Şimdi Ara

DICE, Medal of Honor'dan elini çekti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DICE'ın önemli ismi Karl Magnus Troedsson, Eurogamer'ın İspanya sitesine röporaj vermiş. Magnus'a sorulan sorular arasında Medal of Honor da yer alıyordu. Yeni bir Medal of Honor oyununda DICE'ın görev alıp, almayacağı sorulmuş. Magnus, ekip olarak Battlefield serisini hazırladıklarını belirtirken, büyük ihtimalle yeni Medal of Honor'da görev almayacaklarını belirtmiş. "Yine de kesin konuşmayayım" demeyi de ihmal etmiyor.DICE, son geliştilen Medal of Honor oyununda multiplayer kısmı hazırlamıştı. Senaryo modunu ise, EA'in diğer stüdyosu Danger Close geliştirmişti.
    .
    http://www.merlininkazani.com/DICE_Medal_of_Honordan_elini_cekti-haber-44286p1.html

• İyi yapmışlar, sadece single yapsınlar.
  • Şuan piyasada olan medal of honor un server kalitesi hiçbir fps de mevcut degil.Moh un zamana ihtiyacı var online kitlesi için nasıl bir bf yıllardır cod a yetısmeye calısıyorsa moh unda bu konuda katledicek uzun yolu var EA bu oyunu dahada iyileştirebilir.
  • Bence Medal of Honor özüne dönmeli ve tekrar 2 .Dünya Savaşı konulu tarihsel oyunlar yapmalı...Bu oyunun Playstation 1 de ilk çıktığında bu kadar ilgi çekmesinin nedeni tarihsel bir konuyu oldukça başarılı bir atmosfer içinde vermesiydi..Artık farklı bir ekip tarafından (Bu tür filmlerin duayenlerinden Steven Spielberg ve Tom Hanks'dan) da destek alınarak ve popüler oyun motorlarından biri ,mesela Crysis 2 motoru, kullanılarak oldukça etkileyici atmosfere sahip olan 2. Dünya Savaşı oyunu çıkarılabilir...Oyuncular arasında yaygın bir düşünce vardır:''Artık 2. Dünya Savaşından bıktık'' Ben de artık şu modern savaş temalı oyunlardan bıktım....
  • Kesinlikle bencede 2. dunya savasi temali bir oyun uzerinde calisilmasi onem arzediyor. Hatta efsane gunleri geri getirebilecek ve MOH oyununu efsane yapmis ekibi oyunun basina getirseler hic fena olmaz. MOH oyununu efsane yapmis olan gercek infinty ekibinden baskasi degil, Zampella, West ve ekibinden bahsediyorum. infinty den ayrilip EA catisi altinda yep yeni Respawn Entertainment sutudyolarini kurup yeni bir FPS oyun uzerinde calistiklarini biliyoruz. Aslinda Medal of Honor'i eski gunlerine getirebilecek yegane eki Respawn Entertainment.
  • moh eski 2.dünya savas konulu oyun yapsin alirsam ve oynarsam essegim, bana 2.ci dünya savasi demeyin kusacam, sizde de ne mide varmis 2.dünya savasi sevenler dernegi ,
  • Ben cok begenmıstım 2010 dakı oyunu burada kımse begenmemıs sanırım hayret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi türlü denk gelip oynayamadım ki
  • Medal of Honor çok güzel bir oyundu şahsi fikrim olarak. DICE online işinde usta bir firma. Umarım arada destek verirler.
  • MoH oyuncuları için kötü bi haber.
  • Fps oyunları tarihinde hep çok ayrıntılı modern oyunlar gördü 2.dünya savaşı yeterince güzel işlenemedi. 2. Dünya savaşı oyunları bekliyorum. Moh'da inşallah bunlardan biri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Ben cok begenmıstım 2010 dakı oyunu burada kımse begenmemıs sanırım hayret.

pc de az oynamıştım ve sesler çok hoşuma gitmişti
    ps3'e almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

ps3'e almayı planlıyorum

ben ay basında alıcam gecen senenın oyunuda olsada gec deyıl almak ıcın..
  • quote:

quote:

quote:

ps3'e almayı planlıyorum

Hiçbir oyun için geç değil 100 tl vereceğime bekler 30 tl veririm ondan daha iyi
    her türlü zevkimi alırım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ps3'e almayı planlıyorum

Hiçbir oyun için geç değil 100 tl vereceğime bekler 30 tl veririm ondan daha iyi
    her türlü zevkimi alırım..

Haklısın.

• Medal of honor un sınglesini bitirdim kısada olsa güzeldi, online modu şuan her oyunla yarışır ben çok zevk aldım. Forumda medal of honor oyunu olan bulsam online modu için çıkan 2 DLC alırdım. O derece keyif verici bir online modu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez21

Medal of honor un sınglesini bitirdim kısada olsa güzeldi, online modu şuan her oyunla yarışır ben çok zevk aldım. Forumda medal of honor oyunu olan bulsam online modu için çıkan 2 DLC alırdım. O derece keyif verici bir online modu var.

DLC ler hakkında bılgı verırmısınız ? oyunu almayı dusunuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez21

Medal of honor un sınglesini bitirdim kısada olsa güzeldi, online modu şuan her oyunla yarışır ben çok zevk aldım. Forumda medal of honor oyunu olan bulsam online modu için çıkan 2 DLC alırdım. O derece keyif verici bir online modu var.

DLC ler hakkında bılgı verırmısınız ? oyunu almayı dusunuyorum

Online modu güzel olmasına güzel ama az silah çeşiti var ve spawnkilling almış başını gitmiş beş kere arka arkaya öldürülürsen kumandayı fırlatmazsın inşallah. (not: patch gelmiş olabilir)
  • Moh severler icin kotu haber.Dice onlineda usta bir studyodur tabii elini cekmesi normal cunku bf3e odaklaniyorlar.Yeni mohta yakin zamanda cikacak yani zamanlari yok.
  • oyunun single'ı ile multisi arasında grafiksel olarak uçurum görmek istemediğim için oyunu direk sattım.
    senaryo modundaki savaş atmosferi müthiş,konuşmalar iç titretiyor her an yanında bir bomba patlayacakmış gibi hissediyorsun ancak multide spawnkill-dengesiz scorechainler ve karmaşadan oyun oynanmıyor.
    ama yalan yok single'ı mw1 den beri gördüğüm en iyi savaş atmosferini yaşatan singlelardan biri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.