|
Merhaba yeni eve taşındım hali hazırda kullandığım uydunet ve kablotv sözleşmemi buraya taşıdım gelen arkadaşlar bağlantıyı yapıp gittiler. Ama kablotv hd kutusunu kullanmak istemiyorum TCL televizyonum mevcut kumanda tanıtımı yapamadım bazen uydu alıcısı kapanıyor tekrar hdmi geçisi falan bana saçma geliyor artık tek kumanda olsun istiyorum ve kablotv yayınları bana yavaş geldi ( ekipler gelmeden önce merkezi sistemi denedim daha başarılı ) , bir kaç konu ve başka internet sitelerinde gezinti sonrası çeşitli yöntemler gördüm ama aklımın almadığı kısımlar olduğu için konu açmak istedim. Öncelikle evde 1 buat tan anten kablosu geliyor yeşil kablo beyaz kabo ile tv ünitesinin arkasından çıkıyor. ![]() Tv ünitesi arkasında çıkan kablo ile ekipler çoğaltıcı koyarak modem ve uydualıcısı kablolarını gönderdi ben artık uydualıcısına gelen kablodan veya ana kablodan dahi merkezi sistem yayın alamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. ![]() amacım komple kablotv alıcısını kutusuna koyup kaldırmak sadece modem hali hazırda kullanacağım belki ilerleyen aylarda iptalde ederim çünkü binada fiber altyapısı var şuan fiyat alternatifi yüzünden devam etmek durumundayım. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 27 Eylül 2025; 16:49:27 > |
|
|| Ryzen 5 1600 || ASUS Prime x370-PRO || Wraith Spire || MSI GTX1080 Gaming X 8G || GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z 3000Mhz CL14 || Samsung 1TB HD103SJ Sata II 32 MB(Yedek)-Samsung 750 Evo 120GB(Sistem)-2xSeagate Barracuda 1TB Raid0(Oyun) || Corsair RMx650 || NZXT S340 White || AOC G2460PF 24-Inch 144Hz FreeSync || Galaxy S6 ||||Yedek Sistem: || Intel Core i5 2500k @ 4.1 Ghz || MSI P67A-C45(B3) || Thermaltake Contac30 |||| Kingston 8GB (2x4GB) Hyperx 1600MHz CL9 || || Thermaltake Litepower 600W PSU || Thermaltake V3 Black Edition |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı