şaka yapıyorum aga ya tokatlarsın diamond falandın diye hatırlıyorum player farkından kazanırsın ama aynı yetenekte 2 kişi için nasus hard ezer.Neyse diana genelde mid ya da jungle gittiği için irelia ile tokatlamak biraz saçma oluyor onu söylüycektim
Diamond değilim hocam platinim ama teşekkürler. Nasus vs irelia lane i sadece nasus as slow atabilir, w nu bekletirsen all in yapıp alabilirsin
demekki senn karşına hep ölene kadar savaşan nasuslar geliyor ben pasif ile dövmekten bahsediyorum küçük tradeler ile q atıp kaçarak
quote:
Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr
quote:
Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU
quote:
quote:
quote:
quote:
İrelia ile tokatlıyorum
irelia ile beni tokatlasana nasus 2.main :D
Cumartesi akşam bul beni
şaka yapıyorum aga ya tokatlarsın diamond falandın diye hatırlıyorum player farkından kazanırsın ama aynı yetenekte 2 kişi için nasus hard ezer.Neyse diana genelde mid ya da jungle gittiği için irelia ile tokatlamak biraz saçma oluyor onu söylüycektim
Diamond değilim hocam platinim ama teşekkürler. Nasus vs irelia lane i sadece nasus as slow atabilir, w nu bekletirsen all in yapıp alabilirsin
demekki senn karşına hep ölene kadar savaşan nasuslar geliyor ben pasif ile dövmekten bahsediyorum küçük tradeler ile q atıp kaçarak
O trade için minyonkarın içine girmen lazım, ya da sen stack için minyona gelirken stun + harras yersin sheen varsa all in keserim yine neyse öylesine oynayalım cumartesi bende merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme