Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hugo_ramirez

Bugün DT 9102 HD iade ederek 9505HD ‘ye sonunda geçiş yaptım. Televizyon Sony A1 55 OLED.

Şuan yayın kalitesi iyi değil. Eulsat HD yayınlar 48 saate kadar güncellenecekmiş. O zaman düzelir denildi.
    Bunun dışında kutu gayet küçük, menüler daha hoş. HD yayınlar güncellenince tekrar izlenimlerimi yazarım.

Not:6 ay 1 yıla kadar digitürk Philips marka yeni kutulara geçecekmiş. Servis söyledi.
    kardeş kutuyu mutuyu boşverde senin TV kralmış..

OLED hemde SONY ...

iyi günlerde kullan
  • berkmert737 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kodi kurdum şubat ayından bu yana sıkıntısız , keyifli bir kullanımı var. Tasarımı da müthiş. Tavsiye ederim, herkese almak nasip olsun.

Humax 9505 bana AMC arkadaşım tavsiye etti. Gayet güzel kutu. Bu zaman kadar sıkıntı yaşamadım. Şuan için başka bir alternatif de yok. Olursa değiştiririm hemen. Ama sıkıntısız , sorunsuz bir kutu. Portalı çok hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Dt 9103 hd kutu var. Hd görüntü kalitesi fena değil ancak ligtv diğer hd kanallara göre biraz zayıf kalıyor. Belki de ligtv yayınından kaynaklıdır bilemiyorum. Dt 9103 ün Portal hızı ise berbat ötesi. Tuşa baş git elini yıka gel anca açılır yani. Kutu değiştireyim diyorum. HM9505 için genelde olumlu yorumlar var ama hd yayın kalitesini beğenmeyenler de var. Portalda çok hızlı olduğunda ise tartışma yok. Hm 9505 e niyetlenmişken yukarıda bir arkadaşımız lig tv için dt9103 ten daha berbat diyince ve bazı arkadaşlar da sorunlu kutu deyince hayaller suya düştü. Ne alıcaz kafa iyice karıştı. Sageme ilave para vermem. Kendimiz piyasadan bir kutu alsak servis kutuyu digüturk e tanımlayamaz mı. İlla kutuyu onlardan mı almak gerekiyor. Onlardan alacaksak en iyi görüntü kalitesi hangi kutuda. Ne kutuymuş arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hslk -- 13 Eylül 2018; 1:6:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hslk kullanıcısına yanıt
    Hocam humax 9505 kullanıyorum. Görüntü kalitesi öyle çok kötü değil korkmayın. Yani diğer kutular gibi. Portal hızı falan da gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 haftadır bayi sipariş verdi bi türlü gelmedi 9505 hd humax

• fbbr10 F kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyin. Gelmezse genel merkeze şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın onlar getirtebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbbr10

3 haftadır bayi sipariş verdi bi türlü gelmedi 9505 hd humax

Hocam direk digitürk ara. Bende de bayi elimizde yok gelince haber veririz diye oyaladı, ben digitürkü aradım şu bayiden istedim ama elimizde yok diye beni oyalıyorlar dedim. Bunlar aramışlar bayiyi ertesi gün hemen gelip kutuyu teslim ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav banada ilk önce 5102 midir nedir onu verdiler memnun kalmadım 9102 getırdiler..tarihi eser kutu bunlar yahu..nasıl değişirim bir daha..daha önce 9505 kullanmıştım memnundum..plustan sonra bu kutular çok kötü geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

yav banada ilk önce 5102 midir nedir onu verdiler memnun kalmadım 9102 getırdiler..tarihi eser kutu bunlar yahu..nasıl değişirim bir daha..daha önce 9505 kullanmıştım memnundum..plustan sonra bu kutular çok kötü geldi..
    kendi talebiniz ile açtırırsanız ücretli olur değişim.9102 ler en problemli cihazlardır bu arada.ama en çok kullanılanlarda onlardır
  • SOLF kullanıcısına yanıt
    Bir daha servisi arıcam bakalım gelşrse baska kutu bana yapsınlar bir güzellik

• reko kullanıcısına yanıt
    Hocam bizzat genel merkeze online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ücretsiz değişim talep edin gerekirse iptal edeceğinizi söyleyin yardımcı olurlar.
    (Denendi tecrübeyle sabittir...)

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    zaten servise tel ile ulaşamıyorum..çok garip bu insnalar..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bu durumuda anlatın online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun mutlaka peşini bırakmayın elbet bir sonuç alırsınız.

• Teknik servis kalmadi neredeyse.mevcut servislerde yetisemiyor.eskiden 3 kisiye bakan bi teknik servis simdi 13 kisiye bakmaya calisiyor.gerisini siz dusunun.

• SOLF kullanıcısına yanıt
    Şu yoruma katılıyorum önceden arıza kaydı bırakınca aynı gün içinde geliyorlardı şimdi ertesi güne yetişirlerse anca garip.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Ee ne olacaktı ki? Digiturk kendi bayilerinin arkasında durmuyor destek olmuyor maalesef. Servislerde kapanıyor haliyle. Benim bölgemde 2 servis vardı 2 side kapandı şuan Manavgat tan geliyorlar ben alanyadayım ve en yakın servis Manavgat. Bu gidişle bayi kalmayacak yakında...

• Ana makinam 9505 yan oda aldım en eski üründen getirmişler Twitter dan yazdım aradılar servis yönlendirildi ancak servis bizde yeni makina yok diyerek kaydı erteledi bakalım ileriki zamanda nasıl sonuçlanacak

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Sony xe8505 model tvde digi hdmi1 e takılıydı ses sistemi hdmi3(arc) ye digiyi hdmi 2 ye takınca arc çalıştı. Arc sorunu yaşayanlar kutuyu başka hdmi a taksımlar. Belki olur

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Hacam deneyebildiniz mi?

• hugo_ramirez kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kutuda usb üzerinden video izlenebiliyor mu acaba? Denediniz mi hiç?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.