Şimdi Ara

### Diego Milito ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe Guiza'yı 14 milyon Avro'ya aldığında Genoa Milito'yu 10 milyon Avro'ya almıştı.

Zaragoza'da ve Genoa'da çok iyi işler çıkarttı.

Bir santrafor nasıl olmalı, sorusuna sahada en iyi cevabı veriyor. İtalya Kupası'nda Roma'ya, son hafta maçında Siena'ya, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern'e gol atarak (ki daha öncesinde de çok önemli maçlara damgasını vurmuştur) kalitesini ortaya koymuştur.

Top kontrolü, bire birdeki etkinliği, kendine pozisyon yaratmadaki ustalığı, son pozisyonlardaki bitiriciliğiyle herhalde her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği santrafor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 23 Mayıs 2010; 0:04:37 >

• ben bu adamı zaragoza'dan beri izlerim. Hatta zaragoza'dayken allah allah bu adamı niye görmüyo büyük kulüpler diyordum çünkü 1.sınıf bitirici forvet özelliğini orada da gösteriyodu.

bugün oyundan çıkarken ki istatistik her şeyi özetliyo aslında

shots on target:2

goals:2
  • Türkiye'de olsa açık ara gol kralı olurdu..

Genoa'da durumu belliydi zaten yaşı genç olmamasına rağmen çok gol atıyordu.. Hatta Fm oynayanlar bilir takıma al gerçek hayattaki gibi her maç golü vardı..

Inter aldı gollerine devam etti.. Zaten bu performansı olmasa Arjantin'de kadroya giremezdi..

Bence şuan ki durumu ile forvet statüsünde oynayan Agüero'dan kat kat iyi oynuyor..
  • Golcü sözcüğünün eş anlamı Diego Milito'dur.
  • Adam son vuruş ustası. Her hareketi bilinçli.
  • Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe Guiza'yı 14 milyon Avro'ya aldığında Genoa Milito'yu 10 milyon Avro'ya almıştı.

Zaragoza'da ve Genoa'da çok iyi işler çıkarttı.

Bir santrafor nasıl olmalı, sorusuna sahada en iyi cevabı veriyor. İtalya Kupası'nda Roma'ya, son hafta maçında Siena'ya, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern'e gol atarak (ki daha öncesinde de çok önemli maçlara damgasını vurmuştur) kalitesini ortaya koymuştur.

Top kontrolü, bire birdeki etkinliği, kendine pozisyon yaratmadaki ustalığı, son pozisyonlardaki bitiriciliğiyle herhalde her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği santrafor.

Vay avatarım. Valla gören herkes hayran kalıyor bu adama. Ezelen beridir hastasıyım. Inter'e gelince çok sevinmiştim. Hastası olduğum oyuncu hastası olduğum kulübe gelmişti nihayetinde. Başka bir topikte yazdığımı yineleyeyim; Dilerim Zanetti gibi 36 yaşına kadar oynar da 6 sene daha izleriz bu büyük yeteneği.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rodrigo Tabata?
    6 yıl önce açıldı
    Gylfi Sigurðsson - Yeni Rivaldo
    14 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İbo İnter'deyken esamesi okunmuyordu. Milito'yu tanımayanlar bu sene tanımış oldu. Şimdi kıymet taşı oldu.
  • bana sorsalar militomu agueromu kesinlikle aguero derim gerçi ikisi farklı tarzda forvetler ama genede aguero derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

bana sorsalar militomu agueromu kesinlikle aguero derim gerçi ikisi farklı tarzda forvetler ama genede aguero derdim.

Agüero yaş itibariyle daha değerli bir oyuncu olabilir.

Ama iş üretkenliğe, sonuca gelince (bugün itibariyle) Diego Milito dünyanın en iyi santraforudur.

Agüero iyi bir forvet olabilir. Ama iş gol atmak olunca Milito'nun yanına bile yaklaşamaz.
  • iyiki fener almadı milito yu, yoksa böyle bir adam daha heba olacaktı
  • En underrated forvetlerden.
    Bayern'e ne sallamıştı finalde goller aklımda hala.Ceza sahası içinde müthiş bitirirdi forvet dediğin böyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bana sorsalar militomu agueromu kesinlikle aguero derim gerçi ikisi farklı tarzda forvetler ama genede aguero derdim.

Ama iş üretkenliğe, sonuca gelince (bugün itibariyle) Diego Milito dünyanın en iyi santraforudur.

Agüero iyi bir forvet olabilir. Ama iş gol atmak olunca Milito'nun yanına bile yaklaşamaz.

bu bir dramdır.
  • 5 yillik hort.

• Milito - Eto'o - Sneijder

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

quote:

bu bir dramdır.

Doğru söylemiş. Şuan piyasada milito gibi tek Adam lewandowski. İbrayı ayrı tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 29 Aralık 2015; 19:12:14 >

• Forvetin tanımı bu adamdır.

• Gözlerim yaşardı Anılar gözümde canlandılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Milito - Eto'o - Sneijder

Eto antalya
    Sneijder Pandev gs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.