Şimdi Ara

Dibe Vurmuşluktan Çıkışımı Anlatıyorum. EK PART 2 YAYINLANDI.Kızdan İntikam Alıyorum. Amacı Ne Bunun (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
82
Favori
17.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm atsana bi yada pm alanlar yollasın ss leri değişimi bi görek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Hocam dediğiniz gibi aşırı duygusalım. Kafama çok takıyorum herşeyi dediğim gibi genetik bizde sanırım olmuyor hep aklıma geliyor. Akşam diyorum ki değmez lan takma kafana yatağıma yatıyorum kendimle başbaşa kalınca gene aklıma geliyor sabah gene içimde bir umutla uyanıyorum çok tuhaf.

Dostum genetik değil emin olabilirsin. Yengeç burcunun başlıca özelliklerindendir duygusal ve merhametli olmak. Uyum sorunu buradan yola çıkıyor. Takıntılı derece de herşeyi düşünüyoruz 10 yıl geçmiş farketmez. O anı saniyesine saniyesine her an yaşama potansiyelimiz var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Hocam dediğiniz gibi aşırı duygusalım. Kafama çok takıyorum herşeyi dediğim gibi genetik bizde sanırım olmuyor hep aklıma geliyor. Akşam diyorum ki değmez lan takma kafana yatağıma yatıyorum kendimle başbaşa kalınca gene aklıma geliyor sabah gene içimde bir umutla uyanıyorum çok tuhaf.

Dostum genetik değil emin olabilirsin. Yengeç burcunun başlıca özelliklerindendir duygusal ve merhametli olmak. Uyum sorunu buradan yola çıkıyor. Takıntılı derece de herşeyi düşünüyoruz 10 yıl geçmiş farketmez. O anı saniyesine saniyesine her an yaşama potansiyelimiz var...

Burçlara inanmıyorum hocam ama cidden o özellikleride taşıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BarışN

Hocam yemin ediyorum aralıksız sonuna kadar okudum helal olsun diyorum.Senin konuyu okuyunca ayrı bir duygu patlaması yaşadım

Lise 2. sınıfa başladım bu sene geçen sene 1. sınıfta okulun başlarında ilkokuldan bir kız arkadaşım onun sınıfından bir kız ile bizim sınıfa gelmişlerdi muhabbet etmiştik kızı orda ilk gördüğümden beri hayranım diyebilirim geçen seneden beri bir türlü konuşamadım hep bir aksilik çıktı bu aralar selam filanda veriyo ilkokul arkadaşıma sorucam sevgilisi yoksa konuşucam artık

sevgilisi varsa da konuşun hocam kaybedecek birşeyiniz olmaz

Sevgilisi varsa konuşma. Erkek adam sevgilisi olan kızla gidip onu ayartmaya çalışmaz. Hee sen adam değilsen gidip konuşursun orasını bilemem. Şöyle düşün senin sevgilin var gelip erkeklerin onu ayartmaya çalışması hoş mu olur? Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

quote:

Hocam yemin ediyorum aralıksız sonuna kadar okudum helal olsun diyorum.Senin konuyu okuyunca ayrı bir duygu patlaması yaşadım

Lise 2. sınıfa başladım bu sene geçen sene 1. sınıfta okulun başlarında ilkokuldan bir kız arkadaşım onun sınıfından bir kız ile bizim sınıfa gelmişlerdi muhabbet etmiştik kızı orda ilk gördüğümden beri hayranım diyebilirim geçen seneden beri bir türlü konuşamadım hep bir aksilik çıktı bu aralar selam filanda veriyo ilkokul arkadaşıma sorucam sevgilisi yoksa konuşucam artık

Sevgilisi varsa konuşma. Erkek adam sevgilisi olan kızla gidip onu ayartmaya çalışmaz. Hee sen adam değilsen gidip konuşursun orasını bilemem. Şöyle düşün senin sevgilin var gelip erkeklerin onu ayartmaya çalışması hoş mu olur? Olmaz.

Sevgilisi olan kızla gidip konuştum şimdi ben adam değil miyim ? Hayır ne alakası var. ben sadece hissettiklerimi düşündüklerimi söyledim kızı ayarlama gibi bir durumum yoktu. ben kızla çıkarken başkası gelir der böyle böyle ben seviyorum seni der buna da saygı duyarım

• la amma kız meraklısısınız ya .

lise bitince geçer gençler , bunlar ortalama ergen TÜRK lise öğrencisinin yaşadığı şeyler.

