Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.144
Cevap
79
Favori
18.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Merhabalar

    Dönüş yapacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba,

    evimi apartman içerisinde bir üst kata taşıdım, digitürk ü bu konuda bilgilendirdim.
    Eve yerleştik, anten kablosunu taktım digitürk çalışıyor sorun yok, fakat ulusal kanallar haricindeki bazı kanallarda mozaikleşmeler oluyor bazen. Ama hepsinde değil.
    Aradığımda temsilci yazılım güncelleme gönderdi, kurulum yaptık vss. ama yine düzelmedi.
    Diyor ki ;
    servis gelmesi lazım 62 TL ücreti var.
    Dedim :
    yayında sorun var, çekmese hiç biri çekmez çekmeyen ulusal kanallar değil belirli kanallar diğerlerinde sorun yok. Bu ücreti ben neden ödüyorum ?
    Diyor ki;
    sorun kablolarda, bağlantıda olabilir sinyal seviyesinde olabilir vs.. sayıyor.
    Dedim;
    anlatamadım sorun bazı kanallarda genelde sorun yok diyorum ! gelsin yapsın ben neden bu ücrete tabi oluyorum??
    hala sayıyor bant kaydı gibi.

    bu şekilde bir sorun başına gelen var mı ?
    mozaik olan bazı 180 grubundaki kanallar 16-17 kanal gördüklerimiz ulusal kanal ve diğerlerinde sorun yok, bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim.
    yardımcı olabilir misiniz.
    teşekkürler.




  • Başakşehir-Galatasaray ile Fenebahçe-Hatay maçlarındaki görüntü kötüydü karanlık bir görüntüsü vardı sizde de böyle miydi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksattaki kanalları tek tek digitürkün sitesindeki eutelsat kanalları kısmından karşılaştırdım.

    72 eurosport 2 , 73 nbba tv , 110 fashion tv , 115 bbc entertainment , 130 , 131 , 134 , 135 , 139 , 141 , 143 , 145 euronews , 146 , 161 , 164 , 172 , 183 bbc earth , 189 yaban tv , 192 discovery science , 194 cgtn

    bu kanallar türksatta yok. Yani tamı tamına 20 kanal eksik durumda şuanda televizyonum. Ve paket fiyatına da eutelsat fiyatıyla aynı noktada.

    Şuanda ben Ailenin yıldızı paketini kullanıyorum. Ayda 25 tl ödüyorum. Bu paketin fiyatını nasıl düşürebilirim ? Önceden eutelsatlayken diyecek bir şeyim yoktu ama şuanda 20 kanal eksik duruma düştüm türksat uydusu yüzünden , bunun için bana indirim yapmaları gerekiyor.

    Herhangi bir spor karşılaşmasını veya digütürkün film - dizi paketlerine de üye değilim. Sizce ne yapmalıyım ? Bir başka uydu servis sağlayıcısına mı geçmeliyim ?




  • Biraz önce digitürk ile konuştum. Bu konudan dolayı paket fiyatında ısrarla bir indirim yapamayacağını , kendilerinin orijinal uydularının eutelsat olduğunu türksat kullanmanızın sizin probleminiz diye söyledi. Digitürkü iptal etttirmenin vakti gelmiştir arkadaşlar. 9 Yıllık üyeliğimin sonuna geldik.
  • Aynı zamanda bbc earth kanalının türksat üzerinden yayın vermediğini iddia ediyorlar , aynı kanal ve diğer bahsetmiş olduğum kanallar d smartta türksat üzerinden yayınveriyor. Böyle de yalancı bir oluşum
  • FANATİK_25 F kullanıcısına yanıt
    Böyle sorunlarda sıkıntı genelde kablolarda veya antende çıkıyor. Şikayetvar üzerinden ve Digiturk tüketici şikayet bölümünden yazarsanız servis ücreti konusunda size yardımcı olacaklardır. Sevgiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokra.tetus

    Bu mesaj silindi.
    Uslubum gayet güzel. Kayda değer fark kalmadı demek sizin açınızdan olabilir ama benim açımdan kayda değer fark hala var :) Mesajlarımın öncesini okusaydınız spor ve film dizi kanalıyla bir alakamın olmadığını da görürdünüz. Derdimi bilmeden ''kayda değer fark kalmadı'' yazarsanız bu tepkiyle karşılaşırsınız :) Bir üst mesaja yazmışım eutelsatta olupta türksatta olmayan 20 tane kanalın adıyla beraber teker teker yazmışım.


    Bbc earth konusu sizinle alakalı değil , digitürk çalışanlarına buradan gönderme. Elli tane müşteri temsilcisine bağlandı türksatta o izlenmez izlenmez diye bana numara çektiler , aynı kanalı d smartın türksat uydusu vasıtasıyla çatır çatır izliyorum.

