Şimdi Ara

diana nerf yemesi lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bismonte

Zaten 6 olduktan sonra ormancınla Diana'yı kesiyorsun. Koridoru itip paso diğer koridorlara yardıma gidiyorsun. Zaten oyunun başında qss alan pek olmaz. Attığın her ulti sana kill veya asist olarak geri dönüyor.

nick versene ekleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Zaten 6 olduktan sonra ormancınla Diana'yı kesiyorsun. Koridoru itip paso diğer koridorlara yardıma gidiyorsun. Zaten oyunun başında qss alan pek olmaz. Attığın her ulti sana kill veya asist olarak geri dönüyor.

nick versene ekleyim

Oyundaki adım da aynı. "Bismonte". Akşam 6'dan sonra girersen yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

quote:

nick versene ekleyim

Oyundaki adım da aynı. "Bismonte". Akşam 6'dan sonra girersen yardımcı olurum.

ekledim trdeysen
  • Bu çocuğun qqlarına bayılıyorum kendisi darius oynayıp diğer bütün herolara laf ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana w kalkanı dengesiz onun harici çok dengesiz yanı yok
  • Veigar, Rengar, Diana şu oyunun en çok nerfe ihtiyacı olan karakterleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Veigar, Rengar, Diana şu oyunun en çok nerfe ihtiyacı olan karakterleri

veigara katılmıyorum
  • quote:

quote:

veigara katılmıyorum

Kardeşim ultisinin verdiği hasar çok fazla. 2k falan vuruyor full build ile.
  • quote:

quote:

quote:

veigara katılmıyorum

Kardeşim ultisinin verdiği hasar çok fazla. 2k falan vuruyor full build ile.

ad hero seçiceksin karşısına birde earlyde kamplayınca np
  • Sorun şu ki Malzahar iyi seçim olabilir ama ben katılmıyorum.Yani o Diana çok aptal olmalı ki hiçbir yerden kill çıkaramasın.Lanede sıkıntı çekse bile bota gidip 1 kill alması yetiyor.Diana'nn aldığı 1 kill diğer şampiyonların 3-4 killine eşdeğer.Her pozisyon bu şampiyona uyuyor.Dariusu veya herhangi bir şampiyonu bu nedenden nerfleyip başka birini nerflemiyorlarsa ben mantık arayamam.Yani bu konuya katılmamak mümkün değil.Malzahar sadece lanede iyi tercih olabilir üstelik latede düşüyor ki en önemli yeteneği olan q skillshot.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Q dodgelandığı anda çöp oluyor dodgelamak da kolay. Q'yu gördüğünde karakteri azıcık yukarı çek sana tutmaz. Ha oldu da yakınlardaki minyona falan tutturdu gereksiz bir cesaretle R ile geldi anında patlatırsın. Olayı Q yememek. Ahri, Fizz, Veigar, LeBlanc rahat bir şekilde parçalayabilir Diana'yı.

• Latede veya belli bir seviyeden sonra sürekli q dodgelayarak oynamak ya da teamfightta.Hiç kolay değil.Ayrıca o saydığın şampiyonlardan Veigarın latei dışında hiçbiri parçalayamaz.Yani asla katılmıyorum.Swain,Syndra biraz da Cho dışında gerçek ctsi yok lanede.Üstelik Swain dışında latede diğerlerinden iyi.Bir kere spellerden birine de exhaust almak zorundasın ki bu seni çoğu şeye karşı geride başlatıyor.Şu aralar belki Lux karşısına alınabilir o da aşırı güçlü olduğu için.Eskiden lanede baya zorluyorduk ama bu kabiliyetlerle o da kalmadı.Galioyu unutmuşum fakat nedense bana tuhaf bir şampiyon olarak geliyor.Çok iyi oynayanları iş yapar da biz yapamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 9 Ocak 2016; 17:18:04 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Morgana'yı da ekleyebilirsin bence counterlarına. Ayrıca bence gayet de zorlarsın o şampiyonlarla. Team fightta da CC olmazsa tabiki zor olur.

• Ahri latede düşüyor hiçbir iş yapmaz bence.Evet fizz belki olabilir de kesmesi zor.Onu da geçelim şuan güçlü olsa da.Kesinlikle takımda 2 tane tank olması gerektiğini düşünüyorum Dianaya karşı.En az 2 tank lazım Naut,Maokai gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Q dodgelandığı anda çöp oluyor dodgelamak da kolay. Q'yu gördüğünde karakteri azıcık yukarı çek sana tutmaz. Ha oldu da yakınlardaki minyona falan tutturdu gereksiz bir cesaretle R ile geldi anında patlatırsın. Olayı Q yememek. Ahri, Fizz, Veigar, LeBlanc rahat bir şekilde parçalayabilir Diana'yı.

hocam diana toplasan 3 kere oynamıışımdır zıplaması için q tutturmasına gerek yok diye biliyorum?
  • Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    Q tutturmadan atlayınca R cooldowna giriyor. Q tutturunca atlarsa R cooldownu sıfırlanıyor bu sayede flash atarsa tekrar R ile atlayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

E si cidden fazla slow veriyor.Yalnız sorun o yetenekte değil.Bir şampiyon hem suikastçı hem tank olmamalı.Doğru bulmadığım nokta burası.Eğer suikastçı olarak değerlendiriyorlarsa w kalkanının verdiği miktar azaltılmalı fakat dövüşçü diye nitelendiriliyorsa da o ultisinin cooldown çok düşük ve sıfırlanması doğru değil.Bu yüzden katılıyorum.Birinden biri nerflenmeli ama bu şampiyonu hangi kategoriye göre değerlendirmeye bağlı.Fakat buraya yazacağına Riot supporta ticket at.En azından hangi şampiyonlarla ilgili şikayetlerin arttığını görüp ona göre incelerler.Tabi TR ekibinden bahsetmiyorum direkt Riot Games.

Bunlari soyluyorsan yasuonunda q'su 6 saniyede bir gelsin kritik vuramasin havaya savurmasi olmasin baska birisi savurdugunda ulti atsin kalkani gitsin yerine mana gelsin kritigin ikiye katlanmasin %20 ekstrra gelsin,oldu AP'leri bi rahat birakin

• quote:

Veigar ve rengara katılmıyorum.Veigar earlyde aşırı zayıf ultisi de ap ne oranlı vuruyor bir zahmet 2k vursun zed fizz gibilerine karşı hiçbirşey yapamıyor.Rengar zaten ilk çıktığından beri çok nerflendi ne istiyosun suikastçi bir şampiyon vurmasın mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berzerkers B kullanıcısına yanıt
    Kardeş bi git ya Yasuo ne Diana kadar tank ne onun kadar kısa sürede gelen ultisi var ne de sıfırlanan ultisi.Yani kazanma yüzdelerine bakınca da bu net anlaşılıyor asıl sizin şu çocuk gibi Yasuo nerf konularınızla şampiyonu bi rahat bırakın.Şuan Yasuodan sızlanacak hiçbir konu yokken onu katman da ilginç.Yasuo 1 ccye eriyen birçok ctsi olan bir şampiyon Diananın tam tersine.Ayrıca bu döngü zaten o ap şampiyonlar nerf yer diğerleri ortaya çıkar.Sonra diğerleri nerf yer bunu değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Ocak 2016; 18:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Q tutturmadan atlayınca R cooldowna giriyor. Q tutturunca atlarsa R cooldownu sıfırlanıyor bu sayede flash atarsa tekrar R ile atlayabiliyor.

hocam tek atıyor ya böle bişi olamaz hemde hayvan gibi kalkan var hemde alan vurmak ne abi alan vurmak ne ya dengesiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.