turksattan mı yayın alıo?

eğer öyleyse vestel bayiine gidilir, kampanya dahilinde cihaz artı modül-kart alınır.. eve gelinir d-smart'ın reciever'ına takılır izlenir

bu gün sordum yeni verdikleri vestel cihazına modül var ama cihazdan çıkarılmıyormuş.
    birde geçen seneden kalma digiturk modulü var kartıda vardı ama malesef iptal ettirmiş ve kartı iade etmiştim .yani elimde sadece digi turk modülü var o modülle turksat üzerinden lig tv yi izliyordum geçen sene
    tabi busene digiturk sadece kart satmıyor
    bende 41.90 lık lig tv paketinden aldım cihaz geldi kartta takılı ama tabi modül cihazdan çıkarılmıyor
    şimdi ben bu gelen cihazı hiç kullanmasam geçen seneki modülü dsmart cihazına taksam ve onada bu yeni gelen kartı tasksam tek cihazdan lig tv yide izleyemezmiyim? dedim digi turk servisine sorun çıkar cihazı veya modülü yakarsın dediler
    ben de o yüzden takmadım modülü dsmart cihazına yanar manar diye
    şimdi bu şekilde kullananlar varmı deneyenler varmı
    bilgi verirseniz sevinirim.
    ayrıca dıgıturk sırf- d-smart a takılmasn dıe modul ve kart satmıyor
    sadce kendı VESTEL IN AYLIK 41.90 LIK LIG TV PAKETINE MODUL VERIO O DA CIHAZ VERDIGI ICIN d-smart cıhazına gerek kalmıyor tek kampanyası
    bu boyle bı rezalet yok ya kendı ulkemın takımlarının on eleme maclarını cok goren bu adı zıhnıyete

• quote:

Orjinalden alıntı: eren21ds

ARKADASLAR BU d-smart ın Allah belasını versın
    hersey karıstı ben 2 senedır lıg tv uyesıyım gecen gun actırdm bende sorun yok
    ama ınsanları bır tercıh yaptırmakta zorlayan bu zıhnıyete yazıklar olsun
    ayrıca dıgıturk sırf- d-smart a takılmasn dıe modul ve kart satmıyor
    sadce kendı VESTEL IN AYLIK 41.90 LIK LIG TV PAKETINE MODUL VERIO O DA CIHAZ VERDIGI ICIN d-smart cıhazına gerek kalmıyor tek kampanyası
    bu boyle bı rezalet yok ya kendı ulkemın takımlarının on eleme maclarını cok goren bu adı zıhnıyete

söylediğin laflara bak ya,asıl bu adi zihniyet digitürk'e biz de lig maçlarını izleyemiyoruz nolucak? o zaman biz de senin gibi digitürk'e mi hakaret edelim? Adam d-smarta yükleniyor ama asıl adiliği digitürkün yaptığını görmezden geliyor

• Orjinalden alıntı: Punkn Roll

söylediğin laflara bak ya,asıl bu adi zihniyet digitürk'e biz de lig maçlarını izleyemiyoruz nolucak? o zaman biz de senin gibi digitürk'e mi hakaret edelim? Adam d-smarta yükleniyor ama asıl adiliği digitürkün yaptığını görmezden geliyor

pekı 1 yıl onceye kadar d-smart mı vardı da konusuosun gcen sne oneleme maclarını ızleyemıyor muyduk rahatca ben hakaret etmıyorum asl sen bıse bılmıosun lıgde 34*4 mac artı t.kupası verıyorlar ya d-smart? 5-6 oneleme macı ıcın ınsanlara 360 lıralık zıhnıyete mahkum eden d-smart mı haklı size sormuyorum arkadaslar
  • Esas fırsatçı digitürkten başkası değildir. 3 veya iki sene önce zap kartı teslim etmedim diye (çekmecede duran karta) 130 milyon ceza ödedim. üstelik kartı sonradan teslim ettiğim halde. sence kim ......... Sırf bu yüzden digitürk karşısında rakip olacak bütün firmalara üye olabilirim. inşallah bir gün digitürk yokolur...

quote:

Peki d-smart uydu alıcısı aldım diyelim bunun modül girişine digiturk kartı takabilir miyim yani 2 adet uydu alıcısı istemiyorum hepsini tek cihazda halledeöez miyim?
  • Bizde d-smart ın goldmaster uydu alıcısı var. çift çanak 1 i eutelsat diğeri turksat a dönük. ikisi aynı lnb de birleşip tek kablo olarak uyduya geliyor. Goldmaster uydu alıcısınada modülle beraber dha önceden satın aldığım yasal digiturk kartını takarak dsmart + digiturk te üye olduğum tüm kanalları tek uydudan izleyebiliyorum. Yaklaşık 2 aydır bu böyleydi fakat son bkaç gündür (Bjk -Fb) maçından beri digiturk kanallarında problem var hiçbirisini izleyemiyorum. sinyal düşük uyarısı veriyo. Benim gbi ikisini bir arada kullanıp aynı problemi yaşayan varmı ? varsa yardım lütfen.
    Aerocool Xpredator // Msi 990FXA-GD65 // Amd X4 960T B.E // Sapphire RX460 // Gskill Ripjaws 8gb (2x4gb) 16000 mhz // Thermaltake Contac 29 Cpu Soğutucu // 23,6" Asus Vn247H Monitor // Audigy 2zs Platinium Pro // Logitech Z5500 // High Power 600W 80+ Bronze // Samsung 500gb 7200 rpm // Seagate 1 TB 7200 rpm // Samsung 2 TB HD204UI // Logitech M705
  • Arkadaşım yapacağın tek şey, bir tane d-smart cihaz alıp, yanına bir uydu daha ekleyeceksin. Eutelsat uydusuyla türksat uydusunu diseq ile birleştirip d-smartın recievera takacaksın. Digitürk modülü de içine taktıktan sonra tek cihazda hem digitürk hem d-smart izleyeceksin. Ben öyle yapıyorum
    http://www.digiturk.com.tr/uyelik/nasilUyeOlurum.aspx
    Peki modülle hangi pakaeti kullanıyorsunuz? Bu şekilde 34,90 lık lig tv li paketi kullanabilir miyiiz?
  • Bir soru da benden...

