Şimdi Ara

Dibe Vurmuşluktan Çıkışımı Anlatıyorum. EK PART 2 YAYINLANDI.Kızdan İntikam Alıyorum. Amacı Ne Bunun (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
82
Favori
17.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Kardo umarım sevdiğine kavuşursun :) Oğlum bu nasıl aşk hikayesi ? :D

bu hikaye aşktan çıktı artık neyse bugün sonu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Sen devam ettir kardeş biz seni destekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

takipteyim kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EK PART 2

Nefretimi kusacağım günü merhabalarla karşıladım. En güzel hakaretleri işledim bilincime. Ve zaman geldi saat 8.25 geçiyor. Başladım okula doğru yürümeye heyecanlı ve sabırsızım onu itin g.tüne sokup çıkaracam...

Beklenen ders geldi beden dersi. Bahçeye çıktım oturdum bir banka ve hanımefendinin gelmesini bekliyorum o an telefonuma bir mesaj geliyor okulda değil misin ? -Sen nerdesin ? Sınıfta. -Tamam bahçeye gel sınıfta rahat konuşamam. 5 dakika sonra Aslı,Feriha,Sevim,Batuhan ve Ali beliriyorlar. Aslı yanıma oturuyor ben ayağa kalkıyorum ve diğerleri yanımızdan ayrılırken durun herkes burada kalsın diyorum. Aslının surat ifadesi değişiyor ve ne gerek var diyor? Hayır herkes kalsın herkes olayın gerçeğini duysun ve bilsinler sonra millete nasıl anlatıyorsun bilmiyorum ama arkadaşlarımla senin yüzünden aramın açılmasını istemiyorum diyorum. Bu baya şaşırıyor ve herkes dinlemeye başlıyor. Sen başla diyor konuşmaya hayır sen beni çağırdın anlat derdin ne diyorum. Sen sevgilime neden mesaj atıyorsun diyor neden çocuğa böyle böyle diyip sonradan twiterden dalga geçiyorsun diyor. Beyler ben çocukla konuştuğum gün Aslı şunları yazıyor "Gerizekalıya bak kendi kendine işler çeviriyor" "Sevgilimin yanında olmak bana mutluluk veriyor" "sen kimsin ki " buna benzer ifadeler. Neyse çocuk korktu bende dalga geçtim çocukla amacım kavga değildi sadece olayları anlatmak istedim çocuk ne mal olduğunu bilsin istiyorum dedim. Saçmaladı burada. Sonra dedim ki sen egolarını benim üzerimden 2 ay tatmin ettin şimdi bende kendi egolarımı o çocuk üzerinden tatmin edecem. Bu iş kolay bitmez anladın mı benimle dalga geçmek neymiş sana bir bir soracam. Ne dalgası ya ben herşeyi sen üzülme diye yaptım ne yaptımda dalga geçmiş oldum diyor. Verdiğin umutlar yetmez mi lan ? Ben sana o gün bu defteri kapattım dediğimde sen neden kapatamadın onu bi açıkla ? Artık üzülmüyorum dedim ve sende aynısını dedin neden bu defteri karaladın sen ? Hadi onuda geçtim sen neden Batuhana benim kimle mesajlaştığımı sordun? Cevap veremedi beyler güldü sadece. Aklımdaki tüm soruları sordum buna hakaretler ettim cidden şuan neler konuştuğumuz aklıma detaylı gelmiyor bir ara baya sinirlendiğimi hatırlıyorum öyleki elim ayağım titredi bıraksalar belki de dalacaktım kıza o derece Sonra kalkıp gittim bunların yanından haberi geldi ağlamış gene timsah gözyaşlarını dökmüş ama umrumda değil tabii.

Neyse ilk zamanlar fazla birşey olmadı ama bu bana devam ediyor bakmaya bende aynı takmamazlığa devam ediyorum. En sonunda beklediğim şey olmaya başlıyor sınıfta bir gruplaşma... Ben en başta büyük oynadım hem herkesin içinde konuştum herkes öğrendi işin doğrusunu ve ona göre yanıma güçlüleri aldım. Ben Selim'in beni hep satacağını düşündüm ama Selim de gerçeklerin farkına varınca yanımda oldu Aslıya ve Ferihaya tavır aldı. Sınıftan diğer 2 kızda bizim yanımıza geldiler ve artık gruplar belli oldu beyler ama ben durur muyum planlara devam. Herşeyi önceden sezmek gibi bir Allahın hediyesine sahibim. Gene bu Aslının benim kardeşlerimi yanına çekemye çalışacağını bildiğim için herkesi uyarıyorum böyle böyle dikkatli olun diye hepside farkına varmış zaten. Aslı da herkese karşı bir iyilik meleği oluyor o günlerde Yavuz varya bu daha önce çocuğun suratına bakmazdı bununla konuşmaya muhabbete falan başlıyolar çocukta saf kız benimle ilgileniyor ayağına kalkıyor bi tarafları ama anlıyorum onuda birşey demiyorum neyse efendim. Gene herşeyi önceden sezme yeteneğime güvenip Aslının ve Ferihanın bizim gruptaki kızlara gruplaşmanın neden olduğunu hatta olayın dalga geçme olayıyla alakası olup olmayacağını soracağını biliyordum. Bizim kızlara dedim ki yarın size planı anlatacam sezilerimi anlatacam bekleyin dedim. Demez olaydım keşke o gün anlataydım ne oldu geç kaldım Aslı ve Feriha benden önce davrandılar ve bizim kızları yanlarına çekip başladılar gruplaşmanın nedenleri hakkında konuşmaya. Bizde Selimle oturduk kahkahalar eşliğinde izliyoruz olanları harbiden komikti ama. Bu kızların kendi meseleleri varmış onları çözdüler en son geldi benim olaya. Aslı başladı efendim yok ben o çocukla dalga falan geçmedim hep yanlış anlaşıldı gibisinden sonra da Selime gelindi. Biz burada çıktık sınıftan ama Selim az çakal değil bu herkesin hakkında birilerine iyi kötü şeyler demiş ortalık baya karıştı anlayacağınız biz Selimle tuvalette kahkahalar atıyoruz bir yanda da Selime diyorum ki kanka sakin ol bu işin içinden hertürlü çıkaracam seni sen güme gitmeyeceksin rahat ol diyorum. Sonra bi hışımla dalıyoruz sınıfa Selim hemen benim olay üzerinden prim yapmak için vuruyor masaya ve Aslıya o çocuğun a...k... diyor. Aslı da yiyorsa yap tarzı birşey diyor. Selim sen bu çocukla dalga geçtin ben bunun yanındayım falan konuşuyolar öyle bende sinsice izliyorum konuşma sırası bana gelsin diye. Vee beklenen an konuşma sırası bende ben gene klasik neden sorularımı soruyorum buna neden böyle yaptın niye böyle ettin sen benimle dalga geçtin diyorum bu gene ağlıyor nasıl bir şeyse düğmeye basıyor sanki anasını satayım su akıyor sahte gözlerinden. Tüm sınıfın içinde hakaret ediyorum aşağılıyorum bunu. Diyorum ki o gün sen benim neden kimle mesajlaştığımı merak ettin. Gene cevap veremiyor bizim Ogün varya hatırlarsınız bu diyor ki kanka Aslının sevgilisiyle mi konuşuyorsun onu merak etmiştir. Ah ulan Ogün senin kafana.... Aslı da evet onu merak ettim diyor ama faile bak şimdi hemen patlatıyorum bombayı. Sen benim o çocuğun numarasını bulduğumu nereden biliyordun yada onunla konuşacağımı nereden