Şimdi Ara

Digiturk IQ Hakkında Herşey (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
10
Favori
105.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Sonunda vestelden kurtulup HUMAX 9503 e geçtim bende. Şimdilik gördüğüm kadarıyla diğerine göre çok çok daha iyi bir cihaz...

Ayrıca cihaz değişimi ile iq ya geçmiş olsum. Şimdi cebime mesaj geldi; iq ya geçtiğiniz için 1 aylık film paket ücretsiz olarak hattınıza yüklenmiştir dedi?

Hocam medimarkt kampanyasindan bende yararlanip dijiturk humax 9503hd kurdurdum Dijiturk IQ ucretlimi acaba fatura gelmesin sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

quote:

quote:

Sonunda vestelden kurtulup HUMAX 9503 e geçtim bende. Şimdilik gördüğüm kadarıyla diğerine göre çok çok daha iyi bir cihaz...

Ayrıca cihaz değişimi ile iq ya geçmiş olsum. Şimdi cebime mesaj geldi; iq ya geçtiğiniz için 1 aylık film paket ücretsiz olarak hattınıza yüklenmiştir dedi?

Hocam medimarkt kampanyasindan bende yararlanip dijiturk humax 9503hd kurdurdum Dijiturk IQ ucretlimi acaba fatura gelmesin sonra?

Ben ücretsiz diye biliyorum ama esas kullananlar ve daha önce fatura gelenler cevaplarsa daha sağlıklı olur? Bana sonraki ay gelecek fatura...
  • selamlar,
    digiturk plus i olanlar iq den yararlanamiyormu acaba.
  • arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinin üzerinden seçip izlemek seçeneğindeki filimleri sansürlümü yayınlanıyor?...merak ediyorum...bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim...saygılar...
  • Dün izlediğim filmde mesela sigarayı sansürlemişlerdi, tv gibi yani sanırım mantığı, netten indirilen videolar gibi değil :)
  • quote:

Dün izlediğim filmde mesela sigarayı sansürlemişlerdi, tv gibi yani sanırım mantığı, netten indirilen videolar gibi değil :)

arkadaşım...seçip izlemek filimlerinde erotik sansürüde yapıyorlarmı?...
  • eger dt9102 de internet erisiminde hata aliyorsaniz Bağlantı yapıldıktan sonra kurulum_ethernet ayarlarıni elle sec sonra dns sunucusu 1 in sonuna cihaz nokta koyuyor onu silmek gerekiyor yoksa baglanmaz silme tuşunu bulamadım son 3 sayiyi 008 yaptim bağlantı sağlandı. sonra cihaz fisi tak cikar

• Arkadaslar dun 9503hd ye ethernet kablosunu takip baglandim. Bugun msj geldi dijiturkten 1 ay boyunca film kanallarini acmislar. Nasil is anlamadim. Ins fatura gelmez ekstra

• 9503HD cihazım var iki farklı ethernet kablosuyla denedim AĞ BAĞLANTISI ÇIKARILDI diye uyarı veriyor. Ethernet kablosunu Digiturk'e taksam da dizüstü bilgisayarıma taksam da modemdeki ETHERNET IŞIĞI YANMIYOR. Modemim Airties RT206.
  • Ne saçma sapan birşeydir bu ya herşeyi yapıyorum fakat test yaptığımda başarısız diyor mh yi arıyorum benden bilgisizler kırıcam atıcam şimdi o olacak.Sırf bu yüzden hd yi açtırdım ne yapmam lazım arkadaşlar etherneti ps3 ve pc ye bağlıyorum sorunsuz çalışıyor ama kutuya bağlayınca internet başarız diye cevap veriyor internet ip adresi vs. cmd ipconfig deki bilgileri yazıyorum yine başarısız diyor bir türlü bağlanamadı internete.
  • İq da kaçırdıgımız lig maçlarını izleyemiyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ne saçma sapan birşeydir bu ya herşeyi yapıyorum fakat test yaptığımda başarısız diyor mh yi arıyorum benden bilgisizler kırıcam atıcam şimdi o olacak.Sırf bu yüzden hd yi açtırdım ne yapmam lazım arkadaşlar etherneti ps3 ve pc ye bağlıyorum sorunsuz çalışıyor ama kutuya bağlayınca internet başarız diye cevap veriyor internet ip adresi vs. cmd ipconfig deki bilgileri yazıyorum yine başarısız diyor bir türlü bağlanamadı internete.

