Şimdi Ara

Dick Advocaat iki transfer istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emenike kadro dışı, Van Persie sık sık sakatlanıyor, Sow kiralık, Fernandao yetersiz... Dick Advocaat'ın bu raporu sonrasında Fenerbahçe oyun kurucunun yanında bir de forvet transferi yapmaya karar verdi.

Fenerbahçe sezonun ikinci yarışında 3 kulvarda birden yarışı sürdürebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dick Advocaat’ın raporu doğrultusunda arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertli Yönetim’in ilk 2 hedefi; santrafor ve orta saha oyuncusu…

Kadro dışı bırakılan Emenike, sık sık sakatlanan veya haftada 2 maçı kaldıramayan Robin van Persie ile gözden çıkarılan Fernandao nedeniyle gol yollarında etkili bir isim aranıyor. Sow’un da kiralık olduğu ve Haziran 2017’deki akibeti belli olmadığı için bu durum da göz ardı edilmiyor. Ayrıca, topu rakip alana hızlı taşıyacak ve oyunu çift yönlü oynayacak bir orta saha oyuncusu için temaslar hızlandı. Süratli kanat oyuncuları Lens ve Volkan Şen’e ayak uydurabilecek kalitede bir orta alan oyuncusu için Yönetim’in ismini sır gibi sakladığı sürpriz bir futbolcunun devre arasında transfer edilmesi bekleniyor.

Sizce kim gelmeli ?

• forvet için sow rvp fernandao gibi yeterli bi forvet hattı var. sol kanatta volkan ve aatif dönüşmeli oynuyor. asıl sorun solda. ve bi orta saha bir sol kanat almadan ne lig yarısında ne avrupada martı görmemiz zor.
  • 10 numara yerine kanat alir aatifi 10numara kullanirim ben olsam. Rotasyon yapilacagi zaman da salihi kullanirim.

Transfer

Transfer Atif Lens
  • rvp

x alper lens

topal souza

tek transfer bizi şampiyon yapar,

transfer olmasa da şampiyon olacağız ayrı,
  • Forvet bencede lazım rvp 3 e 5 e bakmadan satilmali Fernando yi alıp webo yu yollamak hataydı ferdide satilmali keza Emenike de 3 e 5 e bakılmadan yollanmali ama en önemli transfer ortasaha tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

10 numara yerine kanat alir aatifi 10numara kullanirim ben olsam. Rotasyon yapilacagi zaman da salihi kullanirim.

Transfer

Transfer Atif Lens

evet forumun duayeni konuştu.

çok biliyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Forvet bencede lazım rvp 3 e 5 e bakmadan satilmali Fernando yi alıp webo yu yollamak hataydı ferdide satilmali keza Emenike de 3 e 5 e bakılmadan yollanmali ama en önemli transfer ortasaha tabi ki

"3-5'e bakılmadan yollanmalı."

Gören de sanar ki adam takıma zarar vermiş.

Bir de 29 yaşındaki her hava topunu arkadaşına indirebilen adam yerine, 34 yaşındaki Webo'yu istemiş.

Çözdüm ben seni, sen arapçı değil zencicisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 26 Aralık 2016; 15:27:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin hoca boş beleş bi amcaya benzemiyor. Gidip de 10 numaraya para bayılmaz, 8 numara aldırır. Dünya futbolu artık kanat oyuncularına ve ortasaha orta mevkiinde oynayabilen oyunculara yatırım yapıyor, klasik 10 numara devri kapandı.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Zencici olsam Emenike yollansin demem sayın pembe ama sen zencici olabilirsin Takima zarar vermek göreceli bir durum Emenike gibi huzur bozarsin gol atamıyor ama atsa bile takıma zarar verebilirsin veya rvp gibi bir isim olabilirsin ama vücudun kaldırmıyor diye bir maç oynatip bir maç bekletmek durumunda kalırsın veya hiç olmadık zamanlarda sakatlanip takımı yanlız birakabilirsin veya ilk 15 dk da sakatlanıp hocanın tüm planlarını bozup üstüne 1 oyuncu değişikliğine neden olabilirsin bu da takıma zarar vermektir. Ferdi webo olayına gelirsek ferdiye bonservis verdik elimizde hali hazırda webo varken hiç gerek yoktu ferdi anca yedeği olur bu takımın webo da zaten yedek için gayet kalifiye bir forvetti. Kız arkadasima açıklar gibi acikladim sayın pembe umarım anlamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fernandao kötü topcu degil fener harcadı onu kullanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

rvp

x alper lens

topal souza

tek transfer bizi şampiyon yapar,

transfer olmasa da şampiyon olacağız ayrı,

Her sene olduğu gibi yine 2.oluruz.
  • Lens ne olursa olsun alınmalı bakın bu adamı kaçırırsak çöküşe geçeriz . Ozan'a Mehmet topuz gibilerine verilen parayı düşünün bir de bu adamı düşünün . Bir forvet ve bir orta saha yeter .
  • fernandao satılmalı diyenler boş konuşuyor.düşük maliyetli yedek kalmayı kabullenmiş bir pivot forvetin elinin altında olması her zaman iyidir.en kötü ts maçı gibi önde baskı yediğimiz maçlarda topu ilerde tutmamıza yardımcı olur.
    emenike satılırsa rvpyle gelen ekstra maaş yükü de hem rahatlar.
    olursa bir 10numara kiralık çok güzel olur.kanatlar da çok alternatif var zaten.ama hocanın kafasında bir tane daha lensi varsa o da kiralanmalı.
  • Şampiyon olmak için Banega(Emre), Arfa ve bir forvet alınmalı. Fernandao değil Rvp satılmalı yerine Niang gibi bir forvet alınmalı.

Sow zaten Lens ile iyi anlaşmaya başladı birde onları oynatacak Emre gibi oyuncu alınırsa Banega bu iş için biçilmiş kaftan.

Wiel satilmamasi halinde bu 3 futbolcu bize çağ atlatır ve takımın eksik yönü sol kanat olur o da çok problem olmaz.

Volkan

Şener(Wiel), Kjaer, Skrtel, HAK

Souza, Banega

Lens, Arfa, Sow

X

Bekler biraz sırıttı ama olsun o kadar :)
  • Hocanın oyuncu konusunda iyi tercihler yapacağına inanıyorum.
    Takımın bir sürü kanat oyuncusu var, Lens' e ne gerek var diyordu bazıları. Kanat nasıl olurmuş bize gösterdi adam. Lens'ten sonra öbür kanadın hiç işlemediğini gördük açık seçik. Bir kanat takviyesi ve bir box to box ortasaha transferi bekliyorum.

"Takımdan ayrılacakların durumu" diyor Advocaat.
    Fernandao'nun transfer söylentisi var. Bunu ve Vdw kastediyor muhtemelen. İkisi birden ayrılırsa yerlerine transfer gelebilir.

Emenike zaten yine kiralandı.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Banegayı 30 dan aşşağıya alamazsın.
  • Onu bunu bilmem transferlerde Advocaat'ın istediği oyuncuları alsınlar.Bize de izlemek kalsın sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.