< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diamante vize çalışıyor (2. sayfa)
-
-
Hepimize, teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ales furyası da bitti tam gaz kendi derslerime devam
Önce kpss sonra ales diye diye tüm listeyi tamamlayacak
Dur daha yokdil saglik var
Yarın İngilizce secmelinin sinavi var, ona çalışırım. Sonra da farma akanzi xd
Yarın farma var, bölüm sonu canavari geliyor.
Farmanin üzerine kocaman bir carpi atıldı
Yarın yine vize varrr mesleki İngilizce, baslayalimm
Başarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurlerr
Uzmanlığa İzmir'e gelirsem sevgili olur musun benimle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olurum
Burada da takılmıyorum, gerçek hayatta da. Yazık bana cidden.
Ne yapsam elimde kalıyor yeter artık ya. Ben niye yaşıyorum ki?
Sakin hocam noldu
Sıkıntı o hocam bir şey olmaması. Eleman hiçbir şey yokken takipten cikiyor(yakın olduğumu düşündüğüm biriydi). Nedenini soruyorum yanıt vermeye tenezzül etmiyor. Kaç defa başıma geldi. Ne sınavlarım açıklanıyor, kaç aldığımı bilmiyorum. Staj deseniz kapıda, stres yapıyorum herkes ayrı şeyler söylüyor staj için. Anksiyetem tavan.
quote:
Orijinalden alıntı: diamante35Sıkıntı o hocam bir şey olmaması. Eleman hiçbir şey yokken takipten cikiyor(yakın olduğumu düşündüğüm biriydi). Nedenini soruyorum yanıt vermeye tenezzül etmiyor. Kaç defa başıma geldi. Ne sınavlarım açıklanıyor, kaç aldığımı bilmiyorum. Staj deseniz kapıda, stres yapıyorum herkes ayrı şeyler söylüyor staj için. Anksiyetem tavan.
En kötü olabilecek şey 1 dönem uzar can sıkmaya değmez hiçbir not. Arkadaş/manita konusu da komedi zaten lisede yakın olduğum kim varsa 1 2 ay görüşmeyince takipten çıkmıştı beni. Her şey olacağına varır mottosuyla yola devam ediyoruz
Bizde sistem farklı hocam, yıl uzuyor direkt. Arkadas konusuydu zaten, anlamadim yani hiçbir şey olmadan niye çıkarıyorsunuz? Ne yapmış olabilirim? Not konusunu da takıyorum. İstemesem de takiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: diamante35Bizde sistem farklı hocam, yıl uzuyor direkt. Arkadas konusuydu zaten, anlamadim yani hiçbir şey olmadan niye çıkarıyorsunuz? Ne yapmış olabilirim? Not konusunu da takıyorum. İstemesem de takiyorum
Uzun süre etkileşimde olmayınca birileri dedikodunu yapıyor falan filan sonra seni seven insan da neden sevdiğini unutuyor bende öyle olmuştu. Not konusu da çok iyi bi gpa yoksa ha ortalama ha ortalama üstü ha altı olmuş ders geçildiği sürece bence çok bi önemi kalmıyor. Ki stres yapmanın da bi etkisi olmayacağı için gün geçene kadar uyumayı tavsiye ediyorum yeni gün yeni başlangıç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X