Şimdi Ara

DiaSA'da Orite 149 YTL (31 Ocak günü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce önünden geçerken gördüm model namına hiç birşey yazmamaışlar ama büyük ihtimal 3020 modeli yanında da 512 mb hafıza kartı hediyeli. MPEG4 video çekimi, 6.6 mp, sd/mmc, M.P.3 dinleme özellikleriyle birlikte...
    18.6 liradan 8 taksit te yapıyorlarmış.

• bu ne cep telefonu mu_?
    6 mp telefon 150 lira olmaz ama
  • yok cep telefonu değil, fotoğraf makinası görünümünde aslında fotoğraf çekemeyen(çekiyorda kaliteli değil) ama videosunun çekimi ve sıkıştırma kabiliyeti yüksek olan bir cihaz
  • Kameranın fotoları okadarda kötü değil.. Fiyat iyi aslında 512MB kartada 15YTL desen 135YTL ye geliyorki çok iyi fiyat.
  • DOĞUBANK FİYATLARINI SORAN WAR MI ARKADAŞLAR, PİYASASI NEDİR
  • Bu fiyat sadece 31 ocakamı özel yoksa son günümü 31 ocak? Ona göre boşa gitmeyeyim? Bilen arkadaş tam tarihleri yazabilirmi?
  • sadece 31 ocak'a özel diyordu. eğer 3020 ise aydınlarda 325 lira mıydı neydi gene 512mb kart hediyeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben aldım. Mükemmel bir alet, tavsiye ederim. Yalnız hareketli resimlerde sensörü yavaş kalıyor. Fakat sabit resimde fiyat/kalite oranına göre çok iyi iş yapıyor. Ayrıca direkt televizyona bağlanma özelliği daha da güzel
    özellikleri dijital fotoğraf makinası, webcam, mp3 çalar, mp4 çalar, video kamera ve ses kayıt özellikleri var

şimdi ürünün internetteki türkçe sitesini de buldum

http://www.beyazbilgisayar.com/html/urunler.asp?urun=530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasan -- 29 Ocak 2007; 12:44:36 >
  • 3020 değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.