Şimdi Ara

Diferansiyel denklem ödevini yapabilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diferansiyel sınavım kötü geçtiği için hoca ödev verdi ama diferansiyelden anlamadan 200 e yakın diferansiyel denklemi çözmem zor. Bu işi yapacak arkadaş varsa ücretiyle beraber özel mesaj gönderebilir mi? Diferansiyel denklemler birinci mertebeden hoca sadece adım adım çözümünü istiyor.

• mühendislikmi okuyorsun ? tıp okuduğum halde bi kaç arkadaşıma yardım etmiştim o konuda. çok zevkli ve eğlenceli neden kötü geçti ki?
  • Mühendislik okuyorum. Türev integral altyapım olmadığı için sınavımda kötü geçti :( ve bu ödevi kısa süre içinde tamamlamam lazım. Şimdi final için türev integral toparlamaya çalışıyorum.
  • Benimde bu gün diferansiyel denkl. vizesi vardı, benimde kötü geçti hacı ya

Birinci mertebe yine biraz kolayda, şu kuvvet serileri laplace , yüksek mertebeden falan karışık işler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirb

Mühendislik okuyorum. Türev integral altyapım olmadığı için sınavımda kötü geçti :( ve bu ödevi kısa süre içinde tamamlamam lazım. Şimdi final için türev integral toparlamaya çalışıyorum.

ne muhendıslıgı ve nerde okuyon sen:s

unıde odevmı verılır ya kotu gectıyse kalırsın bitti
  • y’ tanx sin^2y = sin^2x + cos^2y

ydx + (y-x)dy = 0

Gibi bir sürü denklem var :)
  • quote:

y’ tanx sin^2y = sin^2x + cos^2y

ydx + (y-x)dy = 0

MATLAB , EquationSolver vs... tarzı bir program indir netten... Ver onlara çözsün, sen neden uğraşırsın ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

ydx + (y-x)dy = 0

MATLAB , EquationSolver vs... tarzı bir program indir netten... Ver onlara çözsün, sen neden uğraşırsın ki ?

dimi, bence türev integralde ogrenmeyelim casionun ileri seviye hesap makineleri çözuyor onlar yapsın...
  • quote:

quote:

ydx + (y-x)dy = 0

Bu programlar adım adım çözüm saglıyor mu?
  • Up
  • quote:

quote:

ydx + (y-x)dy = 0

Adama bak yaw ne diyo :) sınavada MATLAB la girer. senin dediğin programlar artık modellenmiş ve denklemi çıkarılmış karmaşık sistemlerin çözümünde kullanılır. diferansitel dersindeki temel diferansiyel sorularında ya da bu konuyu öğrenmede değil.

valla bende 300-400 sayda diferansiyel notu varda o kadar soru yok. 200 soru demişsin bide.. hocada sorunlu arkadaş baksana. adam gibi 10 soru çözdür temelini alırsın. ama sen türev integralde sorunum var diyosun... boşuna uğraşma derim bunları öğrenmeden. 1. dereceleri birazcık kapsan bile bunun ileri seviyesi var. laplace ı var. o yüzden otur adam akıllı türev integrali öğren. yoksa bu dersi unut. ödevi başkasına yaptırmak çare değil finalde ne yapacağında belli..

• sana nasıl çözüleceğini öğreteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

sana nasıl çözüleceğini öğreteyim

Şu ana kadar pek anlayamadım diferansiyeli. Öğretebilirsen çok güzel olur :)
  • biri dif mi dedi aslında cok kolay bi derstir yalnız hocanın saglam anlatması lazım..
    biz okulda bu derse mat3 deriz. birde mat4 vardır allahtan ikisinide gectim kurtuldum bu derslerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

biri dif mi dedi aslında cok kolay bi derstir yalnız hocanın saglam anlatması lazım..
    biz okulda bu derse mat3 deriz. birde mat4 vardır allahtan ikisinide gectim kurtuldum bu derslerden

İbrahim hocadan alıp da ikisini de geçmek, bravo :))
  • fizik ağırlıklı mühendislikler hangileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

biri dif mi dedi aslında cok kolay bi derstir yalnız hocanın saglam anlatması lazım..

vay paü densin galiba.. dif i sevketten bilegimin hakkıyla gectim mat4 ü ise ilk yaz okulunda aldım ibodan ve ilk alısımda gectim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

vay paü densin galiba.. dif i sevketten bilegimin hakkıyla gectim mat4 ü ise ilk yaz okulunda aldım ibodan ve ilk alısımda gectim

Evet, gıda 1. öğretim 3. sınıf

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

fizik ağırlıklı mühendislikler hangileri

makina insaat tekstil. metalurji malzeme ve mekatronik hakkında bilgim yok ama saydıgım ilk 3 derste hayvan gibi fizik dersleri var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

fizik ağırlıklı mühendislikler hangileri

makina insaat tekstil. metalurji malzeme ve mekatronik hakkında bilgim yok ama saydıgım ilk 3 derste hayvan gibi fizik dersleri var..

fiziğim matematikten daha iyi
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.