biliyordun hemde 1 gün öncesinden. Ben kimseye demedim ki böyle böyle yapacam diye ? Ahahahaha yüzündeki o anlamamış mal ifadesini görmelisiniz. Diyor ki hissettim yav hehe Sonra hoca geliyor biz hocadan izin alıp çıkıyoruz dersten boş bir sınıfa geçiyoruz ben burada da aynı atara devam ediyorum hatta Aslı ile konuşurken Feriha olaya atlıyor bir güzel bunada veriyorum ayarı. İşe bak bombacı mülayim gibi oldun anasını satayım. Neyse bi ara ben Ferihaya gözüm dalıyor ve Aslıyla konuşuyorum Feriha da ne bana bakıpta konuşuyorsun diyor. Bende harbiden neden sana bakıyorum diyorum ve kafamı çeviriyorum. Aslı ile Feriha gülmeye başlıyor bende gülüyorum bir yandan sonra Aslıya bakıp konuşmaya devam ederken bu hala gülüyor ve ben birden ciddi tavrımı takınıp ben konuşurken gülme lan diyorum. Beyler siz hiç bir insanın içindeki korkuyu gözlerinden okudunuz mu ? Ve de bu korkuyu yaratan şey siz oldunuz mu ? O ne muazzam bir güçtür o nasıl bir histir. Bu birden bir sustu hiçbirşey diyemedi öylece kaldı. Sonra diyorum ki tamam hadi üzüldün benim için de yaptın da hiç mi aklın ermedi benim o hareketlerin karşısında umutlanacağımı ? Evet işte hatalıydım özürdilemek istiyorum. Orada dur özür falan dileme. Sen eğer yaptığın şeyin doğru olduğuna inanıyorsan bu düşüncenden vazgeçme. Ben senin benimle dalga geçtiğini düşnüyorum ve bu düşüncem asla değişmeyecek. Sonra twit olayını soruyorum o günkü işte kıskançlıktan çatlıyorsun twitini falan bu yemin etmeye başlıyor anam babam ölsünki sana değildi başkasınaydı o twitler hadi o değildi gerizekalı twit kimeydi o da başkasınaydı he yani bunlar hep tesadüftü yani vay a....k işe bak lan... Bilmiyorum bu kaçıncı oldu ama 3 falan heralde 3.kez s...r çekişimdi bu.
    Sen gerçekten benim için üzüldünde yaptın yani bu kadar şeyi. Aslı üzgünüm ama ben böyle bir dünyaya inanmıyorum eğer birisi benim için üzülse ben bu durumu kendi çıkarım adına kullanırım. Egolarımı tatmin ederim senin dediğin gibi bir insan hiç tanımadım ben senin iyi niyetinede bunların tesadüflüğüne de inanmıyorum.
    O gün çok rahatım içimi dökmüşüm falan ama bir yandan da çok mu ağır konuştum diye vicdanım sızladı. Sordum hemen bizim bi kıza dedi hayır sen düşündüklerini söyledin o da kendince savundu ayrıca sen beklediğimden daha olgun biriymişsin dedi. Burada egolar tavan ehehe

2. partta bitirecektim de beyler yeminle 1.30 saat düşündüm yazdım falan olaylar o kadar uzun ki en sade hali bu şekilde anlattım yarın 3. partta biter tamamen. Başım ağrıdı yeminle.

• KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    nasıl bi serüven bu böyle
  • Hocam 4 sene geçmiş ne oldu bu işin sonu?

• ulan 4 sene sonra tekrar okudum. Arkadaştan pm istemiştim ve tanıdığım birisine çok benziyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Hocam 4 sene geçmiş ne oldu bu işin sonu?

Aynen ya. Konuyu kim upladiysa okudukdan sonra gordum 2012 olduğunu 2 saat harcadim

• Bu arkadaş ne yapıyor acaba merak ettim İlk attığı zaman çok uzun diye okumamıştım şimdi okudum.
  • Benim konudan daha uzunmuş bi ara okuycam merak ettim .

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.