Şimdi Ara

Diamante vize çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etüt yapmaya karar verdim, daha önce yaptığımda güzel notlarla gecmistim; katılmak isteyen forumdaslarimi beklerim.

• Kolay gelsin ben de kendi konumu güncelliyorum aklıma geldikçe, bizde de geçen hafta assignment sınav döngüsü başladı bakalım nasıl olacak
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Kolay gelsin hocam, hepimize başarılar  

• Histo caliscam 2-3e kadar falan ben de iyi calismalar
  • Hasta olduk, biraz aksadı ama iyileşince tam gaz devamm
  • Upppp
  • Başladık yine
  • 17:00’de bi proje kapsamında bakanlardan birine sunum yapacam, bka da ona çalışsın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 11 Kasım 2024; 13:24:4 >
  • Yarın sınav var, katılan arkadaşlarıma çok teşekkürler
  • Çarşamba öğlen sınav var basmaca başlasın
  • Kendisine başarılar dileriz  Geçen çarşamba komite sınavından çıktık ama diğer komitenin sınavı 13 aralıkta biz de yine çalışıyoruz hocam bakalım hayırlısı hepimizin gönlünce olsun

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Aslan Muhammetim özkür günler yakındir 🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🥱🤫🥱🤫😤🤫😤😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨🥱😬🥱😬😬🤭😬🤭😬🥱🥱🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😐🤤😐😬😐😐🤤😶😬😶😬😶😬😶😶😬😶🤤😶🤤😶🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😶🤤😶🤤😶🤤😶😶🤤😶🤤😶🤤😶🤤😄😅😄😅😄😅😄😶‍🌫️🤔😜🤫😶‍🌫️🤫😶🤫😶🤫🥱🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🥱🤫🥱🤫😤🤫😤😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨🥱😬🥱😬😬🤭😬🤭😬🥱🥱🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😐🤤😐😬😐😐🤤😶😬😶😬😶😬😶😶😬😶🤤😶🤤😶🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😶🤤😶🤤😶🤤😶😶🤤😶🤤😶🤤😶🤤😶😶🤤🤤😣🫨😣😵‍💫😵‍💫😩😴🥸😴🥸🤑🤑🥸🥸🤑😴🤒😴😵‍💫🤓😵‍💫🤓🤑🤎💘🤎💘💘🖤💘🖤♥️💋🗣️♥️💋🗣️🤦🏽🙋🏽🤦🏽🙋🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽🛌🏽👇🏽🤷🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💁🏽👷🏽🧙🏽👷🏽🫅🏽👷🏽🧑🏽‍⚕️🧑🏽‍🌾🧑🏽‍⚕️🧑🏽‍🌾🧑🏽‍💻🧑🏽‍🌾🧑🏽‍🎤🌨️🌥️🌞🌥️🌥️🌞🌥️🌞🌥️⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐⭐🌝⭐🌝⭐⭐🌝⭐🌝⭐☄️⭐☄️⭐🌍☄️🌍🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌍🌒🌍🌍☄️🌍🌒🌍🌍🌒🌍☄️🌍🌍🌒🌍🌒🌍🌒🌍🌒🌖☄️🐈🐕🐈🐕🦖🐕🦖🐕🐊🦖🐊🐈🐊🐕🐈🐈🦬🐄🦬🐄🦬🐕🐄🐄🦮🦮🐄🦮🐄🦮🦮🐄🦮🦮🐄🐍🐄🐍🐍🐄🐄🐍🐍🐄🐍🐍🐄🐴🐈🐍🐍🐍🐍🐍🐈🦖🦮🦮🐈🐔🦉🦉🦆🐣🦉🦉🐔🦉🐔🦉🐔🐦‍🔥🐣🐦‍🔥🐦‍🔥🐣🦉🦉🐣🐣🦉🦉🐣🦉🐔🦉🦉🐔🦉🐔🦉🦉🐔🦉🐔🦉🦉🦉🦆🦉🐔🦉🦉🐣🦉🦆🦉🍋‍🟩🥭🍋‍🟩🌽🍋‍🟩🌽🍅🌽🌽🌶️🥖🥚🍗🥚🍗🥚🌮🥚🍗🍗🥚🫔🌮🥚🫔🥚🫔🫔🫔🥚🫔🥚🫔🫔🥚🫔🥚🍰🍭🍭🍰🧁🍰🧁🍘🥮🍘🥮🥮🍘😶😄😅😄😅😄😅😄😶‍🌫️🤔😜🤫😶‍🌫️🤫😶🤫😶🤫🥱🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🤫🥱🥱🤫🥱🤫😤🤫😤😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨😮‍💨😬😮‍💨🥱😬🥱😬😬🤭😬🤭😬🥱🥱🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😐🤤😐😬😐😐🤤😶😬😶😬😶😬😶😶😬😶🤤😶🤤😶🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭🤤🤭🤭🤤🤭🤤🤭😐🤤😶🤤😶🤤😶🤤😶😶🤤😶🤤😶🤤😶🤤😶😶🤤🤤😣🫨😣😵‍💫😵‍💫😩😴🥸😴🥸🤑🤑🥸🥸🤑😴🤒😴😵‍💫🤓😵‍💫🤓🤑🤎💘🤎💘💘🖤💘🖤♥️💋🗣️♥️💋🗣️🤦🏽🙋🏽🤦🏽🙋🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽🛌🏽👇🏽🤷🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💅🏽👇🏽💁🏽👷🏽🧙🏽👷🏽🫅🏽👷🏽🧑🏽‍⚕️🧑🏽‍🌾🧑🏽‍⚕️🧑🏽‍🌾🧑🏽‍💻🧑🏽‍🌾🧑🏽‍🎤🌨️🌥️🌞🌥️🌥️🌞🌥️🌞🌥️⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐🌝⭐⭐🌝⭐🌝⭐⭐🌝⭐🌝⭐☄️⭐☄️⭐🌍☄️🌍🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌖🌖🌒🌖🌒🌖🌒🌍🌒🌍🌍☄️🌍🌒🌍🌍🌒🌍☄️🌍🌍🌒🌍🌒🌍🌒🌍🌒🌖☄️🐈🐕🐈🐕🦖🐕🦖🐕🐊🦖🐊🐈🐊🐕🐈🐈🦬🐄🦬🐄🦬🐕🐄🐄🦮🦮🐄🦮🐄🦮🦮🐄🦮🦮🐄🐍🐄🐍🐍🐄🐄🐍🐍🐄🐍🐍🐄🐴🐈🐍🐍🐍🐍🐍🐈🦖🦮🦮🐈🐔🦉🦉🦆🐣🦉🦉🐔🦉🐔🦉🐔🐦‍🔥🐣🐦‍🔥🐦‍🔥🐣🦉🦉🐣🐣🦉🦉🐣🦉🐔🦉🦉🐔🦉🐔🦉🦉🐔🦉🐔🦉🦉🦉🦆🦉🐔🦉🦉🐣🦉🦆🦉🍋‍🟩🥭🍋‍🟩🌽🍋‍🟩🌽🍅🌽🌽🌶️🥖🥚🍗🥚🍗🥚🌮🥚🍗🍗🥚🫔🌮🥚🫔🥚🫔🫔🫔🥚🫔🥚🫔🫔🥚🫔🥚🍰🍭🍭🍰🧁

• Yarın mat 101 ilk vize var daha calismadim ne yapacam bilmiyom laann
  • İlk sınavı hallettik(en önemlisi buydu) darısı diğerlerine
  • Kaçıncı sinifsin
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

2yim

• 3 vizem var, lab uygulamaları var, benim için önemli 1 hafta başlayalım:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.