Şimdi Ara

diana nerf yemesi lazım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

quote:

quote:

İrelia ile tokatlıyorum

irelia ile beni tokatlasana nasus 2.main :D

Cumartesi akşam bul beni

şaka yapıyorum aga ya tokatlarsın diamond falandın diye hatırlıyorum player farkından kazanırsın ama aynı yetenekte 2 kişi için nasus hard ezer.Neyse diana genelde mid ya da jungle gittiği için irelia ile tokatlamak biraz saçma oluyor onu söylüycektim

Diamond değilim hocam platinim ama teşekkürler. Nasus vs irelia lane i sadece nasus as slow atabilir, w nu bekletirsen all in yapıp alabilirsin

demekki senn karşına hep ölene kadar savaşan nasuslar geliyor ben pasif ile dövmekten bahsediyorum küçük tradeler ile q atıp kaçarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İrelia ile tokatlıyorum

irelia ile beni tokatlasana nasus 2.main :D

Cumartesi akşam bul beni

şaka yapıyorum aga ya tokatlarsın diamond falandın diye hatırlıyorum player farkından kazanırsın ama aynı yetenekte 2 kişi için nasus hard ezer.Neyse diana genelde mid ya da jungle gittiği için irelia ile tokatlamak biraz saçma oluyor onu söylüycektim

Diamond değilim hocam platinim ama teşekkürler. Nasus vs irelia lane i sadece nasus as slow atabilir, w nu bekletirsen all in yapıp alabilirsin

demekki senn karşına hep ölene kadar savaşan nasuslar geliyor ben pasif ile dövmekten bahsediyorum küçük tradeler ile q atıp kaçarak

O trade için minyonkarın içine girmen lazım, ya da sen stack için minyona gelirken stun + harras yersin sheen varsa all in keserim yine neyse öylesine oynayalım cumartesi bende merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.