Sen kendine güvenini kazanmışsın gerisi hikaye.Ama senin amacın kendine saygı duymak değil de kız ayarlamak olduğundan yine geri dönmüşsün.
  • Hocam okudum anlatımın uzun olmasına rağmen sıkıcı değildi güzel yazmışsın. zaten sen hayatında ki büyük sorunlardan birini ortadan kaldırmışsın bu bile yeter.SS de atarsan tam olucak hocam merak ettim vallaha
  • Sonuncusunu okudum sadece , o olmazsa başkası olur dert etme diyerek ayrılıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgilisi olan kızla gidip konuştum şimdi ben adam değil miyim ? Hayır ne alakası var. ben sadece hissettiklerimi düşündüklerimi söyledim kızı ayarlama gibi bir durumum yoktu. ben kızla çıkarken başkası gelir der böyle böyle ben seviyorum seni der buna da saygı duyarım

Söylemek problem değil haklısın da benim kastettiğim söylemek değildi. Bir kere söylersin sevgilim var der tamam başka da 1 kere bile olsa ilgilenmezsin o zaman problem yok. Ya da kız da seninle ilgileniyorsa dersin ki sevgilinden ayrıl önce, sonra konuşalım. Bunlarda sorun yok

• Suan hayatin nasil acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm

• Olum manyakmısınız lan siz kitap gibi bağımlılık yaptı la bu bitirdim bende bittim sevindim üzüldüm kardeş azimle .... betonu harbiden deliyormuş yazmaya devam et
  • 2-3 gündür birçok olay oldu gene bu kızla ilgili. yazarım bi ara
  • quote:

2-3 gündür birçok olay oldu gene bu kızla ilgili. yazarım bi ara

Ne oldu hocam merak ettik ?
  • kızı ayarladı kesin
  • yazayım bari. kız 1-2 gündür beni çok kesiyordu okulda ama ben bakmıyordum buna bugünde selim ile konuşmuşlardı selime sordum ne diyor diye demiş xx e bakıyorum falan ama o bana hiç bakmıyor batuhanda dedi merak etme kanka ayarlıcaz biz o işi olacak o iş falan dediler ben gene umutlandım artık.

sonra kız gene twitterden birşeyler yazdı en sonunda dayanamadım faceden yazdım buna ben seni hala seviyorum hiçbirşey değişmedi olmuyor okulda sana bakamıyorum konuşamıyorum benim olmadığın halde seni kaybetmekten korkuyorum falan dedim. baya konuştuk ama konuştuklarımızın anakonusu şuydu beyler kız diyorki benim için üzülme bende üzülüyorum. anlayacağınız bu kızla benim aramda hiçbirşey olamaz yani ben isterim ki olsun ama kız için olmaz. üzülmen beni üzüyor diyor her söylediği mesajta bunu kastediyor. gene attığı twitler vardı bugün konuşmadan önce onları yazarım isteyen olursa.

şuan ne hissetmeliyim onu bile bilmiyorum cesursun diyor bana kız bırak allah aşkına diyorum korkağım ben seni kaybetmekten umudumu kaybetmekten korktum. bu konuşmalar yaklaşık 30 dk önce oldu

• ee yok mu birşey diyecek ?
  • Bosver ustad sen istedigini yapmissin zayiflamissin ve herkesle muhabbetin var onemli olan bu gerisini bosver mutlaka cikar biri karsina

• quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Bosver ustad sen istedigini yapmissin zayiflamissin ve herkesle muhabbetin var onemli olan bu gerisini bosver mutlaka cikar biri karsina

seviyorum hocam ya kaç gündür unutacam unuttum diyorum pat gene olaylar oluyor gene umutlanıyorum seviyorum vazgeçemiyorum
  • Bunun nedeni daha once kizlarla pek yakinlasmaman istesem baskalari ile cikarim demissin tavsiyem bul birini takil bitaz belki onada asik olursun ve kizlara alismis olursun suan sevdigin kizla cikma ihtimalin yok gibi cunku sevgilisi var tavsiyem bul birini ve onunda ogrenmesini sagla ama bakismalara devam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.