Şimdi Ara

DİASA 15-20 Haziran-Sarelle var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://diasa.com.tr/%5Cpdf%5CInsert%5C109.pdf

Benim dikkatimi çekenler:

Sarelle 350 gr. - 5 TL (geçen ay happycenter 700 gr.'lık için verdiği 8.95 TL kadar iyi olmasa da yine uygun geldi bana)
    Vernel 1 litre - 3.49 TL (1 alana 1 bedava)
    Kinder çikolata 50 gr. - 0.75 TL
    Polonez %100 (tabii ne kadar doğrudur son ifşalardan sonra bilemem) dana kangal sucuk 270 gr. - 7.50 TL

• Ankara'daki tüm A101'lerde 700gr olanı 8,95'ti. Geçen hafta birsürü vardı, hala da vardır sanırım.
  • geçen deşifre de prof açıklama yaptıktan sonra fındık kremalarını hayatımdan çıkardım

hiçbir besin değeri yokmuş..ayçiçek yağı ve fındık posası ile bolca şeker eklenerek yapılan 2 yararı varsa 98 zararı olan bir ürün dedi

az tüketelim :)

şişesi 3,5 tl olacak

7 şişe alsam 1 şise de dia veriyor..25 tl üzerine 3 tl ekstra indirim kuponu da var

ama zararlı

Orijinalden alıntı: omer14

elimde ki kuponlara baktım yüzde 30 sarelle indirimi varmış

şişesi 3,5 tl olacak

7 şişe alsam 1 şise de dia veriyor..25 tl üzerine 3 tl ekstra indirim kuponu da var

ama zararlı

Bedavaya yakın bir fiyata geliyormuş.
  • Yahu bana niye hep kıytırık indirimler çıkıyor bu kuponlarda? Bu ay da fişteki en düşük fiyatlı 5 ürüne kasada %5 indirim vermiş. 3'ten fazla kullanılamıyor :(
  • bende de %30 . Birde 15 tl üzerine 2 tl indirm var. 3 tanesi 10.5 - 2 = 8.5 a gelecek. :D

Orijinalden alıntı: omer14

geçen deşifre de prof açıklama yaptıktan sonra fındık kremalarını hayatımdan çıkardım

hiçbir besin değeri yokmuş..ayçiçek yağı ve fındık posası ile bolca şeker eklenerek yapılan 2 yararı varsa 98 zararı olan bir ürün dedi

az tüketelim :)

hacı o profa soyle fiskobirlik yesin a101 de var fındıgın ta kendisi,acıkcası ben sarelleyede güveniyorum.
    ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) * AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 * Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 ARGB * Crucial 16GB(2x8) Ballistix Tactical Tracer RGB 3000mhz Ram * Kingston A2000 500GB 2200/2000MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD * James Donkey JD1024 1TB 2100MB-1700MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD * 32 VIEWSONIC VX3276-2K-MHD 2560x1440 2K IPS PANEL * FSP HYDRO G850 850W 80+ GOLD * CoolerMaster MasterBox MB511 RGB *
  • Şansıma ne kuponum var, ne de bizim buradaki Diasa'da kalmış.
  • Geçenlerde açıklanan kara listede sarelleninde adı vardı, yapay krema kullanıyo diye.

Orijinalden alıntı: pesaction

Geçenlerde açıklanan kara listede sarelleninde adı vardı, yapay krema kullanıyo diye.

Ben öyle bir bilgi hatırlamıyorum, varsa linkini verir misiniz? Bakanlığın açıkladığı listedeki firma ve markaları şunlardı...

Fındık yerine GDO'lu soya kullanan firmalar:

-Torku Frema markalı kakaolu sütlü fındık kreması

-MND İnş. Teks. Elk. Gıda ve Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti firması tarafından üretilmiş "Loman Nedim Kakaolu Fındık Krema

-Saray Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. isimli firma tarafından üretilen "Eldenele" kakaolu fındık ezmesi

-Oben Çikolata Şek. İml. San. Tic. Ltd. Şti. firması tarafından üretilen "Seomilky" kakaolu fındık kreması
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Ankara'daki tüm A101'lerde 700gr olanı 8,95'ti. Geçen hafta birsürü vardı, hala da vardır sanırım.

"Şekersiz" olanı çok fahiş fiyatlıydı.

350/400gr olan paket 8-9 TL civarıydı. Kasiyere fiyatını sordum, satın almadan kasada bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

Kinder Çikolata 4lü 0.75 kuruş fiyat nasıl arkdaşlar...uygunsa stok yapmak istiyorum.uyar mı?

Migros'ta 8'lisi 3.15 TL. Yani Diasa'da 8'lisi %50'den fazla bir indirimle 1.50 TL'ye geliyor Migros'a göre. Tabii diğer marketleri de araştırmak lazım, ama bence uygun fiyat.

Edit: Linki unuttum...

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=16151804&shopCategoryId=30273&lsc=topseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 16 Haziran 2012; 12:21:37 >

• torku güvendiğim bir markaydı ama hayal kırıklığına uğradım...

Orijinalden alıntı: Qantas

torku güvendiğim bir markaydı ama hayal kırıklığına uğradım...

Torku'nun freması nerdeyse bedava'ya satılan bir ürün. Frema ile Torku'nun diğer ürünlerini aynı kefeye koymamak lazım. Burada suçlu aslında Tarım Bakanlığı, adamların GDO'lu ürün kullanmasına izin vermek için herşeyi yapıyor, sonrada sen GDO'lu kullandın diyor. GDO'yu serbest bırakma ile uğraşacağına yasakla.
  • Kavurma 100gr. 2 TL, kilosu 20 TL'ye geliyor ki kavurma için güzel fiyat.

Orijinalden alıntı: albati

Kavurma 100gr. 2 TL, kilosu 20 TL'ye geliyor ki kavurma için güzel fiyat.

Daha önceki bir Diasa konusunda bu kavurmanın konusu geçmişti. Alanlar yiyemeyip çöpe atmışlar, iğrenç bir tadı ve kokusu varmış. Kimse tavsiye etmiyor. Bilginize...
  • Diasada izgara kanat ne kadar bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.