Bildirim
digiturk çanağı ile turksat izlemek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
çanak anteni turksata doğru ayarla aratma yap bu kadar
_____________________________ -
hacam çatıda veya durduğı yerde türksata bakan bir çanak vardır. aynı yönde doğuya doğru çevir. Kıble ye bakar daha çok
Ayrıca LNB ayarınıda değiştirmelisin

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir. -
neden izlemesin ne farkı var diğer receiverlardan
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
o kutu ile turksat izlenmiyor.uyduyu turksata çevirip kanal arasanız bile
-
İzleniyor ama kanallrı en arkaya atıyor bende var izliyorum...
_____________________________ -
Arkadaşlar benim oturduğum evde sitenin kendi anteni var digitürk aldığım zaman sadece recever getirip bağladılar..ben bu receverdan(9001) türksatı nasıl seyredebilirim _____________________________ -
yokmu bunların cvp DT cilerr?*?* _____________________________ -
konuya gerekli cevap zaten verilmiş _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: maviadam
yokmu bunların cvp DT cilerr?*?*
daha nasıl bi açıklama bekliyorsunuz ki_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
izleniyormuş arkadaş yanlış bilgi verme bende digitürkün en küçük çanak anteni var kablosuyla birlikte duruyo sadece bi rece lazım iptal ettirmiştim tabiki recevirede satmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 27 Haziran 2012; 15:05:35 >_____________________________ ... -
quote:
Orijinalden alıntı: kötü_ben
quote:
izleniyormuş arkadaş yanlış bilgi verme bende digitürkün en küçük çanak anteni var kablosuyla birlikte duruyo sadece bi rece lazım iptal ettirmiştim tabiki recevirede satmıştım
kutu ile izlenmiyor dedim..çanak anteni ile izleniyor tabi ki bende o ufacık çanak ile en yüksek sinyali alıyorum tüm kanallarda_____________________________ 
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir. -
quote:
quote:
quote:
kutu ile izlenmiyor dedim..çanak anteni ile izleniyor tabi ki bende o ufacık çanak ile en yüksek sinyali alıyorum tüm kanallarda
tmm benide tedirgin ettin bu aralar gidip bi next star 7500 ci alcam 50 tl ye bitane buldum çanak anteni nasıl ayarlıyacağm onu bilmiyorum bi bakıcaz olmazsa birilerini çağırcaz çatıda çok pis eğim var korkuyorum_____________________________ ...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
kutu ile izlenmiyor dedim..çanak anteni ile izleniyor tabi ki bende o ufacık çanak ile en yüksek sinyali alıyorum tüm kanallarda
tmm benide tedirgin ettin bu aralar gidip bi next star 7500 ci alcam 50 tl ye bitane buldum çanak anteni nasıl ayarlıyacağm onu bilmiyorum bi bakıcaz olmazsa birilerini çağırcaz çatıda çok pis eğim var korkuyorum
çanak yönünü ve eğimini etrafındaki uydulara bakarak ayarlayabilirsin..sonrada lnb ayarı yapman lazım..bunun için yukardaki resimdeki gibi lnb yi kendi etrafında çevirip uygun pozisyona getirmen lazım...önceden kanalları yüklet.skyturk ntvspor vb. hassas ayar gerektiren kanallara (tabi benim zamanımda bunlarla ayarlıyoduk, kaliteyi yükseltmiş olabilirler) getir uydunu ve ayar çek..yayın gelince tamamdır_____________________________ 
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler