Şimdi Ara

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
3
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adam kaynaklardan alıntı yaparak konuşuyor, yorum yapmıyor ki. Dediğin tamamen boş. Böyle bir din yok, bizim kaynaklarımız yalan diyorsanız o başka tabi.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Bari inanmıyorsun çarpıtma,

Örnek veriyorum biri veya birileri seni rahatsız ediyor küfür ediyor, malına zarar veriyor, seni seven birisi de bunu görüyor sana yardım etmek istiyor fakat sen yardimi bu şekilde değil sonuna kadar konuşmayı tercih ediyorsun

İnsan bir radde gelince artık yeter der. Gider söyler çünkü sevdiği artık zarar görüyordur

Sana surda iki tokat atsam beni bogazlama kalkarsın gelmiş burda İslam nasıl eleştirim diyorsun

Bak kafirun süresinde senin dinin sana benim dinim bana diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ateizm-Agnostisizm de artık Din oldu. "İmamları " var, tebliğcileri var. Mezhepler, ekoller oluşuyor. Dine / Tanrıya karşı olup Din ihdas etmek te iyiymiş :)

• @kerimcem

Abi sizi bu iş neden gerdi bu kadar. Sana ne kerimcem. SA-NA-NE.

Bu dünyada isteyen O'na inansın isteyen kalemtraş'a inansın.

Sizin hacılar hocalar vıdı vıdı vıdı hakaret ederken insanların inançsal düşüncelerine bir kişinin sizin cenahı silindir gibi ezip geçmesine neden mahalle olarak linç etmeye kalkıyorsunuz.

Cüppeli saçmalarken biz dava mı açtık? Efendim?

İnanmak zorunda mı insanlar sizin gibi.

Efendim?

SANA NE!

Gerilmeyin bu kadar. Beni de bir daha tag'leme. Ciddiyim bloklayacağım zırt pırt edit yapıyorsun mesajlarını. Yeter.

• Adamın argümanlarını çürütemeyince tehditlerle yıldırmaya çalışmış dinciler.
    Yok mu aranızda zeki biri çıksın karşısına yiyorsa tabi.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

yorum yapmıyor ki

Yapma ya Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

• Ülkede 20 yıllı aşkın kurdukları tiranlikta "İslam adına " goya İslam adaletini temsil edenler daha iki gün önce kutlamalarda başı açık,kolu açık diye okula öğrenci almadı.

Ülkenin her tarafı açlıkla sefaletle karşı karşıya, uğraşmanız gereken bunlar dinciler.

Her türlü rezilliğe imza at ,en ufak eleştiri alınca "dinimize saldırıyorlar" diye yaygara kopar.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

İşiniz gücünüz algı , bak peygamber geçtik Hz Ömer zamanında yahudi ve Hristiyan kesimler ile müslümanlar bir yaşadı, hatta peygamber efendimiz Hz Muhammed sav zamanında bir gayri Müslim öldü, peygamber taziye gitti

Yani sizin dediğiniz gibi Allah Allah gitmiyor

Onu da geçtik Osmanlı gittiği yerlerde müşrikler yakalayın kelle kesin yakın yıkın mi dedi?

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    İşte senin kafanda kurduğun gibi değil olay. Sen paralel bişey yaratmışsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arapların çocuk evlilikleri ile bir sorunu yok, hiç olmadı. Araplar hiçbir zaman Ayşenin yaşını tartışmadı çünkü onların kültüründe bu normal birşey. İslam arap dini olduğu için haliyle bu olay islamda da normaldir, caizdir. Biz Türk olduğumuz için bu konuyu tartışıyoruz. Arap olsaydık tartışmazdık. Aynı şekilde 4 kadın almayı, köleliği, cariyeliği de yine türk olduğumuz için yanlış ve ahlaksız buluyoruz. Halbuki bunların hepsi arap kültüründe, yani islamda var olan ve normal sayılan şeyler.

Çok eşlilik Türklerde de var. Tabi bildiğim üst kademeler için. Mesela Tao-mun'un 3 karısı vardı. Modu Shan-yü Çinli karıdan olma kardeşini öldürdü. cariye olarak geride kalan kadınları kendine hizmetkar olarak alabiliyordun. bu yüzden zaten doğuya gidenler çinlilere ve moğollarla çok karıştılar.

bizde evlilik kızlarda 16 yaşındaydı ortalama. yanılmıyorsam bileklere bakılıyordu. lakin küçük yaşta kertme yapılıyordu. Cengiz Han'ı canlandıran rus yapımı filmde mesela Börte ile Cengiz'in kertmesi de gösterilmişti. kılıç kuşandığı yaşa vardığında evleniyorlar.

• kim olm bunlar

• müslmansan kuraana inanıyorsan 9 yaşındaki kızla evlenmeyi ve 4 eş almayı kabul ediyorsun demektir, bunları kabul etmiyorsan müslmanlığı ve kuraanı reddediyorsun demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 17 Haziran 2024; 11:34:27 >

arap kültürüyle alakası ne direk kuraanda ayet var 4 eş alabilirsin ve çocuklarla evliliği öneren ayet var. bunun kültürle alakası yok adamlar dininin gerekliliğini yerine getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 17 Haziran 2024; 11:34:53 >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Senin dininin onlarca kaynağı neden farklı yorumlar içeriyor onu sorgula bence. İyi işine gelen kaynağı al benim dinim bu de gez. Oldu yaaa. Şu imamların maaşını sadece isteyen cemaat ödemeye başlasa, bizden vergi olarak kesilmese 1 tane müslüman kalmaz bu ülkede.

• astegon kullanıcısına yanıt

banane senden herkes fikrini yazar,banane senin neye inandığından cübbeliyemi bayılıyorum dedim sana.

bu adam doğma büyme hristiyan çocukluğundan beri islama mesafeli zaten sonradan aydınlanmayla olmuş birşey değil..Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

çok seviyorsanız takip edin genç çocuk lüks yaşamaya iyi para kazanma hakkı var tabi malum pembe dizilerden, artistlikten umduğunu bulamamış din bilimine yönelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2024; 11:59:43 >
  • Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.

Ne iş şimdi bu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.