    Neyse ben geçtim d smarta kafam rahat hemde digitürkten daha ucuza aynı kanaları izliyorum. Size de digitürkte bol şanslar.




  • Merhabalar. Sorulmuştur ama kusura bakmayın göremedim. Eutelsat çanağına türksat aboneliğimi bağlayabilirmiyim. Misafirlikte maç için lazım olucak bein 1 açar mı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,5 ay evvel bağlattım digitürk'ü. haftada en az 1 kere bir kaç kanal hariç tüm kanallar gidiyor. yeniden kurulum filan yapsam da düzelmiyor. arkadan fişini çekip takınca düzeliyor. ne zamandan sonra bugün yazayım dedim twitterdan döndüler. dedik kutu sorunlu olabilir. servis ücreti 69tl'ymiş, servise değil de faturaya yansıyacakmış kabul ediyormuymuşum. dedim sorun bende değil sizin bana verdiğiniz 3 ay evvelki kutuda. bir bakayım dedi imtiyaz kullanmış hanımefendi bir defaya mahsus servis ücreti yansıtmayacaklarmış. bizde bu görüntüsü çamur gibi olan platforma hala para kazandırıyoruz.

    digitürk dışında bir şey kullanmayanlar bir uydu görüntüsüne bakın bir de digitürk'üne.

  • Bugun verdim e-devlet üzerinden iptal başvurusunu hemen sms geldi arayacaz sizi diye

  • Merhabalar,


    Dijitürk ortaklık, satış, PM'e yönlendirme ve diğer konu dışı istekler yasaktır.


    Lütfen bu tür mesajları yazmamaya özen gösteriniz.


    İyi forumlar,

  • beIN CONNECT için yeni bir arayüz çalışması yapılıyor.

  • arkadaşlar...dijitürk üzerinden yayın yapan beinconnect kanallarında filimlerin erotizim görüntüleri sansürsüz ekrana yansırken beinmovies kanallarında mağalesef cinsellik sahneleri kesintiye uğrayabiliyo yani niçin böyle oluyo sizce fikrinizi merak ediyom...Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) 

  • Merhaba,


    Arkadaşlar Bein Connect'ten maç izliyorum bunu yapabilmem için önce TV'de ki yayını kapat seçeneğini onaylıyorum daha sonra maçı izledikten sonra Uydu yayınını aç'a basıp kapatıyorum ama TV'de maç açılmıyor hatta o gün TV'den izlemesem bile ertesi gün aynı sorun oluyor.


    Bir de müşteri hizmetlerine eskisi gibi ulaşamıyorum. Kanser ediyor adamı.

  • Tvde ücretsiz bazı kanallar açılmıyor siyah ekran çıkıyor bilgisi olan var mı
  • merhaba arkadaşlar evimde 2 adet üyelik var 1 tanesi modül diğeri recievrlı üyelik kartlarını değiştirip kullanabilirmiyim acaba?modüllü üyeliğin içeriğini recieverda kullanmak istiyorum olur mu kartı değiştirip?

  • Merhabalar, Aile evindeki receiver ethernet ile Digiturk portal'a bağlanamıyor. Açıkcası son 2-3 yıldır hiç bir ilgim yok ama evdekiler izleyecek bi şey bulamadığından dolayı şu sıralar bağlanmak istiyorlar. Gittiğim test ettiğimde kabloda bir sıkıntı görmedim, fakat nedense receiver internete bağlanmıyordu. Acaba nedeni ya da çözümü var mı

  • arkadaşlar...dijitürke 2021 yılında yeni kanallar gelsin platforma eklenmesini istediğim dünyaca meşhur kanallar şöyle:...axn crime...cinemax...redbull channel...vevo music...nasa tv...victoria secret channel...jasmin tv...hepsini ve daha fazlasını uydu alıcıma kayıtlı iptv paneli üzerinden seyrediyom...Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) 

  • uzun bir süredir kumandayı değiştirmeme rağmen kanalları değiştirirken başka kanallara geçme problemi yaşıyorum.ek olarak kutu üzerinden bein connect uzun süre izlendiğinde donma meydana geliyor fişi çıkarıp takmadan kutu cevap vermiyor ve yine connect'te dizilerde veya filmlerde ara ara ses gidip geliyor. sanırım kutu eskidi o yüzden bu problemler oluyor ,kutunun modeli 9504HD.şimdi taşınma arefesindeyiz yeni taşınacağımız yere kablo çekilmesi gerekiyor bu yüzden digitürk'ü arayacağım fırsattan istifade kutuyu da değiştireyim diyorum ,acaba kutu değişimi ücretsiz mi yapılıyor ve problem çıkarmadan hd yayınlar ve bein connect için hangi model kutuyu tavsiye edersiniz.

  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.