Şimdi Ara

Diamond olmak icin tecrube mi yetenek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 si de bence yetenek bir yere kadar taşıyor seni
  • kovadogs kullanıcısına yanıt
    Şans,yetenek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para
  • para=eloboost

• Diamonddakilerin yarısı şanstan yarısı yetenekten dolayı Diamond olmuştur

• Tecrübe ve zeka daha önemlidir. Bende gram reflex yok ama kafamı kullanarak , neye ne zaman kime nasıl giriceğimi bilerek oynadığım için diamondum

Edit:Örnek isteyenlere. En basitinden fiddle kovalıyorsunzu 1v1 gidipte elinizde ki tek stunı adamı tutucam diye atarsanız o fiddle sizi bir güzel emer sizde bakarsınız.
    Ama kafası calışan herkes stunı adam emmeye başlayınca atar. Sizde istediğiniz kadar refleks olsun şunun kadar basit şeyleri düşünemiyorsanız diamondu unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 26 Aralık 2013; 11:51:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kovadogs kullanıcısına yanıt
    İkiside önemlidir. Yetenek ile bi yere kadar, tecrube de öyle. İkisi beraber kullanmak lazım:)

Önemsiz olan bi şey varsa oda şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

İkiside önemlidir. Yetenek ile bi yere kadar, tecrube de öyle. İkisi beraber kullanmak lazım:)

Önemsiz olan bi şey varsa oda şans.

Adam hangisi daha önemli demiş. Biri birinden illaki daha önemli olucak
  • iyi counterjungle yapan adamlarin hepsi ya diamond ya da challanger dir. iyi jungler olabilmek icin de zeka , strateji ve tecrube gerekli.

kardesim 18 yasinda ve 2.5 yildir 2 mizde araliksiz lol oynuyoruz. o daha cok fps oyunlarinin hastasidir cod2,cs falan . o kill almak icin oynadigi icin oyunda hala silver da surunuyor. ben fps oyunlarinin aksine age of empires ve hastasi olarak total war oyunlarini oynarim . 9 yasindayken internet cafeye gittigimizde ben 8 kisi ageof2 oynarken onlar knight oynuyorlardi bu zamandan basladi aramizdai farm suan o silver ken ben cok daha ust bir ligdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

iyi counterjungle yapan adamlarin hepsi ya diamond ya da challanger dir. iyi jungler olabilmek icin de zeka , strateji ve tecrube gerekli.

kardesim 18 yasinda ve 2.5 yildir 2 mizde araliksiz lol oynuyoruz. o daha cok fps oyunlarinin hastasidir cod2,cs falan . o kill almak icin oynadigi icin oyunda hala silver da surunuyor. ben fps oyunlarinin aksine age of empires ve hastasi olarak total war oyunlarini oynarim . 9 yasindayken internet cafeye gittigimizde ben 8 kisi ageof2 oynarken onlar knight oynuyorlardi bu zamandan basladi aramizdai farm suan o silver ken ben cok daha ust bir ligdeyim.

Helal. Şu dandirik oyunla övünüyorlar ya sanırsın ki doktor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Tecrübe ve zeka daha önemlidir. Bende gram reflex yok ama kafamı kullanarak , neye ne zaman kime nasıl giriceğimi bilerek oynadığım için diamondum

Edit:Örnek isteyenlere. En basitinden fiddle kovalıyorsunzu 1v1 gidipte elinizde ki tek stunı adamı tutucam diye atarsanız o fiddle sizi bir güzel emer sizde bakarsınız.
    Ama kafası calışan herkes stunı adam emmeye başlayınca atar. Sizde istediğiniz kadar refleks olsun şunun kadar basit şeyleri düşünemiyorsanız diamondu unutun.

Tam senin dediğin gibi oynuyorum birazda şans var ama duo giremediğimden silver'da kalıyorum :(
  • tecrübe olmadan yetenek olmaz tecrüben olursa yetenekte olur

tecrübe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

iyi counterjungle yapan adamlarin hepsi ya diamond ya da challanger dir. iyi jungler olabilmek icin de zeka , strateji ve tecrube gerekli.

Iyi bir shooter oyuncusu değilde ondan.Iyi bi shooter oyuncusu hizli dusunue ve refleksleri iyidir.

• Yetenek ne tecrübesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

tecrübe olmadan yetenek olmaz tecrüben olursa yetenekte olur

tecrübe

tecrube de bir yere kadar. 2000 oyunla hala silver da olan adamlar var mesela.

ya da shy gibi bir adam var sezon2 sonu turnuvalarinda adam teror estirmisti ve oyuna baslayali sadece 4 ay oldu demisti. yani adamlar zeki ve nerde ne yapilacaklarini biliyorlar. bence tecrube de tek basina yeterli degil .
  • Olasılıkları hesaplayan oyuncu her zaman kazanır sımdıye kadar hep bunu savunmusmdur.Bu oyun strateji üzerine kurulu her an her saniye ne olabillecegını kestirmek zor bi anda tf başlayabilir bi anda bitebilir.Haritayı iyi gözlemleyen 2 slot crepin 1 killden daha fazla xp ve gold verdiğini bilen rakibin cdlerini bilip takip eden bunları saniyelerini aklında tutup ona göre hamle yapan kişi kolay kolay bozgun yemez.
    Not:Yetenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 26 Aralık 2013; 13:22:15 >
  • trde 2 sinede gerek yok
  • Yetenek tabi ki.Yetenekliysen kazanırsın.İstisnalar hariç.
  • Yetenekle daha çabuk olursun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.