Şimdi Ara

diana nerf yemesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek değil yarım atıyor hadi bi şampiyn alırsın kasarsın birine tek atarsın anlarımda alan etkili tek atmak nedir aga ? ayrıyetten alan etkili yarım atıyor

• ya döndüğünden beri ne ağladın be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir kisiye tek atıyor ya kaç kisiye atiyor ?

• İlk çıktığında çok daha güçlüydü. Zamanında törpülediler ama şimdi tekrar ön plana çıktı.

• Oo foruma tek geri donen ben degilim

• Aslında senin mainden iyi bilmen lazım.Doğru şuan gereksiz güçlü fakat abartılacak bir yanı yok.Doğru oynarsan alt edebilirsin.Ayrıca alan etkili ne demek?
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    E'sinden bahsediyor. Darius main yapan bir insanın da Diana gibi şampiyonlara laf söylemesi ayrı bir olay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E si cidden fazla slow veriyor.Yalnız sorun o yetenekte değil.Bir şampiyon hem suikastçı hem tank olmamalı.Doğru bulmadığım nokta burası.Eğer suikastçı olarak değerlendiriyorlarsa w kalkanının verdiği miktar azaltılmalı fakat dövüşçü diye nitelendiriliyorsa da o ultisinin cooldown çok düşük ve sıfırlanması doğru değil.Bu yüzden katılıyorum.Birinden biri nerflenmeli ama bu şampiyonu hangi kategoriye göre değerlendirmeye bağlı.Fakat buraya yazacağına Riot supporta ticket at.En azından hangi şampiyonlarla ilgili şikayetlerin arttığını görüp ona göre incelerler.Tabi TR ekibinden bahsetmiyorum direkt Riot Games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 6 Ocak 2016; 20:18:03 >
  • "Alan etkili yarım atıyor"

• Malesef oyle. Hele ap offtank buildi ile evlerden uzak olsun mumkunse. Kalkanina ve pasifine bir ayar cekilmesi lazim diye dusunuyorum.

• CastellonA C kullanıcısına yanıt
    oo reyiz hg hiç sevmezdim seni olsun

• Sorcerer nashor lich bane rabadon void zhonya ile Q-R ile öldürüyor. 100 canlıyken backdoor yapıyodum tabi Lbnin geldiğini gördüm midden bu bana tam gelirken Q nun son menzilinden bi çaktım buna ondan sonra R, abartmıyorum bölünmeden öldü :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

İlk çıktığında çok daha güçlüydü. Zamanında törpülediler ama şimdi tekrar ön plana çıktı.

Ön plana çıkmadı düştü tekrardan

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Ooo hb

• Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    Nickini değiştir bence sorun yaratan eleman çok 😔

• Melee çarlar fazla vurur alışın artık buna dmagei yüksek ama kaçamıyor bu yönü iyi kullanılırsa küçükken başı ezilebilir

• Diana'ya karşı Malzahar alıyorsun bu kadar basit. Şu ana kadar Malzahar'la hiçbir Diana'ya koridor vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bismonte

Diana'ya karşı Malzahar alıyorsun bu kadar basit. Şu ana kadar Malzahar'la hiçbir Diana'ya koridor vermedim.

malzahar latede çok yakalnıyor orasını sevmiyorm biraz ve e fulleyince koridor çok itiliyor ayrıyetten earlyde farmı zor biraz
  • Zaten 6 olduktan sonra ormancınla Diana'yı kesiyorsun. Koridoru itip paso diğer koridorlara yardıma gidiyorsun. Zaten oyunun başında qss alan pek olmaz. Attığın her ulti sana kill veya asist olarak geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bismonte -- 7 Ocak 2016; 15:05:52 >
  • dari ağlıyorsa vay halimize
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.