Şimdi Ara

Digitimes: İlk bileşenler hazır; yeni iPad 3-4 ay içerisinde satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni yıla yaklaştığımız bu günlerde kullanıcıların beklemeye başladığı 3.Nesil iPad hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Uzakdoğu'nun önemli yayın organlarından Digitimes'ın endüstriyel kaynaklarına dayandırdığı haberine göre yeni iPad önümüzdeki 3-4 ay içerisinde (yani geçtiğimiz iki yıldaki gibi Mart-Nisan döneminde) kullanıcıların ellerinde olacak.

Bileşen üreticilerin 3.Nesil iPad için hazırladıkları parçaların tedariğine başladığını ve yaklaşık 3-4 ay sonra yeni iPad'in raflardaki yerini alacağını ifade eden Digitimes, iPad 2'nin üretim kapasitesinin ise bu çeyrekte 14-15 milyonda olacağını; ancak 2012'nin ilk çeyreğiyle birlikte bu hacmin 4-5 milyona düşürüleceğini belirtiyor. Aynı dönemde 9,5-9,8 milyon yeni iPad üretimi beklendiğini de sözlerimize ekleyelim.

Diğer taraftan Çin merkezli Commercial Times'da analizi yayınlanan Citigroup analistlerinden Kevin Chang ise, Foxconn Electronics'in yeni iPad'in montajına Ocak ayında başlayacağını ve Şubat ayından itibaren üretim hacminin hızlı bir artış göstereceğini söylüyor.

• bu haberler artık standartlaştı iyice. 1 iphone 1 ipad yıllık bekliyoruz.
  • Ciddi ciddi ipad2 alacaktim ama ekran cozunurlugunun artacak olmasi sirinin ihtimal montesi gibi secenekler beni 4 ay beklemeye zorluyor

Napak bekliyecez

Cok deli alet olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersene aynı muhabbet yok yok 4 ay sonra deil yarın çıkıyor elinizi çabuk tutun stoklar bitmeden ahahahahh.
  • Bence ekran çözünürlüğü artmaz ve gerek de yok zaten. Ipad3'te işlemci hızı artmasından başka ne gibi yenilik gelebilir merak ediyorum açıkçası. Ipad2 zaten nerdeyse mevcut bütün gelişmiş teknolojileri kullanıyor.
  • Bence bu haberin yapilmasi lazim turkiyede asgari ucretle calisip butun hayatini bu aletlere harcayan tipler var (dikkat edin tip diyorum cunku bunun hic bi turlu mantikli aciklamasi olmaz!) Bu adamlar 4 ay sonraya anca biriktirirler bu aletin parasini iste simdiden baslayin biriktirmeye diyolar :)
  • ekran çözünürlüğü ve işlemci gücü artarsa yaza alırız bi tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacaklar şimdiden sıraya girsin.
  • ekran çözünürlüğünü artırmak, işlemciyi güçlendirmek gibi update ler her zaman pil perf. olumsuz etkileyen durumlar.

öncelikle pil işine çözüm bulunmalı.

hücre sayısı daha fazla olan yeni nesil pillere yönelinmeli.
  • Pil süresini arttırsınlar.
  • Yeni ipad3 için gerekli teknolojik alt yapıya bence henüz ulaşılmadı. Buda muhtemelen ipad2s olur ipad2 nin updated versiyon yani. Şu lipo veya lifo2 piller hala istikrarlı düzeylere gelmedi yoksa cok hafif ve yüksek amper üretebiliyorlar.
  • en mantiklisi teknolojinin hep 1 yil gerisiden gitmek fiyatlar neredeyse yariya düsüyor ... sonucta okadar ilerleme varki fazla hizli islemciye ve bir kac ufak degisikliye 2 kati para vermek mantikli degil
  • bence de ipad 2s çıkar
    ipad 3 e 3D görüntüyle gelmesi daha iyi bir reklem olur
    düşünsenize ipad 3D ne reklam ama :D
  • Zaten 3D olmazsa, ipad2 herşeye yetiyor da artıyor bile... Çözünürlük artışı hiçbir anlam ifade etmez 10" te...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Zaten 3D olmazsa, ipad2 herşeye yetiyor da artıyor bile... Çözünürlük artışı hiçbir anlam ifade etmez 10" te...

iphone 4 ile gelen retina display çıkmadan öncede bu söylemler vardı.. bu kadar kaliteli görüntüye telefonda ne gerek var diye =)
    şimdi herkes retine display muadili ürün çıkartiyor
  • her ne kadar iphonea çok karşı biri olsam da gerek ipad gerekse macbook air ile orijinalliğini gösteriyor. bi ipadden önceki tabletlere bakın bir ipadden sonraki modellere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • İpad2 nin fiyatının düşmesi açısından iyi bir gelişme olur. Çok radikal değişiklikler olmaz ise ipad2 ile yoluma devam ederim, sadece işlemci ve siri gibi özellikler eklenirse 4. nesili beklemeyi düşünüyorum.
  • umarım nisandan önce piyasaya çıkar, almışken bunu alırız...
  • Benim en büyük beklentim, ekran çözünürlüğünün artması, kamera kalitesi azcık artsa birde türkçe siri gelirse tadından yenmez...
  • ne boş bir alettir İpad dik tuttuğuzuda karekterler bozuluyor yatay tutunca okuanbilir oluyor?

milyarlık alette böyle saçmalık olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.