Digiturk artık modullu kart satışı yapmadığı için Dsmart uyesi olarak şu anki kampanyadan digiturk uyumlu receiver alıp 34,90 TL ye seyretmeyi planlıyorum.

Tek çanağım var.

Tek çanak ile evimde bulunan Dsmart ve yeni gelecek Digiturk receiver'larını çalıştırabilir miyim? Uydudan ikinci bir kablo cekmeğe gerek var mı?
  • benimde şuan tek kablom ve hem digi hem d-smart var. izlemek için maç günleri kabloyu çekip digitürke bağlıyorum diğer günler çıkarıp d-smarta. uyducuya sordum çıkar tak yapmamak için tek kablodan 2 çıkış yapan splitter var dedi onu aldım taktım ikisinide ama ikisini birden sinyali düşürüyo galiba çalıştıramadım yine tak çıkar yapıyorum belkide disec-a-b olayları var onları yapmadım. şuan için digiturk modul araştırıyorum eğer mümkünse onu alıp d-smarta takcam ve bu illetten kurtulcam inş. diginin dandik receverinide artık hurdaya kaldırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micyot

benimde şuan tek kablom ve hem digi hem d-smart var. izlemek için maç günleri kabloyu çekip digitürke bağlıyorum diğer günler çıkarıp d-smarta. uyducuya sordum çıkar tak yapmamak için tek kablodan 2 çıkış yapan splitter var dedi onu aldım taktım ikisinide ama ikisini birden sinyali düşürüyo galiba çalıştıramadım yine tak çıkar yapıyorum belkide disec-a-b olayları var onları yapmadım. şuan için digiturk modul araştırıyorum eğer mümkünse onu alıp d-smarta takcam ve bu illetten kurtulcam inş. diginin dandik receverinide artık hurdaya kaldırırım.

Dostum ben vestel kampanyasından modüllü lig tv almıştım ondan kalan modul olmasına rağmen dsmartın keyfine göre yaptığı sıralamayla tv seyretmemek için hem dsmart'ı hem vestel uydu alıcıyı tek kabloya bağladım. Hangı recıvarının lnb out varsa ona antenden gelen kabloyu tak. Lnb out tan çıkış alıp diğer recivera bağla. 2 reciverı aynı anda açmıyacağına göre işini görür, 2 sini de açarsan sinyal zayıf uyarısı verir.

• aynı sorun bendede var tak çıkar olayı sinir oluyorum şu lnb out olayını biraz daha açıklarmısın? lnb out aldığım kutu stanbye damı bekliyecek yoksa tamamen fişi çekecekmiyiz?

Dostum ben vestel kampanyasından modüllü lig tv almıştım ondan kalan modul olmasına rağmen dsmartın keyfine göre yaptığı sıralamayla tv seyretmemek için hem dsmart'ı hem vestel uydu alıcıyı tek kabloya bağladım. Hangı recıvarının lnb out varsa ona antenden gelen kabloyu tak. Lnb out tan çıkış alıp diğer recivera bağla. 2 reciverı aynı anda açmıyacağına göre işini görür, 2 sini de açarsan sinyal zayıf uyarısı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 18 Nisan 2010; 13:03:20 >

Orijinalden alıntı: forever eagle

aynı sorun bendede var tak çıkar olayı sinir oluyorum şu lnb out olayını biraz daha açıklarmısın? lnb out aldığım kutu stanbye damı bekliyecek yoksa tamamen fişi çekecekmiyiz?

Dostum cihaz stand by'da kalsın

aynı sorun bendede var tak çıkar olayı sinir oluyorum şu lnb out olayını biraz daha açıklarmısın? lnb out aldığım kutu stanbye damı bekliyecek yoksa tamamen fişi çekecekmiyiz?

dostum harikasın yaa receverin arkasında lnb out u görmüştüm ama bu işe yaradığını inan bilmiyordum:) zaten digiturk modülde artık ayrıca izlenemiyormuş verdikleri dandik cihaza eşleştiriyorlarmış. dediğin gibi lnb out'dan d-smarta ek kablo çektim oldu süpersin :) ewet sadece kullanmadığın cihazı standby'a getirince diğeri çalışıyor... HARİKASIN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.