kendi soruma kendim cevap vereyim modem ayarlarından kaynaklanıyormuş benim gibi uğraşan arkadaşlara bir yol olsun hiç değilse
  • cuma günü digiturke abone olduk. eve digiturk iq paket diye bir şey getirdiler ama harici disk olmadan maçları kaydetme imkanı vermediği için bizim işimize gelmedi. digiturk plus ile değiştirilmesini talep ettik. Fiyat farkı alarak değiştirdiler ancak şimdi digiturk iq'nun görüntü kalitesi digiturk plusa göre çok daha iyi olduğunu görüyoruz. bu neden kaynaklı olabilir? bilen arkadaşların yardımını rica ederim.
  • Kaçırdığım yerli ve yabancı dizi bölümlerini, IQ'dan seyretmek çok iyi oldu.. Ayrıca, seç izle filmleri de istediğin zaman seyretmek güzel oluyor.. Sanırım; bir kaç yıl içinde, normal yayını da çanak antensiz net'ten seyredeceğiz.. Teknolojik yenilikleri seviyorum.

• Digitürk iq kullanılması için receivera ethernet bağlantısı gerekli. Modem uzak ise farklı çözümler öneriliyor. Ortalıkta çok fazla kablo, ekipman vs. olmasınıda istemiyorum. Bu nedenle elektrik prizi ile yapılacak yöntem çok da hoşuma gitmedi. Modem uzakta olduğu için en uygun çözüm sizce nedir?
  • cravens bende DT-9103HD cihaz var ben bunu ethernet portu ile bağlıyorum öncelikle ethernet kullanabiliyorsan ethernetle bağla zira en iyi bağlantı yoludur ancak dağınıklık istemiyorsan 50-60 tllik 2 accces point alıp internete bağlayabilirsin. Benim önerimde budur.Elektrik prizi işi ise biraz karmaşık öncelikle evinde çok kaliteli bir elektrik altyapısı olması lazımdır ki bu maalesef ülkemizdeki pek çok evde yok. Kısana benim önerim 2 acces point alıp iq kutunu nete bağlamandan yana
    Kolay Gelsin
  • arkadaşlar ben vonets cihaz aldım kabolusuzu kabloluya çeviren sorunsuz takılmadan izliyorum size de öneririm

Cihaz bu :http://www.vonets.com/products/vonets-vap11g-wifi-bridge.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

quote:

quote:

Ben ücretsiz diye biliyorum ama esas kullananlar ve daha önce fatura gelenler cevaplarsa daha sağlıklı olur? Bana sonraki ay gelecek fatura...

memnun musunuz IQ'dan. olumlu olumsuz yanları neler?bende satürnde 1 yıllık abone oldum 500 tlydi heralde.aylık herhangi bir ücret var mı?
  • IQ için ek bir ücret yok. Kutuya interneti bağlarsanız eski programları dizileri falan tekrar izleyebiliyorsunuz. Ayrıca paketleriniz kapsamında film, dizi, belgesel vs de izleyebiliyorsunuz.
  • hangi cihaz daha iyi bu iq icin ben yeni üye oldum bana VESTEL DT-9103 cihaz verdiler Humax 9503 den daha iyidir dediler, siz ne düşünüyorsunuz hazır yeni üyeyken ücretsiz humax a değişim yaparlarmı yada humax vestele göre iyi midir ? değer mi değiştirdiğime. Teşekkürler saygılar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.