Şimdi Ara

Diamond liginde olanlar gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni master ligi oyuna eklendiğinden beri çok fazla lp gidiyor. -32 aldı geçen maç. 1 win 2 lose ile seriden düştüm 34 puanda başlattı. Başka diamond olan arkadaşımdan -40 almış. Sadece diamondlara özel bir durum sanırsam. Elom da düşük değil hatta yüksek bence. Var mı böyle benim gibi olan?

• 30 küsür gelip 10 küsür gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

30 küsür gelip 10 küsür gidiyo

Diamond kaçsın? Diamond 3-4-5 lerin çoğunda durum böyle dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac

quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

30 küsür gelip 10 küsür gidiyo

Diamond kaçsın? Diamond 3-4-5 lerin çoğunda durum böyle dediler.

dia2 99 puan
  • Dia 3 32 geldi 14 gitti daha yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisna 100 kişiden 80 in de böyledir sorsak,bende şanslılardna sayılırım herhalde en azından gelen puan 20 giden 44 değil,gelen 30 giden 30 2-3 win streakde götürüyorum işi
  • Master tier ilk geldigi zaman bi 42 gitti ondan sonra ranked girmedim XD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1k maç ile diamond 4-5 te kalıp yeni ligin dengesini bozanlar düşecek tabii, normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac

Yeni master ligi oyuna eklendiğinden beri çok fazla lp gidiyor. -32 aldı geçen maç. 1 win 2 lose ile seriden düştüm 34 puanda başlattı. Başka diamond olan arkadaşımdan -40 almış. Sadece diamondlara özel bir durum sanırsam. Elom da düşük değil hatta yüksek bence. Var mı böyle benim gibi olan?

Dia5 te oynuyorum master gelmeden 20 geli 15 giderdi simdi 0 puandan 6 win streak yakaladım puan 55. Hic dodge falanda atmadım 8 9 puan geliyor.

Bende bıraktım rankı düzenlene kadar sende hic girme belki bu patch düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

Dia5 te oynuyorum master gelmeden 20 geli 15 giderdi simdi 0 puandan 6 win streak yakaladım puan 55. Hic dodge falanda atmadım 8 9 puan geliyor.

Bende bıraktım rankı düzenlene kadar sende hic girme belki bu patch düzelir

Aynen öyle yapıcam mecburen. Yoksa şu an ne kadar kazanırsan kazan bir maç kaybettin mi hepsi boşa gidiyor.
  • 27 gidiyor 25 geliyor

• + 20/30 -5/15 Dia1 80lp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 5 Eylül 2014; 18:29:56 >
  • Dia 1.32 lp dim 32 lp kaybettim şimdi yendim 26 lp kazandım
  • 27-31 lp arasi geliyor. Kaybedince editlerim.

• Arkadaslar dia 3 32 lp deyim bu olaydan sonra ranked girmedim gireyimmi korktum simdi.

• Beyler bir süredir oynamıyorum oyunu o yüzden çok takip etmedim ama bir ara konularını falan açmışlardı patch yeni geldiğinde, bu çok lp gidip az gelme muhabbeti falan, maç spamlayarak çıkanları düşürmek için kasıtlı yapılan bir şey mi, hep böyle mi kalacak yoksa bir bug falan mı var ?
  • D3 den D4 e düştüm bu dengesizlik yüzünden 40 puan gittiği de oluyor, 20 puan gittiği de, verdiği en yüksek 28 falan oldu genel olarak 15-25 arası. Master Tier salladı bizi.
  • 25 geliyo 25gidiyor.
  • Westte gelen giden puan normal sadece trdemi var bu olay ?
  • en son 30-35 puan gelip 7-8 puan gidiyordu deneyince editlerim burayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.