M

Çavuş
21 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar herkese selamlar, eskiden 7E aboneleri 42E kanallarını izleyemezdi ama şimdi bi uydu geçiş süreci mevcut bilindiği üzere DT’de. Şu an eutelsat aboneliğim olan receiver ı türksat çanak antene bağlasam Türksat’ta ki Digiturk kanallarını izleyebilir miyim ?

şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır monitörümde garip garip pixellenmeler olmakta eski monitörümde de vardı yeni aldığım monitörde de mevcut ölü pixel olmadığına eminim. Bu pixel renk hatası yalnızca siyah ekranda her zaman olmasada bazen çıkmakta bildiğiniz renk seçiyor ekte sorunlu pixellenmeler mevcut olup bilen arkadaşlarımın durum hakkındabeni aydınlatmasını bekliyorum, teşekkürler. Not: Ekran kartı hem onboard hem pci-e denedim yine bu pizellenmeler belli foto ve resimlerde mevcuttur.
arkadaşlar bu GOLDMASTER XFORCE-1HL 5+1 bu arkadaşı nasıl bilirsiniz bilirmisiniz logitech z5500 la birebir aynı tipi (elektronik dock hariç) kullanan arkadaş varmı fiyat performansı nasıldır logitech x-540 alacaktım fakat bunu gördüm fiyat daha bile ucuz sizce ne yapmalıyım bu sistemin direk 5+1 3.5 jak bağlantısı varmıdır teşekkür ederim saygılar
arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum buradaki üstadlarında yardımıyla parçaları belirledim sistem şu

amd phenom II X3 triple core 2.8 7.5 cache BLACK EDITION
ecs ECS A780GM-A ULTRA EDITION
2*2 gb 1066 mhz team xstream ram
nvidia 9600gt 1gb DDR3
500gb western digital black caviar

benim elimdeki psu ise codegen 300 w şimdii ben ne yapayım nasıl bir psu alayımda bu sistem hem güzel kararında tıkırında çalışsın hemde bu işten bayaa bi ucuza kurtulayım 400 watt yetermi acaba malum ucuz dedim tuzlu bitirdim sistemi siz ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum (acilen) saygılar ....
merhaba arkadaşlar 95 yılından beri pc kullanan pc konusunda uzmanlaşmış bu işin okulunu okuyan biriyim yorumlarınızı bu düzeyde yapabilirsiniz fakat eksik olduğum yanlar bulunmakta örneğin amd sistemler ve ati kartlar ben 95 ten beri intel ve nvidia kullandım nvidia hala devam olacak fakat amd fiyat + performans bakımından beni cezbetti amd phenom II X3 2.8 7.5 cache almayı düşünüyorum bu cpu larda 4. çekirdek pasif halden aktiv hale geçirilebiliniyormuş diye duydum bunu yapmak istiyorum ama board lar işlemci seçiyor işlemci board seçiyor diyenler var bu sistemlerden haberdar olan arkadaşlar bu olayı bana biraz anlatabilir mi ? ayrıca bu iş için hangi board u alayım (en ucuz olan board tercihimdir) biostar ın bir modelini görmüştüm destekleyen siz ne düşünüyorsunuz ayrıca bu cpu AM3 soket diyor ama AM2 ye uyumlu deniliyor bu ne demek oluyor intel bu kadar karışık değildi birde bu sisteme nvidia 8800 gt takmak istiyorum amd ile arasında sorun çıkarmı çünkü bazı oyunlar daha açılıştan intel ve nvidia logolarını gösteriyorlar kullanan bilen arkadaşlar varsa bi yardım edin nolur çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim saygılar....
Hakkında
Meslek: Yönetim Bilişim Uzmanı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 5.148 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.