Bildirim
Didier Drogba'nın Florya'da Fatih Terimle Buluşma Görüntüleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Bu arada Bülent Tulun'la Fatih Terim arayı yapmış heralde öpüşüp koklaşıyorlar -
-
Drogba'nın ses de ses hani. Sesi kalın olanın ... -
-
-
İzleyememiştim, teşekkürler linkler için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
İzleyememiştim, teşekkürler linkler için.
Rica ederim hocamDidier drogba snijder kadar ilgi görmesede yinede baya bi taraftar vardı karşılayan
-
Bülent Tulun'da 5 dk ayrılmadı yanından. yapıştı resmen -
-
Bunlar basit transferler değil kesinlikle, bambaşka anlamları var.
Yeni nesil Galatasaraylı olacak bundan sonra taraftar sayısında çok çok öne geçecek cimbom. Fenerbahçe ve Beşiktaşın başkanlarının kıskançlık söylemlerinin altında bu yatmakta işte.
Fanatik fenerli Ömer çavuşoğlu bir konuşmasında, uefayı aldığımız gece çocukları izlemesin diye tvyi kapattığını söylemişti çocuklar GSye kayar diye.
Yaş, uyum vs. hepsi ayrıntı drogba ve sneijder demek Dünya genelinde GSnin büyük reklamı demektir. Sadece Türkiyede değil afrikada ve asyada da çok büyük kitlelere ulaşacağız, tıpkı geçmişte uefayı aldığımızda olduğu gibi . -
FT gerçekten çok mutlu gözüküyo uzun zamandır böyle görmemiştim sneijder transferinde bile -
-
Keşke Albayrak yanına otursaymış diye düşündüm bir an..Sevinirdi falan daha sahaya çıkmadan sakatlanırdı adam -
-
-
-
Benzer içerikler
- beko boykot mu
- forma imza kalemi
- formadan isim silme
- milenyum kupası
- ultraslan hangi tribünde
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X