Şimdi Ara

Digiturk Humax 9503 Harici harddisk kayıt yapma sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün Digiturk IQ için Humax 9503 kutusu getirdiler , ona 500 GB verbatim harici harddisk taktım harici harddiski formatladım ama alt buton olan video kaydedici için HDD seçin kısmı aktif olmuyor, harici harddiski görüyor bilgilerini gösteriyor ama kaç kere formatladıysam olmadı o alttaki kısım aktif olmadı, bir yardım edin beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 27 Haziran 2012; 17:39:49 >

• Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ya
  • Ben aynı alıcı var ben 3 HDD denedim format atmadı böyle sorunla karşılaşan var mı
  • aynı problem bende de var ancak forumda kaç yere yazdım bir türlü cevap alamadım siz sorunu çözdünüz mü ?
  • Kuruluma gelen servis elemanına sorduğumda bu cihazla kayıt yapılamadığını söylemişti ondan denemedim. Gerçekten kayıt yapmıyor olabilir mi acaba?
  • Kataloğunda kayıt yazıyor diye görmüştüm,ayrıca eski vestel bile USB'ye kayıt yapıyordu bunun da yapması gerekiyor diye düşünüyorum.
    Ayrıca dün mh ni aradım bana kayıt yapılmıyor diye bilgi vermedi
  • 9503 Hdd ye kayıt yapıyor(kendim kullanıyorum),yalnız HDD yi receiver aracılığı ile formatlamanız lazım,pc den değil.Ondan sonra kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

9503 Hdd ye kayıt yapıyor(kendim kullanıyorum),yalnız HDD yi receiver aracılığı ile formatlamanız lazım,pc den değil.Ondan sonra kullanabilirsiniz.

Ben de aynı şeyi diyecektim. Özel bir dosya sistemiyle formatlıyor sanırım. Harddiskimi boşaltınca 9503HD'ye bağlayıp, formatladıktan sonra kayıt yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

9503 Hdd ye kayıt yapıyor(kendim kullanıyorum),yalnız HDD yi receiver aracılığı ile formatlamanız lazım,pc den değil.Ondan sonra kullanabilirsiniz.

receiver ile nasıl format atacağız peki ??
  • Menü/Ayarlar/Harici sabit disk ayarları/Format seçeneklerini takip ederseniz formatlayabilirsiniz.
  • Boş harddiski formatlaması bir saati geçti, ben de diski format bitmeden çıkardım(1 TB disk ile denedim). Format tam olarak ne kadar sürüyor? Cihazın işlemcisi ve ram'i çok düşük sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Selam arkadaşlar bugün Digiturk IQ için Humax 9503 kutusu getirdiler , ona 500 GB verbatim harici harddisk taktım harici harddiski formatladım ama alt buton olan video kaydedici için HDD seçin kısmı aktif olmuyor, harici harddiski görüyor bilgilerini gösteriyor ama kaç kere formatladıysam olmadı o alttaki kısım aktif olmadı, bir yardım edin beyler...

Selamlar soruna çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama kendi kendime deneyerek aşağıdaki yol ile çözdüm . Harddisk takılı iken receiver'ın fişini çekip çıkartın.sonra tekrar taktığınızda harddiskte format kısmı aktif olarak gözüküyor. İçi boş ise bile yaklaşık yarım saat sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Selam arkadaşlar bugün Digiturk IQ için Humax 9503 kutusu getirdiler , ona 500 GB verbatim harici harddisk taktım harici harddiski formatladım ama alt buton olan video kaydedici için HDD seçin kısmı aktif olmuyor, harici harddiski görüyor bilgilerini gösteriyor ama kaç kere formatladıysam olmadı o alttaki kısım aktif olmadı, bir yardım edin beyler...

Selamlar soruna çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama kendi kendime deneyerek aşağıdaki yol ile çözdüm . Harddisk takılı iken receiver'ın fişini çekip çıkartın.sonra tekrar taktığınızda harddiskte format kısmı aktif olarak gözüküyor. İçi boş ise bile yaklaşık yarım saat sürüyor.

Merhaba,

Hocam denediğiniz disk kaç TB/GB idi?

Ben 2 TB ile bir kaç kere denedim, çok uzun sürüyor, bende çıkartıyorum usb kablosunu.

Aynı HDD (2 TB) ile 9102'de denemiştim, yine uzun sürüyordu, yine yarıda kestim ama biçimlendirmeyi yapmış ve kayıt özelliğini kullanabiliyordum.

Bunda yarıda kessem bile diske kayıt yapmıyor, yarıda kesmesem işlem bitmek bilmiyor... :(

• Humax cihazlar Max 1TB disk görebiliyor. Yine Humax cihazlatda digiturk plus üyesi değilseniz kauıt yapma ya da görüntü durdurup ileti geri alma desteklenmiyor. Yeni versiyonlatda bı durum haya mesajı olarak gösteriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.