Bildirim
DiaSA'da Orite 149 YTL (31 Ocak günü)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu ne cep telefonu mu_?
6 mp telefon 150 lira olmaz ama -
yok cep telefonu değil, fotoğraf makinası görünümünde aslında fotoğraf çekemeyen(çekiyorda kaliteli değil) ama videosunun çekimi ve sıkıştırma kabiliyeti yüksek olan bir cihaz -
Kameranın fotoları okadarda kötü değil.. Fiyat iyi aslında 512MB kartada 15YTL desen 135YTL ye geliyorki çok iyi fiyat. -
DOĞUBANK FİYATLARINI SORAN WAR MI ARKADAŞLAR, PİYASASI NEDİR -
Bu fiyat sadece 31 ocakamı özel yoksa son günümü 31 ocak? Ona göre boşa gitmeyeyim? Bilen arkadaş tam tarihleri yazabilirmi? -
sadece 31 ocak'a özel diyordu. eğer 3020 ise aydınlarda 325 lira mıydı neydi gene 512mb kart hediyeli -
Hocam ben aldım. Mükemmel bir alet, tavsiye ederim. Yalnız hareketli resimlerde sensörü yavaş kalıyor. Fakat sabit resimde fiyat/kalite oranına göre çok iyi iş yapıyor. Ayrıca direkt televizyona bağlanma özelliği daha da güzel
özellikleri dijital fotoğraf makinası, webcam, mp3 çalar, mp4 çalar, video kamera ve ses kayıt özellikleri var
şimdi ürünün internetteki türkçe sitesini de buldum
http://www.beyazbilgisayar.com/html/urunler.asp?urun=530
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasan -- 29 Ocak 2007; 12:44:36 > -
3020 değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X